Kűlfőldőn lehet használni szerintem csak..
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation
Kűlfőldőn lehet használni szerintem csak..
Nem kell fizetni érte én ugy tudom..
Mert még februárba át akartam menni a T-hez és a Pannon-nál nem mondták hogy fizetni kell érte..
Szerintem se illik a 2hátlap egymásra más a formaterv...
[ Szerkesztve ]

köszönöm..

Ha valaki érdeklődik ,akkor azt is tűntesse fel,hogy melyik hirdetésem iránt....Köszönöm
Nincs mit nézz kőrűl és találsz amit én linkeltem annak van a legjobb ára talán..

nálunk a cég ment át!
nem kell fizetni, 2-3 nap az intézés.
hétköznap van az átállás, h-cs, mi estére kértük.
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
Szerintem nem a kártya karcos hanem a software nem komálja a zenét probálj meg egy másik kártyát ha azzal is csinálja vidd be frissitettni..
Ezt én is tapasztaltam hogy megakad sima KP500-nál..
Nekem egy hetet mondtak az mire el tudják intézni..

reális, nálunk, több, mint 2 hónap volt az intézkedő másik cégünk jóvoltából! 
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
Az kemény a 2hónap...

..és a Google is a barátod. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Sziasztok az egyik haverom ma vett egy Samsung M8800 pixon telefont és az a baj vele,hogy a fénykép amit csinál homályos nem lehet élességet állítani.Akartuk gyári beállítások visszaállítását használni de biztonsági kódot kér amit nem tudunk és az elöző tulaj sem tudd.Valaki segítsen!
[ Szerkesztve ]

Buta kérdés, de nem koszos a lencse? 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Néztük nem koszos.

Az vajon miért lehet, hogy egy E51 kikapcsol amikor hívják? Akku?

az semmi képp sem!
Szoftveresen van gond! Próbáltál hard resetelni?
áliász akos4
Vagy softwaret frisiteni..
Ilyen kodokat nem probálkoztatok hogy 4db nulla vagy ilyesmi..
Nem garis a telefon?
Ha garis akkor szerintem ne mokoljatok vele..

Az nem biztos hogy Akku a hibája .lehet HW-és gondja is...
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Szerintem hogy homályos a kép vagy kamera hiba.vagy kamera szalag ..Álltalában ha szoftvert frissitenél rajta az se fogja megoldani a problémádat.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Én előbb gyanakszom szoftveresre.. 
áliász akos4
Köszönöm, szerintem az újabb Voice Messengerre is kell lenni magyar nyelvnek, láttam olyan hirdetést ahol magyar nyelvvel árulták. Nem magamnak kell, én általában amúgy is angolra állítom.
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy perpill samsung omniám van. leszeretném cserélni 1 cect i9-re. Mennyivel más az érintője a cect-nek mint a samunak ill a cect milyen hangos? Igazából a dualsim dolog miatt szeretném lecserélni
[ Szerkesztve ]
Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

Esetleg valaki ajánlhatna normális bloototh headsetet a mi nem potyog ki a fülből
nem találtam topicot erre bocs ha nem ide vág volt egy nokia bh 104 de az kipotyogós fajta sajnos 
Ha Lú Köll Hát Lössz !! A Lú A Bandi Gyeröké Lössz!!! Gamertag: CoverlessAtol72

Csókolom, csókolom 
Mobil szerelős kérdést ide lehet? (vagy van erre más topic amit még nem találtam meg?)

Sziasztok! Sürgős segítség kéne nekem. A BlackBerryről érdeklődnék.Ez a 8520-as változat sokkal szerényebb tudású, mint a 8900? Illetve azon tudok élvezhetően filmet nézni? Ti vennétek olyat?
Előre is köszi!

SE HBH-PV702...na az nem fog kiesni (cserébe 1-2 óra után töri a füledet) 
Sajnos a szivacs lemaradt róla, így pár óra viselés után mindíg igazgatnom kell...töri a fülem porcát.
Én "koca" headset -es vagyok...lehet ha napionta viselném nem volna gond.
[ Szerkesztve ]

Mindent lehet! 
áliász akos4
Ez komoly 
Hát én nem igazán láttam még olyan kinai csodát bár az árát tekintve nem lehet egy nagy csoda..
Az Omnia-t meg ne cseréld le szerintem ilyen gagyi cucc-ra..
Egyébként miért cserélnél?

