Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)

(#24001) artiny

artiny
(senior tag)

Sziasztok

Ha feltudnám tenni a Samsung Jetemre az android 2,1 v 2,2 rendszert attól tönkre mehet a telefon?
(probaljak atimportalni a telre az androidot csak meg nem megy minden funkcio rajta )

Pl. felteszem és feltelepitek pl. 5 játékot és "meghall"(tönkremegy ) a telefon?

[ Szerkesztve ]

..ha a kérdéshez kell az info,akkor a cuccosok az adatlapomban megtalalni...

(#24002) kaller1 válasza Jhonny06 (#24000) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Fel tudod telepíteni, és van benne fájlkezelő is.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#24003) lucky562

lucky562
(újonc)

Olyan kérdésem lenne, hogy Nokia C7-et akarok venni és olyan pltykákat hallottam hogy abban már van NFC tud erről vaaki valamit?

-___-

(#24004) ikiviki válasza artiny (#24001) üzenetére

ikiviki
(senior tag)

Miért menne tőnkre a telefon az uj szoftol,,

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#24005) Mosanke

Mosanke
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Kérdeznék szakértőktől és tapasztaltaktól.
Közeli baráti körből (az elmúlt hetekben) kettő emberkénél is meghalt a telefonjuk. Mindkettőnek Samsung C3050-ese volt. Éppen, hogy letelt a 2 év garancia. :D
Bekapcsolás után szinte azonnal ki is kapcsolnak vagy már be sem lehet kapcsolni a telefonokat. Ezek váltakoznak.
Az itteni hivatalos Samsung szervizben azt mondták, hogy ezek a C3050-es telefonok ennyit bírnak és kész.
Valóban csak két évig lennének jók ezek a C3050-esek? (Csak azért, mert két hónapja én is egy ilyet vettem újonnan.)
Egyik telefon sem volt sem leejtve, sem eláztatva, sem pedig hasonló. Mindegyikre nagyon vigyáztak a tulajdonosaik. Még karcolás nyoma sincs a kijelzőkön.

[ Szerkesztve ]

(#24006) guildmember válasza G.FeT (#23874) üzenetére

guildmember
(kvázi-tag)

Üdv!
Én csak iPhone-t használok hátha ez neked is beválik:
Settings->iPod-> Shake to Shuffle.ott tudod állítani iPhone-on
Remélem neked is beválik, elvégre ugyanaz.. :D :DDD :DD

"Az élet egy sz*r játék, de a grafikája nagyon ott van..."||A privát üzenetekre tessék válaszolni, nem hobbyból írom őket..:))

(#24007) guildmember válasza konfar.dani (#23962) üzenetére

guildmember
(kvázi-tag)

X8 inkább... :)
Vagy viheted a 2G-met 29 k-ban..:D

"Az élet egy sz*r játék, de a grafikája nagyon ott van..."||A privát üzenetekre tessék válaszolni, nem hobbyból írom őket..:))

(#24008) artiny válasza ikiviki (#24004) üzenetére

artiny
(senior tag)

Nem tudom .... valaki azt mondta nekem h inkább netegyem fel rá. Idezem:
Teszek rá 4-5 programot és kivégzi a telefont

amugy dualboot osan lehet feltenni. Az eredeti es az android is rajta lessz

[ Szerkesztve ]

(#24009) Wyll

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Egy normális kitömöríő programot mondana nekem valaki symbianra (nokia e72)?
Olyan kéne amivel többfelé csomagolt (rar, r00, r01, stb) cuccot is ki lehet.
Elöre is köszi!

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#24010) Diplomata válasza Wyll (#24009) üzenetére

Diplomata
(fanatikus tag)

Üdv! Valaki tudna segíteni nekem egy SE j105i Naite frissítésében(nem SE update service)?A kamerája nem akar elindulni mostanában, vissza lép a menübe mindig, egyszer kétszer volt hogy elindult de akkor pedig totál zöld képet adott.

(#24011) fuximaxi válasza Diplomata (#24010) üzenetére

fuximaxi
(fanatikus tag)

wotanserver.com oldalon néz utána, csak saját felelősségedre. Ha elrontod, akkor lehet hogy eltűnik a magyar nyelv, vagy lehet, hogy tönkre teszed vele a telefont.

PRESSLABOY: Azt javasolnám, hogy próbáld meg a telefont oda visszavinni, ahol vetted és kérj egy árajánlatot a javításra, úgy, hogy a garancia megmaradjon.

[ Szerkesztve ]

Kár, hogy nincs csere. A 2012-es 730-as BMW-met egy az egyben cseréltem volna.

(#24012) Lacazr93 válasza Wyll (#24009) üzenetére

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

Winrar S60v5 programot próbáltad?

Családi okok miatt pár napig nem leszek elérhető!

(#24013) icons válasza wesaaa (#23986) üzenetére

icons
(őstag)

Köszi!

Illetve még egy kérdés: van kerülendő márka?

[ Szerkesztve ]

(#24014) Diplomata válasza fuximaxi (#24011) üzenetére

Diplomata
(fanatikus tag)

Köszi.

(#24015) Biohazard95

Biohazard95
(újonc)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban hogy SGS2-n elérjem hogy ntfs fájl rendszert is tudjak kezelni a telefonról mejröl találtam is leírást de nem tudom belerakni a kellő fájlt a /system/bin
mappába . Ennek lehet az az oka hogy a telefonon gyári rom van vagy az hogy nincs root olva a telefon?
Itt a leírás :http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15167790&postcount=41
és egy videó amin bemutatja az illető:http://www.youtube.com/watch?v=8DHsBO55LWI
segítségeteket nagyon várom.
Előre is köszönöm!

SGS2

(#24016) Lacazr93 válasza Biohazard95 (#24015) üzenetére

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

Rootold, és utána egy másik fájlkezelővel betudod rakni a fájlokat :)

Családi okok miatt pár napig nem leszek elérhető!

(#24017) Biohazard95 válasza Lacazr93 (#24016) üzenetére

Biohazard95
(újonc)

Köszönöm a válaszod! SGS2 fórumon 2x írtam ki és rám se bagóztak...
Majd megbirkózom valahogy a rootolástól valló félelemtől és még egyszer köszönöm a választ !
További szép napot.

SGS2

(#24018) Biohazard95

Biohazard95
(újonc)

Annyit esetleg még megkérdezhetnék hogy nem vagyok biztos hogy most mi alapjan keresem a kernelt amit be kell majd rakjak odin ba . magyarul nem tudom a rom verzióját.
Melyik lehet az? : I9100XXKE7 VAGY PEDIG Ezt a Kernel verzió menűpont alatt találtam: 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555 root@DELL101 #2

SGS2

(#24019) Exini

Exini
(lelkes újonc)

Magyarországon valahol lehet venni" Samsung Galaxy A" mobilt? Vagy szerintetek megéri venni egy Samsung S8500 Wave-t esetleg egy Samsung I5801 Galaxy Apollo-t?

(#24020) kaller1 válasza Biohazard95 (#24018) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A készülék topikjában nagyobb sikerrel járhatsz: [link]

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#24021) Nord6

Nord6
(újonc)

Üdv!

Tudnátok ajánlani egy egyszerű, olcsó készüléket (lehetőleg T-mobile-osban elérhetőt), ami (és ez a legfontosabb) a lehető legjobban elboldogul a lehető legrosszabb térerőviszonyok között.
Sokáig egy Alcatel 301 jól szolgált az antennájával, de az végelgyengült, és azóta szinte minden használhatatlannak bizonyult.

(#24022) Redcaster

Redcaster
(tag)

Üdv.
Adott egy SE W880 telefon. Születésnapomra kaptam használtan, törve, mivel eredeti felhasználója T-Mobilos volt, én meg Telenoros vagyok. A törésnek hála nem tudtam kapcsolódni az internetre szoftverfrissítés céljából, így számítógépen keresztül frissítettem a netről. A frissítés befejezte után bekapcsoltam a telefont, és rossz SIM kártyát ír, gondolom a frissítés miatt.

Kérdés:
Csak újrafeltörés segít, vagy új SIM kártya, vagy végleg vége?

Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Az élet egy játék, amelynek marha jó a grafikája!

