Bocsánat, nem tudtam, hogy funkcionális analfabéta vagy amellett, hogy nem igazán érted, hogy működik a PhysX ATI kártya mellett.
(Igyekeztem pontosan megválogatni a szavaimat.
) Sértődj meg, ha akarsz, de duplán bizonyítottad a dolgot. Pl. éppen azt mondtam, hogy ATI kártya NEM fog PhysX-et futtatni, és hogy emiatt (CPU dolgozik) lassú lesz, erre leírod +1X, és úgy vitázol velem, mintha nem ezt mondtam volna.
A lényeg az lett volna, amit meg kihagytál, hogy KELL a PhysX szoftver akkor is, ha nincs nV kártya a gépedben, tehát az állításod megtévesztő volt. Azt hiszem, te jobban megnevettettél engem, mint viszont. 
tomyka74: Ha nekem szólt, akkor sztem elég mulatságos, nem hiszem, hogy sokan segítettek másoknak nálam többet ATI téren. Mint említettem, én magam többeknek is írtam már, melyik C-eket érdemes feltenni, bocsáss meg, ha kicsit uncsi sokadszor is leírni.
(Tipp: próbáld meg a 'válasz' gombot használni, aztán gyakorold a keresőt, mert néha csak 1-1 kifejezésen múlik, hogy nem talál semmit, vagy 20 használható választ is ad.
)
XoZ: Annyival kiegészítenélek, hogy ahol állítható, és kötelező is a PhysX (tehát egy min. beállítás a leggyengébb, nem kapcsolhatod ki), ott is elfut a játék ATI kártyán ezzel a fizikával, és játszhatóan, némelyiknél persze alább kell venni a grafika más elemeiből. A Metro meg annyira optimalizálatlan, hogy az PhysX nélkül is össze-vissza akadozik.
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com