Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    válasz Glatius #15014 üzenetére

    Nagyon is szó van stílusról, amit nem szeretnék minősíteni - eddig sem tettem soha. Mindenkit olyannak szeretünk vagy nem szeretünk, amilyen.

    A tényeket pedig én is értem (aláírom, jogász vagyok és nem informatikus), de azért műszaki érdeklődésem és folyamatos tájékozódásom eredményeképp némi szerény rálátásom nekem is van. Lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam és kernel helyett ROM-ot írtam, elképzelhető - mi több, valószínű -, de ettől még tartalmilag ez mit sem változtat a mondandómon. Nyilvánvalóan én is tudom hogy nem a ROM fogyaszt hanem a hardver, de a ROM és a kernel működése közvetlenül kihatással van a fogyasztásra. Ezen nem fogunk rugózni még akkor sem, ha szerinted senki nem fogja fel, hogy mi a különbség hardver és szoftver között.

    Ha valaki tehát azt mondja hogy sokat fogyaszt egy ROM, az tartalmilag attól függetlenül helytálló és érthető, hogy fogalmilag pontatlan.
    (Itt jegyezném meg, hogy stilisztikai mellényúlásokon rendszerint a tárgyalóteremben szoktunk vitatkozni, szerintem ez nem egy techfórum színvonala - habár ez szigorúan magánvélemény.)

    A napi két töltés nyilvánvalóan becsült tipp és képletes túlzás volt abból kiindulva, hogy 10 perc képernyőhasználattal egybekötött igénybevétel alatt 7%-ot esett vissza a töltöttség.
    Hardverhibával amióta megvan a cucc nem találkoztam, nyilván nincs kizárva a lehetősége - mint ahogy a júzer errornak sem, bár mindent hajszálpontosan a leírásoknak megfelelően csináltam. Ettől függetlenül mások is szép számmal panaszkodtak ugyanerre a jelenségre, tehát szerintem is mindenki döntse el maga, hogy ilyen sok a hülye felhasználó, vagy valami egyéb hiba van a rendszerben.

Új hozzászólás Aktív témák