- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaicew
csendes tag
Sziasztok!
Nekem 2 hete van Skate-em, és meg vagyok vele elégedve. Egy dolog zavar egy kicsit, hogy a belső memóriája csak 162 MB, ami nem túl sok, és nem sok alkalmazást lehet felrakni rá. Kérdésem az volna, hogy nem lehet valami buherált ROM-mal ezt a belső memóriát növelni? Illetve a fel telepített alkalmazások egy részét nem engedi átrakni az SD kártyára, ezt meg lehet változtatni? Nekem az IGO navigáció elfoglalja a teljes memória egy negyedét, és nem tudom átrakni a telepített fájlokat. Előre is köszönöm a választ! -
zaicew
csendes tag
Mélyen tisztelt Kelzsoca!
Olvasgatom itt a hsz-eket, ahogy tanácsoltad, és úgy látom te vagy itt a fő ZTE Skate guru, amért gratula, mert én még csak most tanulom ezt az egész androidos buherátorságot.
Lényeg az, hogy nagyjából ki bogarásztam, hogy az sd kártyát kell particionálnom ahhoz, hogy bővíthessem a teló memóriáját, és le is szedtem hozzá a megfelelő progit. A telóm rootolva van, rá tettem a clockworkmod-ot is, meg miegymás. De hiába olvastam vissza több száz hsz-t, mivel tele van sok off-al ezért nagyon szépen megkérlek, írd már le nekem, hogy ha meg van a linuxos partíció, akkor mit kell még csinálni, hogy oda települjenek a dolgok. Leszedtem egy romtoolbox-ot is, de ez licensz problémákkal küszködött, és egy idő után be adta a kulcsot. Kell felraknom az általad főzött ROM-ot is? vagy nem kell ennyire buherálnom? Ha valami összefoglaló topic-ot, vagy blogot kreálnál ezzel kapcsolatban annak nagyon sokan örülnénk, mert ezt a sok hsz-t végig olvasni napokba tellik.
Köszönöm a megértésedet és a türelmedet. ÜDV! -
zaicew
csendes tag
Kedves Zsoca!
sikerült megcsinálni a memória bővítést, a custom recovery-ből formáztam és partícionáltam az sd-t, majd marketről letöltöttem a link2sd-t, és működik. Mindent átraktam amit tudtam,mert valamit nem enged átrakni, így maradt még 45 mega szabad hely a telóban. Remélem az meg is marad!
Az volna a kérdésem még, hogy az Angry Birds RIO nevű játék szaggatását ki lehet küszöbölni proci húzással? És ha igen akkor hol találok ilyen progit, vagy csak Custom ROM-mal megy?
Illetve, a telefon LED lámpája nem hajlandó világítani, csak fényképezéskor. A teszt progival sem világit, amivel a közelség érzékelőt lehet kalibrálni. erre van orvosság?
Előre is köszönöm! -
zaicew
csendes tag
Tisztelt Zsoca!
Egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy felrakjam az álltalad főzött ROM-ot.
A kérdésem az volna, mivel még sosem csináltam ilyet, hogy amikor backupot csinálok a telóról, akkor az mindent lement? A filmeket, zenéket képeket, játékokat stb? vagy csak magát a rendszert és a beállításokat? Illetve, ha fel teszem az új ROM-ot, akkor mi lesz az ext2 partícióval? Azt is leformázza, vagy azt külön nekem kell? Az uccsó kérdésem az, hogy az új rendszernél, csak a közelség érzékelőt kell bekalibrálni, vagy mást is? Gondolok itt az internet beállításra, hangposta fiókra, stb. Előre is köszönöm! -
zaicew
csendes tag
válasz korneliusz6 #3816 üzenetére
Én is sokat szenvedtem vele anno, nekem a Motorola driver segített, addig nem tudsz a leírtak szerint tovább lépni. Ha jól emlékszem a Motorola is csak úgy ment ha előtte valami ADB nevű progit feltettem a számítógépre, és az elkezdett letölteni valamit. Amikor kész volt, utána már hagyta a Motorola drivert, és aztán mehet minden a leírtak szerint. Sajna nem tudom a progi pontos nevét, letöröltem, de valahol fel is ajánlja, hogy telepítsd fel. Készíthetne valaki, egy pontos leírást a CM recovery felrakásáról!
-
zaicew
csendes tag
Bocsi, megint egy hülye kérdés: Hogyan tudom a teljes telefonkönyvet kimenteni PC-re, úgy hogy utána vissza tudjam tölteni a telóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest