Alaplapcsere lesz 
Azért kösz mindenkinek...
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Alaplapcsere lesz 
Azért kösz mindenkinek...
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Nekem egy MSI K9N (PCB 1.0)-ás alaplapom van...
Az vele a problémám hogy amikor elindítom a gépet rendesen pörögnek a ventik de a vga nem ad képet és kb a speaker csippan 9-10-et.....
A vga tuti jó mert Tom-E-tól vettem és ő is letesztelte....
A ramok,proci,táp,vga,hütés,vinyó tuti jók......
Van esetleg valami tippetek?
Ilyen a konfig:
-Gyári AMD Hütés
-AMD Athlon 64 X2 3600+ proci
-MSI K9N Neo alaplap
-4x512mb 533 ddr2-es ramok
-40-es wd sata vinyó
-400 watt noname táp
-És Gainward 6600gt 256mb ddr3
Válaszotokat,tippjeiteket előre is köszönöm!
Apple Iphone-ok Szoftverezését és Szervizelését Vállalom!

Ahaaa... értem, és nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást ezügyeben 
Úgyhogy akkor döntöttem, nem szükséges számomra h55-ös alaplap 
http://hardverapro.hu/apro/barmilyen_nemu_digitalizalashoz_hasznalhato_kevero/hsz_1-50.html

Valami bios hiba lehet, tegyél rá új biost.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Üdv!
Először nézd meg a neten, hogy mit jelent a hibaüzenet.Számold meg hányat sipol,az sem mindegy rövidet vagy hosszút.Tudod milyen fajta bios van rajta,mert nem egyformák a hibaüzenetek.Ha ezt beazonositottad tovább tudsz lépni.

Igen csak az a baj hogy a gépen nincs xp,semmi...
most vettem nemrégiben.....

Ha nincs kép akkor hiába lenne xp-d úgysem látod, fogod a bios fájlt letöltöd, kicsomagolod és ráteszed egy usb kártyára vagy flopira, majd átnevezed pontosan így: AMIBOOT.ROM és újraindítod a gépet, elméletileg be kell töltse az új biost.Ügyelj hogy jót töltsél le.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Hogyérted hogy usb kártyára?
Az-az pendrive-ra?
Én most egy másik gépről írok azért kérdezem...
Szerintem a legelső biosu van az amd-n...

Igen lehet pendrive is FAT32 formázva.
Sziasztok a kérdésem:ma790x-ud3p gigabyte deszkám van.Várom a procimat ami négymagos amd 955.Ugye nem kell biost frissítenem ehhez a procihoz?Amásik 2x2giga gskill 800-as ramot szeretnék beletenni.Támogatja a lap?

Az első kérdésre a válasz az, hogy attól függ, hogy milyen steppinges a proci. Ha C2-es , akkor biztosan nem kell, ha C3-as, akkor az F%-ös biostól kezdve van támogatva. Tudni kéne, hogy neked melyik biosod van fenn. (everest meg tudja mondani). A ram pedig menni fog.
Csak egy ellenőrző kérdés:
Gigabyte Ga-m61pme-s2 tényleg kezeli Athlon II X4 630, Phenom II X3 720 és társait?
Még mielőtt hülyeséget mondok szegény embernek.
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."
na a lan sikerült a hang viszont nem jó
ő az: SoundStorm™ / Dolby® Digital Audio
Experience the full power of surround sound audio with the NVIDIA® SoundStorm™. With the integrated APU (Audio Processing Unit) you will feel the impact in games or music. And with the only Dolby® Digital 5.1 encoder you can hear it all in amazing digital cinema clarity on your home theater receiver or digital PC speaker system.
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
nem tudom megnézni mert eladódott belőle a 6400+-osom
nem szeretnék biost frissíteni de a procit még válthatom ill."válogathatok".Mit nézzek rajta hogy jó legyen?

Steppinget ez alapján meg tudod állapítani:
kód:
XXXXXXXXXXX I BOX = C2
XXXXXXXXXXX M BOX = C3
De a c3-al jobban járnál, mert kevesebbet eszik, és jobban húzható. A bios frissítést egy szervizben is meg tudod csináltatni olcsón.

