Aktív témák
-
giigz
veterán
Nemrégen tettel fel a Sweet Dreams IV-et, meg is vagyok vele elégedve, viszont két hatalmas hiba van nálam, amit az előző verzióban nem tapasztaltam. Az első az, hogy a Marketre nem tudok felmenni, mert egyszerűen nem tud csatlakozni a Google-re... Több gmail-es címmel is próbáltam, de egyikkel sem sikerült. A másik pedig az, hogy nem tudok a Wifi-re csatlakozni. Beírom a jelszót, és az IP-cím lekérésénél nem lép tovább. Próbáltam másik készülékkel, és azzal jó volt.
Légyszíves segítsetek! Előre is köszönöm mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Nem készítettél véletlenül mentésből visszaállítást Titanium Backuppal? mert nekem akkor jelentkeztek a wifi problémák....
Market hibára: menj be a feladat kezelőbe. Beállítás - alkalmazások-alkalmazások kezelése - összes - megkeresed a Marketet, majd ráklikkelsz és ezután az "Adatok törlése" gombra lépsz. Hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Azt kell, hogy mondjam nagyon jól megy a legújabb cm7!
-
giigz
veterán
Blade Big Daddy Full-ról vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Sziasztok.
A cm7 akkor is a ramba irányítja a cache-et ha megvan rendesen a cache partició ???[ Szerkesztve ]
-
thetan
aktív tag
Nekem semmi ilyesmi problémám nincs vele. Bár én mindig nulláról teszek fel mindent, nem szoktam mentést visszaállítani. Csupán a hanggal nem vagyok megelégedve - úgy általában a különböző romokkal, , a számok között felerősödő alapzaj és zörej meglehetősen zavar, és nem tudom kiküszöbölni. Egyedül Szezso legutóbbi cm alapú romjában találtam elfogadhatónak de most nem az van fenn a telon.
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
zszabika
aktív tag
Sziasztok!Ma vettem egy Blade-et,szeptember 6-án vette a tulaj a Telenornál és 2.2.2 android verzió van rajta.Most akkor ez gyári verzió?Én ugy tudom a Telenor csak 2.1-el adja.Ja és még annyit hogy azt honnan tudom meg hogy Gen1 vagy Gen2?Vagy ha 2.2-es akkor már Gen2?Remélem érthetően fogalmaztam.
Köszi szépen a választ!Csak azért kérdeztem mert nem szeretném szétbarmolni egy Gen1-es rommal.
[ Szerkesztve ]
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
zszabika
aktív tag
Lenne még pár kérdésem.Ezt ugyanúgy tudom rootolni mint a Gen1-es készüléket?Tudna valaki ajánlani egy 2.3-as romot ami magyar nyelvű,minden jol működik és a játékok jol mennek rajta?Máshogy fogalmazva a legjobb,legstabilabb romot szeretném felrakni ami hosszútávon is megfelelő.
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
Keeperv85
nagyúr
válasz zszabika #43671 üzenetére
Minden egyes nap megkérdezi valaki, minden nap le van írva, hogy igazán stabil 2.3 nem létezik. Két vonal van, az alternatív verziókat is beleértve: Leaked kerneles romok (GSF és társai) és a CM7-esek. Mindegyiknek megvan a maga baja még.
Rootolni ugyan úgy lehet, mint a 2.1-est, ugyan úgy felesleges is egyben...
Kulcsszavak: root, 2.2, 2.3, hogyan
-
dragon1993
őstag
Akkor elég nagy gáz van nálam.
A suliban elkezdték kidobálni manuálisan a macu számokat.
A blade a mac számot a data/misc/wifi/ athSavedEeprom.bin -ben tartjaEzt a rendszer pedig generálja de, hogy honnan azt nem tudom már az összes .sh-t átnéztem.
Pórbálgattam beleírni
cp /system/wifi/athSavedEeprom.bin /data/misc/wifi/
de ez sem jött össze. Úgy tűnik hétvégén particiózunk + gsf talán ott menni fog.Ha valakinek van ötlete szívessen meghallgatom.
(nem miattam kezték letiltani a mac-et hanem az órán facebookozók miatt most meg nem tudok gmailozni a szünetben)[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz dragon1993 #43679 üzenetére
Mobilnet?
Mondd meg a rendszergazdaknak, hogy irjanak cronjobot, hogy csak oran legyen mac-szures
-
zszabika
aktív tag
Na akkor fastboot-al felrakom a recoveryt.Csinálok egy backup-ot a rendszerről.Romot feldobom.Ennyi lenne a művelet?Aztán ha nem jön be akkor vissza az eredetit és kész?
-
Glatius
őstag
válasz dragon1993 #43683 üzenetére
Teljesen mindegy milyen MAC címed lesz, az engedélyezettekben nem leszel benne...
Azt pedig nem lehet felróni az igazgatónak, hogy nem segíti az óra alatti bárgyuást! A tanári karnak pedig ugye folyamatosan a pályán kell hogy legyen a szeme, ezen ne csodálkozz![ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
zszabika
aktív tag
Belefutottam egy problémába.Hiába nyomom a hangerő gombját bekapcsolásnál,fogja magát és bebootol.Most akkor hogy rakjam fel fastboot-al a recoveryt?
-
zszabika
aktív tag
One click recovery-t honnan tudom letölteni?Nem találom sehol.
-
kezdő
senior tag
válasz dragon1993 #43679 üzenetére
Több szolgáltatónál is ingyen van a facebook elérés mobil neten.
Sokra fognak menni ezzel az akcióval. -
zszabika
aktív tag
válasz szezso15 #43694 üzenetére
Ennyi idő alatt már rég leírhattad volna a teljes műveletet.Nem mindenki Pengével a kezében született.Azért is van gondolom ez a topik hogy segítsünk egymásnak.Szerintem.
Ez a Oneclickrecovery vírusos.Vagy csak a nod32 félretájékoztat?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest