Hirdetés

Aktív témák

  • zyzzyadi

    tag

    válasz jasonka #16405 üzenetére

    Egyetértek nemesys kollegával!!! teccik a megfogalmazás ötöst ér!XD
    a hőtágulás miatt én is szívtam vele de mivel most ien "kukabádog" gépem van se oldala rajta se semmi illetve tele hűtővel!így ezt a porbléma még ha összeraknám akkor se állna fenn.
    illetve tényleg ! földelést nézd meg jasonka! szivatós cuccos főleg ha van egy másik tápról üzemeltetett perifériád(szkenner) akkor az tud érdekes dolgokat csinálni.
    de nekem az a best, amikor nyomtatót és gépet kötöttem össze anno megfogtam az usb csatit meg a gépházat és majdnem lefejeltem a gépet akkorát ütött a mocsadék. természetesen földelés nulla.
    aztán volt egyszer ami hasonló problémát fabrikált hogy egy befogató anyát(amibe csavarozod az alaplap csavarjait) rossz helyre tettem ide eszköz nulla illetve bill re nem reagált. visszaküldtem garba aztmondták nem cserélik mer semmibaja én voltam a fatökű XD
    feltételezem hogy azért te nemkövettél el iet jasonka de azért biztso ami biztos nézdmeg!

    továbbá válaszolok még Jasnonka nak:
    Háát az vicces :D:D nekem is volt ienem nemnagyon megbízható mert bekattant a túlfesz védő és levágta a tápot (tehát csak kikapcsolt mintha zárlat lene) a hibát egy a túlfeszvédő dobozka ellenálása okozta ezért már 5,2 volton bekapcsolt a védelem! de ez végülis tárgytalan.
    ha megszaladt a tápod az igazán nemjó jel !!!!!!! sürgős csere mielőtt nem firkantja meg a lapod!! 2hdd, 2 odd,alaplap, 4 venti =simán megy 300 wattról is (atól függ mein vidkarid van mert van ameik 100-150 wattot zabál, de ezek csak a csúcskategóriás kártyák)
    az alaplap áramfelvétele max 100W az újjab procik is (q6600)155,25 wattot eszik fullon!

    ergo:2 vinyó(15,20W) 2 odd(nincs benne cd 1w ,cdvel:4-5 w),proci(60-100W, p4 2,8 ~75W) alaplap+eszközök,ventik(20-40W) vidkari(20-100W)
    ezt akárhogy számolom(min~130 max~ 240W ->fullon!!)
    tehát nemkell aggódnod a 300W os táp miatt de ez függ attól hogy mien configod van!!
    illetve nem mindegyik 300W os táp adja le a teljesítményét (gaba,vargáné és tsa. :DD , acorp :W )
    legjobb választás :Cfieftec,Codegen,PQI,PFC,ISO (ezekközül a 2. at ajánlom mert olcsó és tartós ! nekem még eggyel se volt bajom! van belőle egy 10 éves darab is mai napig hibátlan!)
    Sok sikert :R aztán fejleményekről értesíts :C

    [ Szerkesztve ]

    PSP V1,V2(fat,slim)javítás,Motorola/Sonyericsson/nokia/samsung mobilok szoftver frissítés.Robogószervíz! Monitor/számítógépszervíz egy helyen. ha érint akkor PRIVI ;)

Aktív témák