A gyártó azt írja, hogy igen. 
Köszönöm pont ez lett volna a következő kérdésem

Ezt próbáltad?
na ezt nem de mindjárt adok neki ![;]](/dl/s/v1.gif)
köszi
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Hali!
erre vki?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!! | Megbízhatóság - awards: http://href.hu/x/aoqm

van feléje irányítva egy ventilátor, de kétleném sokat ér.. házban plusz két ventilátor keveri a levegőt...
és ha megsül arra adnak garit,vagy belekötnek h rosszul hűtöttem, vagy fene tudja...
bordák tűzforróak,de van körülötte légáramlás

Hali!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy a gépem az utóbbi 1 hónapban terhelés közben újraindul, vagy leaáll. Ha leáll, akkor csak teljes áramtalanítás után tudom visszakapcsolni. Ez legtöbbször olyankor fordul elő, ha a gép már előtte 1-2 órája megy, de előfordul, hogy rögtön bekapcsoláskor is újraindul. Egy Asrock P4V88-as alaplapom van és egy Celeron 2.8-as proci. Újraindulás után megnéztem everestben 62fok a proci, és 43 az alaplap.
Nemtudjátok mi okozhatja ezt a problémát?
Előre is köszönöm a segítséget. 
when money say jump you say how high
Üdv
windows-ból mivel tudnék biost-t frissíteni? 
Azt,hogy-hogyan,arról majd pénteken kérdezek,mert az még nem lesz aktuális ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Roccat Taito-t keresek!

Ha az adatlapodon lévő Gigabyteról van szó, akkor a gyártói honlapról leszedhető @bios programmal lehet megcsinálni. Egyébként minden nagy gyártónak van win alatt használható bios fleshelő programja, amit a honlapjukról leszedhetsz. A mikéntje is könnyű, csak be kell tallózni nekik a bios fájlt, ami előre leszedsz a gépedre.

Sziasztok!
Valaki segítsen abban,hogy ha ennek a lapnak az esetében : http://hu.asus.com/product.aspx?P_ID=NJ8fkR6ufRM9XvFC (specification fület lenyitod,és ott lesz benne h: 2 x PCI Express x16 slot with NVIDIA® SLI™ technology support, at x8, x8 speed ),és hogy ebben az esetben ha egy videókártya van a gépben,azt 16x-os sebességen fogja kezelni,vagy 8x-oson? Olyan írjon légyszi,aki biztos benne!!!
Nagyon köszönöm!!!!
(#29026) daa-raa válasza deejayflex (#29025) üzenetére

x16-on.
De miért is kellett Off-ba rakni?
Si vis pacem, para bellum.

Az everest szerint 70fokos volt a cpu újraindulás előtt és 45 az alaplap. A terheléses teszten olyan 75fok körül mozgott. Ismét csak legalább 1 óra elteltével indult újra. Esetleg okozhatja a táp is?
when money say jump you say how high
Rendben,köszi 
Roccat Taito-t keresek!

Sziasztok!
Valaki segítsen abban,hogy ez a lap: http://hu.asus.com/product.aspx?P_ID=NJ8fkR6ufRM9XvFC meddig tudja kezelni a processzort? Hány MHz-ig? Tehát mennyi a maximális processzor méret,amit még képes kezelni? Ugyanis én sehol sem találom. Köszönöm a választ!
(#29030) enemy107 válasza deejayflex (#29029) üzenetére
Szia!
AM2 X2 am 2 tokozású 2magos procikat kezel.[link]
A cpu support list-re kattints ott a felsorolás
[ Szerkesztve ]

Helló!
Van egy Gigabyte GA-EP43-DS3 -as alaplapom. Most akarok venni egy külső vinyót, ami USB 2.0-val fog csatlakozni a géphez.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az alaplap minden egyes USB csatija 2.0-ás, vagy csak néhány közülük (ez egy egy éves alaplap)? Ez azért merült fel, mert amikor bootol a gép, van ugye egy fekete kijelző, ami kiírja milyen csatlakozási lehetőségek vannak, felsorol egy rakás USB-t. Na most ezen a listán csak kb kettőhöz írta az hogy USB 2.0. Akkor a többi csak sima 1.0-ás usb lenne? Furcsa lenne ha így lenne. Ha esetleg mégis, azt honnan találhatom ki, hogy a rengeteg USB csati közül a hátlapom melyek a 2.0-ásak?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
(#29032) bati1989 válasza NeoExDeath (#29031) üzenetére

100% hogy az összes USB portod 2.0
USB 2.0/1.1
2.0 de természetesen a "kisebb" szabvánnyal az újabb minden esetben kompatibilis (/1.1)
Foxconn WinFast NF4SK8AA-8EKRS, AMD Athlon 64 3500+, 1024 mb Kingston DDR ram, ATI X 1650 Pro 256 Mb

Üdv.
Adott egy MSI 865PE Neo-2-V alaplap. gyári CPU hűtő van rajta Intel P4 3 Ghz-es procit hűt.
A probléma az,hogy 4300 rpm körül forog folyamatosan a cooler,szabályozni szeretném csak nemsikerül :S SpeedFannal próbáltam de hiába álítok akármit semmi nem történik.