Szia!
Itt van egy kis infó a BB8530ról, itt pedig a 8900-ról!
Nem ismerem egyiket sem, de innen azt tom leszűrni, h a 8900-nak jobb a kamerája, amivel videót is tud már felvenni!
Media player mindkettőben tud videót lejátszani..
Élvezhető lesz már a film szvsz.
Én ha a 2 közül a 8900-t venném, bár nem tom, h mennyi az árkülönbség 
áliász akos4

Jól látom h ez egy szifon klón?
Hát Te tod, de ennél talán még az omnia is jobb ![;]](/dl/s/v1.gif)
áliász akos4
(#14031) madarasz92 válasza csanabácsi (#14025) üzenetére
Figyelj a 8520 szerintem lassab sőt biztos mint a 8900 mondjuk szerintem nincsenek is nagyon egy árban mert az utóbinak nagyobb a Kijelzőfelbontása: 480x360 képpont igy szerintem jobban lehet rajta nézni filmet..
Én nem tudom vennék e olyat ha filmeket szeretnél rajta nézni inkább valami nagyon képernyőjű érintősben gondolkodj..
-iPhone bár kicsit drágák főleg az újak..
-Vagy még tudom ajánlani a Samsung Omnia-t ezen is kiválóan lehet filmet nézni az ára sem vészes..

Filmnézésre igazából jó egy kínai MP4 lejátszó is! Nem kell ahhoz csodabogár ![;]](/dl/s/v1.gif)
Persze élvezni is kell, de azért sztem a BBnek nincs olyan kis kijelzője...jó nem egy szifon, de élvezhető már! Kérdés miről cseréli le 
[ Szerkesztve ]
áliász akos4
Az Omnia-t ne szóld le légyszives
A BB 8900 olyan 55-65e forint kőrűl adják..
És jol látom hogy kicsit drágábban adják a BB 8520-ast 54-70e forint ig láttam...
Hát az biztos a Hájphone csak példa volt amit a kisseb BB tud azt tudja egy Nokia E71pl..

Miért is nem szólhatom le?
Most azért mert éppenséggel Neked is olyan van? Most Istenem, nem vunk egyformák..Neked bejön nekem nem annyira! ennyi
talán csak megírhatom a sajnát véleményemet... 
Am ez nem leszólás volt, ne tudd meg milyen az amikor leszólok egy telefont! ![;]](/dl/s/v1.gif)
peace 
áliász akos4
De igazad van.. 
Van akinek ez jőn be van akinek az..
Neked milyen telod van?

N85
áliász akos4
Az nem rossz én egy kicsit kiábrándultam a Nokia-bol a 6220classic után amit senkinek nem ajánlok..

Hát erre nincs panaszom 
Neked mi volt a gond a 6220classic-al? Pedig nem tűnik rossznak..igaz nincs benne wifi... 
áliász akos4
Hát ugy minden meghalt benne a 7honap alatt 3servicen tul volt..
Ocska a minősége a házának recseg ropog szerintem még az a kinai hamisitvány is jobban van ősszerakva..
Nem is csoda hogy hamar lezuhant az ára..
[ Szerkesztve ]

Akkor az E52 elődje e téren?! ![;]](/dl/s/v1.gif)
nah mára én befejeztem, jó8 
áliász akos4

Édesanyám beáztatta a Samu X640 készülékét...valahogy szét kellene szedjem a flipjét, ami nem adja magát. A service manualban nincs szó a "felaprításáról", én meg nem akarom szétbarmolni (nagyon ragaszkodik hozzá).
Két csavart kiszedtem, de egyik végéről sem bírom szétpattintani 

Siker! 

Jááájjj, le ne cseréld az i900 -at egy ilyenre!!!

ennyire ellenevagytok akkor tényleg megfontolandó még1szer

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

Hello!
Ti melyiket választanátok: LG Arena vagy Nokia 5800 Xpress?
Amihez elsősorban kellene:
-filmek, zene
-Wlan
-pdf, ppt, doc, xls fájlok kezelése

Ebay -en 80-100$ között hozzádvágják...
Nem rossz telcsi...az "újak" menüje már megfelelően gyors.
Ha nagyon kíváncsi vagy rá vegyél (nem egy ökör ára) max. ha nem tetszik eladod 

BB 8900 Curve az igen jó kis készülék,és még elég dizájnos is ,Sok mindent is tud..

Szeintem azért hagyd kiszáradni,vagyis ha nagyon akarod hajszáritóval szárisd inkább ki..
De előbb utobb azért előjőn rajta a viz /Clor/ álltal keletkezett hibák..