Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#29001) Siera

Siera
(senior tag)

Alaplapcsere lesz :(
Azért kösz mindenkinek...

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#29002) Gyalo94 válasza daa-raa (#28200) üzenetére

Gyalo94
(kvázi-tag)

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Nekem egy MSI K9N (PCB 1.0)-ás alaplapom van...
Az vele a problémám hogy amikor elindítom a gépet rendesen pörögnek a ventik de a vga nem ad képet és kb a speaker csippan 9-10-et.....
A vga tuti jó mert Tom-E-tól vettem és ő is letesztelte....
A ramok,proci,táp,vga,hütés,vinyó tuti jók......
Van esetleg valami tippetek?
Ilyen a konfig:
-Gyári AMD Hütés
-AMD Athlon 64 X2 3600+ proci
-MSI K9N Neo alaplap
-4x512mb 533 ddr2-es ramok
-40-es wd sata vinyó
-400 watt noname táp
-És Gainward 6600gt 256mb ddr3
Válaszotokat,tippjeiteket előre is köszönöm!

Apple Iphone-ok Szoftverezését és Szervizelését Vállalom!

(#29003) whabaky válasza sgergi (#28976) üzenetére

whabaky
(kvázi-tag)

Ahaaa... értem, és nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást ezügyeben :R
Úgyhogy akkor döntöttem, nem szükséges számomra h55-ös alaplap :)

http://hardverapro.hu/apro/barmilyen_nemu_digitalizalashoz_hasznalhato_kevero/hsz_1-50.html

(#29004) atti_2010 válasza Gyalo94 (#29002) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Valami bios hiba lehet, tegyél rá új biost.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#29005) enemy107 válasza Gyalo94 (#29002) üzenetére

enemy107
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!
Először nézd meg a neten, hogy mit jelent a hibaüzenet.Számold meg hányat sipol,az sem mindegy rövidet vagy hosszút.Tudod milyen fajta bios van rajta,mert nem egyformák a hibaüzenetek.Ha ezt beazonositottad tovább tudsz lépni.

(#29006) Gyalo94 válasza atti_2010 (#29004) üzenetére

Gyalo94
(kvázi-tag)

Igen csak az a baj hogy a gépen nincs xp,semmi...
most vettem nemrégiben.....

(#29007) atti_2010 válasza Gyalo94 (#29006) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ha nincs kép akkor hiába lenne xp-d úgysem látod, fogod a bios fájlt letöltöd, kicsomagolod és ráteszed egy usb kártyára vagy flopira, majd átnevezed pontosan így: AMIBOOT.ROM és újraindítod a gépet, elméletileg be kell töltse az új biost.Ügyelj hogy jót töltsél le.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#29008) Gyalo94 válasza atti_2010 (#29007) üzenetére

Gyalo94
(kvázi-tag)

Hogyérted hogy usb kártyára?
Az-az pendrive-ra?
Én most egy másik gépről írok azért kérdezem...
Szerintem a legelső biosu van az amd-n...

(#29009) atti_2010 válasza Gyalo94 (#29008) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Igen lehet pendrive is FAT32 formázva.

(#29010) czpitti

czpitti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok a kérdésem:ma790x-ud3p gigabyte deszkám van.Várom a procimat ami négymagos amd 955.Ugye nem kell biost frissítenem ehhez a procihoz?Amásik 2x2giga gskill 800-as ramot szeretnék beletenni.Támogatja a lap?

(#29011) sgergi válasza czpitti (#29010) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Az első kérdésre a válasz az, hogy attól függ, hogy milyen steppinges a proci. Ha C2-es , akkor biztosan nem kell, ha C3-as, akkor az F%-ös biostól kezdve van támogatva. Tudni kéne, hogy neked melyik biosod van fenn. (everest meg tudja mondani). A ram pedig menni fog.

(#29012) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak egy ellenőrző kérdés:
Gigabyte Ga-m61pme-s2 tényleg kezeli Athlon II X4 630, Phenom II X3 720 és társait?
Még mielőtt hülyeséget mondok szegény embernek.

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#29013) aram01 válasza atti_2010 (#28993) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na a lan sikerült a hang viszont nem jó
ő az: SoundStorm™ / Dolby® Digital Audio
Experience the full power of surround sound audio with the NVIDIA® SoundStorm™. With the integrated APU (Audio Processing Unit) you will feel the impact in games or music. And with the only Dolby® Digital 5.1 encoder you can hear it all in amazing digital cinema clarity on your home theater receiver or digital PC speaker system.

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#29014) czpitti válasza sgergi (#29011) üzenetére

czpitti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem tudom megnézni mert eladódott belőle a 6400+-osom :O nem szeretnék biost frissíteni de a procit még válthatom ill."válogathatok".Mit nézzek rajta hogy jó legyen?

(#29015) sgergi válasza czpitti (#29014) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Steppinget ez alapján meg tudod állapítani:
kód:
XXXXXXXXXXX I BOX = C2
XXXXXXXXXXX M BOX = C3

De a c3-al jobban járnál, mert kevesebbet eszik, és jobban húzható. A bios frissítést egy szervizben is meg tudod csináltatni olcsón.

(#29016) sgergi válasza malwy (#29012) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

A gyártó azt írja, hogy igen. :K

(#29017) czpitti válasza sgergi (#29015) üzenetére

czpitti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm pont ez lett volna a következő kérdésem :DD :R

(#29018) atti_2010 válasza aram01 (#29013) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ezt próbáltad?

[link]

(#29019) aram01 válasza atti_2010 (#29018) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ezt nem de mindjárt adok neki ;]
köszi

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#29020) Dot

Dot
(senior tag)

Hali!
erre vki?

élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!! | Megbízhatóság - awards: http://href.hu/x/aoqm

(#29021) fairi válasza sgergi (#28984) üzenetére

fairi
(senior tag)

van feléje irányítva egy ventilátor, de kétleném sokat ér.. házban plusz két ventilátor keveri a levegőt...

és ha megsül arra adnak garit,vagy belekötnek h rosszul hűtöttem, vagy fene tudja...
bordák tűzforróak,de van körülötte légáramlás

(#29022) Naccsy

Naccsy
(újonc)

Hali!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy a gépem az utóbbi 1 hónapban terhelés közben újraindul, vagy leaáll. Ha leáll, akkor csak teljes áramtalanítás után tudom visszakapcsolni. Ez legtöbbször olyankor fordul elő, ha a gép már előtte 1-2 órája megy, de előfordul, hogy rögtön bekapcsoláskor is újraindul. Egy Asrock P4V88-as alaplapom van és egy Celeron 2.8-as proci. Újraindulás után megnéztem everestben 62fok a proci, és 43 az alaplap.
Nemtudjátok mi okozhatja ezt a problémát?
Előre is köszönöm a segítséget. :)

when money say jump you say how high

(#29023) Krisinto

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv
windows-ból mivel tudnék biost-t frissíteni? :U
Azt,hogy-hogyan,arról majd pénteken kérdezek,mert az még nem lesz aktuális ;]

[ Szerkesztve ]

Roccat Taito-t keresek!

(#29024) sgergi válasza Krisinto (#29023) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Ha az adatlapodon lévő Gigabyteról van szó, akkor a gyártói honlapról leszedhető @bios programmal lehet megcsinálni. Egyébként minden nagy gyártónak van win alatt használható bios fleshelő programja, amit a honlapjukról leszedhetsz. A mikéntje is könnyű, csak be kell tallózni nekik a bios fájlt, ami előre leszedsz a gépedre.

(#29025) deejayflex

deejayflex
(újonc)

Sziasztok!
Valaki segítsen abban,hogy ha ennek a lapnak az esetében : http://hu.asus.com/product.aspx?P_ID=NJ8fkR6ufRM9XvFC (specification fület lenyitod,és ott lesz benne h: 2 x PCI Express x16 slot with NVIDIA® SLI™ technology support, at x8, x8 speed ),és hogy ebben az esetben ha egy videókártya van a gépben,azt 16x-os sebességen fogja kezelni,vagy 8x-oson? Olyan írjon légyszi,aki biztos benne!!!
Nagyon köszönöm!!!!

(#29026) daa-raa válasza deejayflex (#29025) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

x16-on.

De miért is kellett Off-ba rakni?

Si vis pacem, para bellum.

(#29027) Naccsy válasza Naccsy (#29022) üzenetére

Naccsy
(újonc)

Az everest szerint 70fokos volt a cpu újraindulás előtt és 45 az alaplap. A terheléses teszten olyan 75fok körül mozgott. Ismét csak legalább 1 óra elteltével indult újra. Esetleg okozhatja a táp is?

when money say jump you say how high

(#29028) Krisinto válasza sgergi (#29024) üzenetére

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

Rendben,köszi :R

Roccat Taito-t keresek!

(#29029) deejayflex

deejayflex
(újonc)

Sziasztok!
Valaki segítsen abban,hogy ez a lap: http://hu.asus.com/product.aspx?P_ID=NJ8fkR6ufRM9XvFC meddig tudja kezelni a processzort? Hány MHz-ig? Tehát mennyi a maximális processzor méret,amit még képes kezelni? Ugyanis én sehol sem találom. Köszönöm a választ!

(#29030) enemy107 válasza deejayflex (#29029) üzenetére

enemy107
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!
AM2 X2 am 2 tokozású 2magos procikat kezel.[link]
A cpu support list-re kattints ott a felsorolás

[ Szerkesztve ]

(#29031) NeoExDeath

NeoExDeath
(fanatikus tag)

Helló!

Van egy Gigabyte GA-EP43-DS3 -as alaplapom. Most akarok venni egy külső vinyót, ami USB 2.0-val fog csatlakozni a géphez.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az alaplap minden egyes USB csatija 2.0-ás, vagy csak néhány közülük (ez egy egy éves alaplap)? Ez azért merült fel, mert amikor bootol a gép, van ugye egy fekete kijelző, ami kiírja milyen csatlakozási lehetőségek vannak, felsorol egy rakás USB-t. Na most ezen a listán csak kb kettőhöz írta az hogy USB 2.0. Akkor a többi csak sima 1.0-ás usb lenne? Furcsa lenne ha így lenne. Ha esetleg mégis, azt honnan találhatom ki, hogy a rengeteg USB csati közül a hátlapom melyek a 2.0-ásak?

Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#29032) bati1989 válasza NeoExDeath (#29031) üzenetére

bati1989
(lelkes újonc)

100% hogy az összes USB portod 2.0

[link]

USB 2.0/1.1

2.0 de természetesen a "kisebb" szabvánnyal az újabb minden esetben kompatibilis (/1.1)
:)

Foxconn WinFast NF4SK8AA-8EKRS, AMD Athlon 64 3500+, 1024 mb Kingston DDR ram, ATI X 1650 Pro 256 Mb

(#29033) nygma

nygma
(PH! kedvence)

Üdv.

Adott egy MSI 865PE Neo-2-V alaplap. gyári CPU hűtő van rajta Intel P4 3 Ghz-es procit hűt.

A probléma az,hogy 4300 rpm körül forog folyamatosan a cooler,szabályozni szeretném csak nemsikerül :S SpeedFannal próbáltam de hiába álítok akármit semmi nem történik.

(#29034) bati1989 válasza nygma (#29033) üzenetére

bati1989
(lelkes újonc)

Ahhoz azt hardveres is támogatnia kell szerintem...

Foxconn WinFast NF4SK8AA-8EKRS, AMD Athlon 64 3500+, 1024 mb Kingston DDR ram, ATI X 1650 Pro 256 Mb

(#29035) atti_2010 válasza bati1989 (#29034) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Mikor láttál utoljára MSI lapot ami nem támogatta hardveresen a cpu hűtő szabályozását? 1990-1992-ben talán még volt.

nygma.Nem ismerem a lapodat de a biosban kell legyen egy opcio a venti állítására ott % megadod hogy menyit forogjon és hány fokig.
Valami olyasmi hogy CPU SMART FAN TARGET

[ Szerkesztve ]

(#29036) NeoExDeath válasza bati1989 (#29032) üzenetére

NeoExDeath
(fanatikus tag)

Köszi! Valóban :)

(#29037) bati1989 válasza atti_2010 (#29035) üzenetére

bati1989
(lelkes újonc)

Nem azt mondtam, hogy nem támogatja, csak azt, hogy először azt kéne ellenőriznie. Valószinűleg ő sem volt biztos benne, azért tette fel a kérdésését...

