Néha kinyílik de nem probléma.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Néha kinyílik de nem probléma.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
de a k810i-ben már beljebb építették, így kisebb az esélye hogy zsebben az objektívtakaró elmozdul.
iPhone 4S

hello!
video streameket tud játszani az N73-as telo? mondjuk a különböző tv csatornáknak a neten elérhető videotárjában lévőkre gondolok.
Jó lenne erre valami megoldás. Nemcsak a progi neve érdekelne, hanem a müködésre bírása is. N73-as topikban már próbálkoztam
Köszönöm
nem valószínű
iPhone 4S
Hali! vki tdna nekem segíteni függetlenítésben? Egy SE k310i-t kellene kikódolni és nem találtam sehol hozzá kódot! Aki tudna segíteni PM pls! Köszönöm!
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
A függetlenítés témaköre a fórumon tiltott.
Egyetlen legális megoldás, ha beviszed ahhoz a szolgáltatóhoz, amelyik rátette a hálózati zárat, és velük leveteted.
...
Hupsz! Bocsánat akkor nem szóltam semmit!
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Nem tudom, még sosem csináltam.

Lehet, hogy inkább I-phone clonet veszek. Mi róla a véleményetek?

Én csak rosszat hallotam róla... 

Rossz minőségű külső boritás stb... Rosszul sikerült csoda..

Mondjuk van rá gari.

Az igaz. 

Nah. Akkor szted megvehetem?

Neked kell eldöntened. 

ok, köszi.

Sziasztok!
Adva vagyon egy Nokia 3109 classic, ami nem akar mms-t küldeni. A teló pannonál lett vásárolva, de függetlenítés után vodafonos hálózatba használom. A vodafone honlapján lévő beállításokat megcsináltam az mms-re és a wap-ra. Mms-t szépen fogad minden gond nélkül minden hálózátból, de küldeni nem akar sehova.
Valami ötlet?
Köszi Üdv todaly
Próbáld meg a Nokia oldaláról lekérni a beállításokat.
...

Köszi!
Megoldotta a problémámat.
Üdv todaly

nokiákhoz nincsenek ien mod honlapok mint a se nek a pappfer seria vagy miegyéb...??

nokiaprogramok.hu
Regelni kell. Google -ben biztosan találsz oldalakat.
•> Figyelj, tanulj, hogy később rád figyeljenek és tőled tanuljanak!

ott fenn vok aszittem van valami mélyeben beható oldal is

Biztosan van! 

Kinéztem magamnak egy telefont, nevezetesen a Nokia 6120 Classicot, és legolcsóbban (42 000 Ft) az MGSM.HU-n találtam rá. Ez vajon tényleg bontatlan csomagolású, új telefon?És egyáltalán megbízható ez a bolt? Az ára miatt gondolom, hogy esetleg nem, mert ez ezresekkel, sőt tízezresekkel alacsonyabb a többinél.
Előre is kösz.
Nézz szét még egy-két nevesebb boltban (xxl,gsm-depo...stb), hogy ott is ilyen áron van-e
Valamint beszélj velük személyesen(telefonon), az a legbiztosabb 
► Més que un club ◄

Itt nézd meg.
[ Szerkesztve ]
nokiaportal.hu esetleg...
Azt hogy lehet megállapítani a telefonról 100% an, hogy még sosem volt használva, illetve hogy eredetileg is magyar nyelvel lett ellátva? Mert többször olvastam olyat, hogy frissítésnél eltünt a magyar nyelv és csak angol volt helyette
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Köszönöm az igényes választ!
Ez akkor azt is jelenti, hogy az ujmobilok.hu megbízható, jogtiszta stb?

1. Nokiáknál van valami kód, ami megmutatja, hogy eddig összesen hány percet beszéltek vele. Ha 0-át, akkor még vadonatúj. A kódra nem emlékszem, erről pontosan a nokiaprogramok.hu valamelyik fórumán olvashatsz, én is onnan tudom.
2. Nem tudom mi a gond az eredeti nyelvvel, szerintem az frissítéssel szabadon változtathtó. Ha frissítés után eltűnt a magyar nyelv, akkor egyszerűen csak angol nyelvű verziót frissítettek rá.
Ugy tudom, hogy az a nokia amiről eltünik a magyar nyelv az nem a magyar piacra szánt modell, és semmi kedvem még ilyennel is szarakodni ha már egyszer uj teklefont veszek.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Lehet,de szerintem másképpen van.
Valamely Nokia típusoknál a gyári beállítások visszaállításánál, eltünik a magyar nyelv,de nem minden esetben igaz ez.
És volt már olyannal is ilyen ,amelyik a magyar piacra szánt darab... 

Szórakoztam a PIN kóddal és most "SIM kártya elutasítva" feliratot látom
Mit kell csinálni

Szerintem kampec a simednek.
PUK kódot nem kéri?

nem 

Akkor kampó... 

Jogtiszta persze. De persze itt is csak "normál" garival érdemes venni telefont.

PLZ valaki segitsen a 6300 amat nem ismeri fel az nss phone info utani scannelésnél erorr, és nem tudom mitől van, telepités után nem adja be az uj hardver hozáadás varázslót se.
plz help.
"Olyan vagyok mint az ügyetlen fazekas,összetöröm a köcsögöket"
Nem tudja vki azt a kódot, amivel meg lehet nézni egy nokián, hogy volt e használva?

Erre én is kiváncsi vagyok...

Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogy valakinek sikerült e otthon frissitenie Nokia 6280as telóját? Azt irja a szoftver frissitő hogy nemtámogatott telefontipus! Pedig láttam a mobilarena egyik forumán hogy valakinek sikerült.
I Love Progressive....

Üdv!
Ismerősnek sikerült...

Ezt akkor nemértem! Nálam azt irja a NSU hogy nemtámogatott tipus. Akkor ez hogyan van?? Vista Home Premium 32bites rendszerem van. De ez nem befolyásolhatja, vagy igen?
I Love Progressive....

Rendszer is befolyásolhatja...szerintem... 

Hmm... Akkor Ő valószinűleg Xpn csinálta. Ha jól gondolom. Pedig ma néztem meg hogyvan e hozzá uj sw. Ami rajta van jelenleg az a 6.10es és most van egy ujabb a 6.60as. És ma elég jol elszállt a teló és nagyon nehezen akart bekapcsolni de aztán helyre jött. De sztem az sw-vel lesz a gond.
I Love Progressive....

Legfrissebbet próbáld...

PC-Suitból probáltam, letöltöttem a legujabbat amit ajánlot (NSUt) és telepitettem, de semmi. Esetleg egy link?? Hátha rosszul kerestem.
I Love Progressive....

sziasztok sonyericsson v630I hez keresek függetlenítő kodot