(#24023) kaller1 válasza Redcaster (#24022) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A házilag mókolt "függetlenítés" már csak ilyen, eltörölte a szoftverfrissítés. :)

(#24024) mrlujoak válasza Redcaster (#24022) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs végleg vége, csupán visszazárta a SEUS a telefont, ergo az eredeti állapotot állította vissza.
Illegális nyitáson kívül ott a lehetőséged a TurboSIM-re, és a T-mobile általi kifüggetlenítésre.
(utóbbit az első tulaj tudja az eredeti adásvételi, és egy adag pénz ellenében elvégeztetni)

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#24025) Redcaster válasza mrlujoak (#24024) üzenetére

Redcaster
(tag)

Rendben, köszi a gyors válaszokat. Ezzel le is zárnám a témát mert nem akarok kapni a fejemre :)

Az élet egy játék, amelynek marha jó a grafikája!

(#24026) guildmember válasza mrlujoak (#24024) üzenetére

guildmember
(kvázi-tag)

Üdv!
Megmondom őszintén, hogy én annyit hallottam,hogy egy SE W580-at asszem 1-2k-ért kifüggetlenítenek a T-mobile-ban, ezáltal szerintem itt sem kerülne sokkal többe..(Azt leszögezném, hogy nem tudom ebből az árból mi igaz, s mi nem)
:) :))

(#24027) kaller1 válasza guildmember (#24026) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Azt leszögezném, hogy nem tudom ebből az árból mi igaz

Megmondom én: semmi.

(#24028) mrlujoak válasza guildmember (#24026) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A szolgáltatók megszabott, felhasználók által elérhető díj ellenében függetlenítik a tőlük vásárolt készüléket.
Mivel a készülékek kora és vételi konstrukciója is beleszólhat a díjba, így ennyire általánosított összeget nehéz mondani írni...

A T-mobilenál ez egyszerű:

"Hálózati korlátozás feloldása (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.) 10000 Ft/alkalom/készülék"

forrás - T-mobile előfizetéses díjszabás

míg ugyanez feltöltős konstrukció esetében:
"Hálózati korlátozás feloldása/alkalom 20800 Ft"

forrás

A Vodafone-nál kicsit rugalmasabbak...

(#24029) domerator válasza mrlujoak (#24028) üzenetére

domerator
(őstag)
LOGOUT blog

Na akkor ezek a díjak kb. 10-11 éve nem változtak... (most mondjam azt hogy ez pozitív?... nem mondom)

DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene

(#24030) mrlujoak válasza domerator (#24029) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemigazán változtak.
Vodánál pl: A hálózati korlátozás feloldásának díja: 9375 Ft. (havidíjas)

míg feltöltőkártyás ugyfeleknél ez sokkal rugalmasabb:

"Az elıfizetıi szerzıdés megkötésétıl
számitott 0-1 év között 19 998 Ft
Az elıfizetıi szerzıdés
megkötésétıl számitott 1-2 év
között 9 996 Ft
Az elıfizetıi szerzıdés
megkötésétıl számitott 2
év után 2 496 Ft"

forrás

(#24031) HolloW

HolloW
(senior tag)

Sziasztok, van egy Samsung SGH-U700 as mobilom, T-Mobile-os vagyok és szoktam vele Facebook Zero-t használni. De egyik napról a másikra nem működik a telefonomon a WAP. A beállítások nem változtak és nem tudok rájönni, hogy mi a lehet a probléma. Akárhányszor próbálom mindig kiírja, hogy a "szolgáltatás nem elérhető", de nem csak a Facebook nem jön be, hanem úgy semmi sem. Segítség kéne nagyon :R

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

(#24036) guildmember

guildmember
(kvázi-tag)

Valaki elmagyarázhatná, hogy mi a jó büdös franciskáért lettem kitiltva egy órára..nem lehet segítséget kérni ahhoz, hogy iPhone-omra tudjak játékot telepíteni??
Ne vicceskedjünk emberek..nem drogot árulok nyílvánosan..
Köszike.. :C :C

(#24037) toma37 válasza mrlujoak (#24028) üzenetére

toma37
(kvázi-tag)

Azt nem tudod véletlen hogy a telenor mennyiért függetleníti ki a készüléket? Venni akarok egy SE Xperia Neo-t de nem telenor előfizuval... mert a legrosszabb az okostarifája sztem, de máshol meg nem lehet kapni.

Vagy jobban járok ha eleve függetlent veszek? És vajon melyik bolt a megbízható? (gyári garancia, bontatlan csomag stb.)