(#29038) nygma válasza atti_2010 (#29035) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Elméletileg kell lennie a BIOS-ban lehetőség állításra de,hogy hol...

Nemtalálok olyat,hogy CPU SMART FAN TARGET de még olyat sem,hogy CPU fan control vagy ilyesmi... :))

Szerintem valamit engedélyezni kell de,hogy mit... :U

(#29040) syler

syler
(fanatikus tag)

Sziasztok, beteszem ide is hatha valaki tud segiteni. Honnan tudnek leszedni winflash progit? Egyszeruen nem talalok. Ilyen laphoz kellene: [link] Koszi elore is

[ Szerkesztve ]

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#29041) Krisinto

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv
ha magot szeretnék feloldani,akkor melyik fajta biost szedjem le,az adatlapmon lévő laphoz?
És a proci is fent van,hogy miből mit akarok csinálni
Melyik fajta bios kell?

[ Szerkesztve ]

Roccat Taito-t keresek!

(#29042) tomta válasza syler (#29040) üzenetére

tomta
(fanatikus tag)

BIOS
Flash Utility hozzá:
Hogyan Flash-eld:

Nemértem hiszen az általad megadott oldalon ott van minden !
Mindegy kikeresgéltem, neked ne kelljen vesződni vele.

A Te dolgod már csak 3 Klikk, és egy kis "how to..." olvasgatás.

[ Szerkesztve ]

(#29043) syler válasza tomta (#29042) üzenetére

syler
(fanatikus tag)

Szia. Okes csak nincs floppy-m. Ezert keresnek winflash progit, hogy windows alol tudjam megcsinalni:)

(#29044) daa-raa válasza syler (#29043) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem kell feltétlenül floppy, jó a bootolható CD/DVD is.

Egyébként meg ott van a letöltések között a lényeg, csak az egyik link mögött: [link] A WinFlash-t meg megtalálod az ECS oldalán a kereső segítségével.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#29045) atti_2010 válasza daa-raa (#29044) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Sőt USB flash-ról is megy csak bootolhatóvá kell tenni.

(#29046) czpitti

czpitti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szóval megrendeltem ezeket F2-6400CL6D-4GBMQ ddr2 cl6 a gskill ramokat.Menni fognak gigabyte ma-790x-ud3p deszkámban?Azért kérdezem meg még egyszer mert procim még nincs és nem tudom kipróbálni.

(#29047) syler válasza daa-raa (#29044) üzenetére

syler
(fanatikus tag)

Szia. Sajnos nem talalom a keresoben. Ott csak pdf leiras van, hogy hogyan hasznald a cuccot. Vagy nagyon bena vagyok es en nem talalom magat a winflash progit:)

(#29048) Najz

Najz
(tag)

Üdv!
lenne egy olyan kérdésem hogy AM2-s hütő jó AM3-s alaplapra?

Lassan járj többet mész

(#29049) nygma válasza nygma (#29038) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Na tettem rá egy másik hűtőt... A gyári bordára csavaroztam egy 12cm-res coolert... a zaj az megoldódott tökéletesen...

Viszont az lenne a kérdésem,hogy alapjáraton 50 Celsius nem sok a procinak?

Annyit ír a CoreCenter...

Akkor játék közben gondolom minimum 70 C körül lehet...

Intel P4 3 Ghz Socket 478 proci...

(Off,mert nem teljesen ide való)

(#29050) anyadszeret válasza nygma (#29049) üzenetére

anyadszeret
(lelkes újonc)

Kicsit sok neki az 50 fok alapon.
Esetleg rossz a szellőzése a házadnak?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.