Ahhoz azt hardveres is támogatnia kell szerintem...
Foxconn WinFast NF4SK8AA-8EKRS, AMD Athlon 64 3500+, 1024 mb Kingston DDR ram, ATI X 1650 Pro 256 Mb

Mikor láttál utoljára MSI lapot ami nem támogatta hardveresen a cpu hűtő szabályozását? 1990-1992-ben talán még volt.
nygma.Nem ismerem a lapodat de a biosban kell legyen egy opcio a venti állítására ott % megadod hogy menyit forogjon és hány fokig.
Valami olyasmi hogy CPU SMART FAN TARGET
[ Szerkesztve ]
(#29036) NeoExDeath válasza bati1989 (#29032) üzenetére

Köszi! Valóban 

Nem azt mondtam, hogy nem támogatja, csak azt, hogy először azt kéne ellenőriznie. Valószinűleg ő sem volt biztos benne, azért tette fel a kérdésését...

Elméletileg kell lennie a BIOS-ban lehetőség állításra de,hogy hol...
Nemtalálok olyat,hogy CPU SMART FAN TARGET de még olyat sem,hogy CPU fan control vagy ilyesmi... 
Szerintem valamit engedélyezni kell de,hogy mit... 

Sziasztok, beteszem ide is hatha valaki tud segiteni. Honnan tudnek leszedni winflash progit? Egyszeruen nem talalok. Ilyen laphoz kellene: [link] Koszi elore is
[ Szerkesztve ]
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
Üdv
ha magot szeretnék feloldani,akkor melyik fajta biost szedjem le,az adatlapmon lévő laphoz?
És a proci is fent van,hogy miből mit akarok csinálni
Melyik fajta bios kell?
[ Szerkesztve ]
Roccat Taito-t keresek!

BIOS
Flash Utility hozzá:
Hogyan Flash-eld:
Nemértem hiszen az általad megadott oldalon ott van minden !
Mindegy kikeresgéltem, neked ne kelljen vesződni vele.
A Te dolgod már csak 3 Klikk, és egy kis "how to..." olvasgatás.
[ Szerkesztve ]

Szia. Okes csak nincs floppy-m. Ezert keresnek winflash progit, hogy windows alol tudjam megcsinalni

Nem kell feltétlenül floppy, jó a bootolható CD/DVD is.
Egyébként meg ott van a letöltések között a lényeg, csak az egyik link mögött: [link] A WinFlash-t meg megtalálod az ECS oldalán a kereső segítségével.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.

Sőt USB flash-ról is megy csak bootolhatóvá kell tenni.
Szóval megrendeltem ezeket F2-6400CL6D-4GBMQ ddr2 cl6 a gskill ramokat.Menni fognak gigabyte ma-790x-ud3p deszkámban?Azért kérdezem meg még egyszer mert procim még nincs és nem tudom kipróbálni.

Szia. Sajnos nem talalom a keresoben. Ott csak pdf leiras van, hogy hogyan hasznald a cuccot. Vagy nagyon bena vagyok es en nem talalom magat a winflash progit

Üdv!
lenne egy olyan kérdésem hogy AM2-s hütő jó AM3-s alaplapra?
Lassan járj többet mész

Na tettem rá egy másik hűtőt... A gyári bordára csavaroztam egy 12cm-res coolert... a zaj az megoldódott tökéletesen...
Viszont az lenne a kérdésem,hogy alapjáraton 50 Celsius nem sok a procinak?
Annyit ír a CoreCenter...
Akkor játék közben gondolom minimum 70 C körül lehet...
Intel P4 3 Ghz Socket 478 proci...
(Off,mert nem teljesen ide való)
(#29050) anyadszeret válasza nygma (#29049) üzenetére

Kicsit sok neki az 50 fok alapon.
Esetleg rossz a szellőzése a házadnak?