(#24038) guildmember válasza toma37 (#24037) üzenetére

guildmember
(kvázi-tag)

Hali!
Holnap megyek egy telenor boltba, ha gondolod rákérdezek és megírom hnap de. 11 vagy dél fele.. :)

(#24039) toma37 válasza guildmember (#24038) üzenetére

toma37
(kvázi-tag)

Hálás lennék érte! :)

(#24040) guildmember válasza toma37 (#24039) üzenetére

guildmember
(kvázi-tag)

;) ;)

(#24041) guildmember válasza guildmember (#24040) üzenetére

guildmember
(kvázi-tag)

Ha iphone-ra játékot akarok tenni itunes ezt írja:
The app "MX Mayhem"(a játék neve) was not installed on the iPhone "Petike's iPhone 2G 8GB" because an unknown error occurred (0xE8008001)
Megoldási javaslat?
Köszönöm, :R :R

(#24042) artiny

artiny
(senior tag)

Elcseréljem a Samsung Jet-t egy HTC Touch 2?
Az enyémre van meg talan fel ev gari....a HTC re nincs.

http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=464&cp=731

(#24043) guildmember válasza toma37 (#24039) üzenetére

guildmember
(kvázi-tag)

Üdv!
Sajnálom, nem tudtam megkérdezni, mert felújítják a telenor szaküzletet nálunk, és teljesen ki van pakolva, így én dolgomat sem tudtam elintézni, ill. a függetlenítést sem tudtam megkérdezni..még egyszer sajnálom. :F :O :(

(#24044) toma37 válasza guildmember (#24043) üzenetére

toma37
(kvázi-tag)

Jól van, nem probléma :) Azóta már kiderült hogy jobbak járok ha megveszek egy független telót

(#24045) Mosanke válasza toma37 (#24044) üzenetére

Mosanke
(fanatikus tag)

Szia!

ITT nézz szét.
Vagy még ITT IS. :K

[ Szerkesztve ]

(#24046) laczko9

laczko9
(újonc)

Androidon belül, hogy lehet letiltani a térképet és az emailt? Mert állandóan megnyitja a feladatkezelőben :(

(#24047) Jégtörő

Jégtörő
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Van egy LG GC900 telefonom és pár hónapja azt csinálja, hogy amikor leveszem a töltőről fél perc telefonálás után lemerült aksit jelez és kikapcsol, vagy egy pillanatra visszadugom a töltőre vagy kiveszem az aksit és egy óra múlva visszakapcsolom, minkét eset után 100% os töltöttséget jelez, mostanában akkor is lemerültet jelez ha előzőnap töltöttem és 10 percig zenét hallgatok rajta, ilyenkor is 1 óra kikapcsolt állapot után 100 ok jelez és még napokig tudom használni. Ha kikapcsolom valamiért (pl.:moziba) és bekapcsolom utána akkor is szokott ilyet csinálni. Ha ezekben az esetekben magától kikapcsol nem a szokásos kikapcsolás közbeni képernyőt mutatja érdekes módon hanem a bekapcsolás képernyőjét.
Mi lehet a baja? 2,5 éves a mobil sosem volt leejtve.

[ Szerkesztve ]

(#24048) ikiviki válasza Redcaster (#24022) üzenetére

ikiviki
(senior tag)

Akármelyik sarki telefonos boltba megcsináljk...persze nem ingyen.

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#24049) Mosanke

Mosanke
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Vett a barátom a napokban egy Nokia C2-01-est. Azt mondták Neki a Telenornál, hogy ezeknek a telefonoknak az aksijait (Li-Ion) már nem kell formázni. Én még úgy tudtam, hogy az első bekapcsolás után teljesen le kell meríteni, addig amíg a telefon magától kikapcsol és utána (az első töltés) legalább 14-16 órán át kell tartson. Állítólag most már az is elég, ha az első töltéskor a telefon jelzi, hogy az akksi feltöltve. Ekkor már le lehet venni a töltőről. De ez alig 2 óra töltési idő csak.
Megmondaná valaki, hogy akkor most melyik az igaz?

Köszi előre is.

(#24050) Jégtörő válasza Mosanke (#24049) üzenetére

Jégtörő
(kvázi-tag)

Nem szabad hagyni teljesen lemerülni de első töltésnél 12 óra

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.