Aktív témák
-
szezso15
addikt
Egy kis segítség kéne!
Aki rendelkezik Facebook fiókkal, kérem lájkolja nekünk ezt a csoportot: [link]
Gólyaavatásra kéne, és egyelőre lemaradásban vagyunk a másik osztállyal szemben!
1 Like = 1 Pont!
Köszönöm mindenkinek!
(#44702) HollyBoni: Az, dehát ez van...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
!attis!
tag
Hali!
Feltettem Kelzsoca féle Big Daddy full Romot. Akku használatra jobbnak tűnik mint a SD IV. Viszont a tájolást nem tudom beállítani. Nem hajlandó elfordulni :S. Help Pls!
[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
válasz kelzsoca #44695 üzenetére
Én is Westeles kártyával mentem be, kicsit még nevettek is a t-pontban. És még ők mondták, hogy jó lenne ha cserélnénk.
Mivel én flottás vagyok, kellett egy meghatalmazás a flottavezető cégtól.
Egyébként ha pampognának, akkor azt kell mondani, hogy iPhone4 jön a házhoz, abba pedig a pici sim kell, az új kártyák már ilyenek (is).Az én problémámra nem tudja senki a választ? Telefonálás után miért ugrik a SDIV a mobil hálózatok beállítása menübe?
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
M0RGI
őstag
válasz atillaahun #44706 üzenetére
És hogyan? Privátban elárulod?
-
atillaahun
veterán
Én Animated Weather-rel tolom, igaz már letöröltem vagy hatszor, mikor valami baromságot mutatott, de mindannyiszor vissza is raktam, mert a többi amit kipróbáltam és te is felsoroltál meg mégszarabb.
Most raktak bele egy új szolgáltatót, eddig jónak tűnik, néha olyan 2 fok eltérések vannak, akkor is általában hidegebbet mutat. Kibírható. Annyi baja van még, hogy párszor jelez esőt, amiből végül nem lesz semmi, de a 4 napos napszakokra bontott előrejelzése miatt nálam végül ez vált be a legjobban.(#44712) vzaza
Hát megadom a számot, amit kér.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
update-cm-7.1.0-RC1-Blade-KANG-2635p5-signed.zip
Ezt próbálta már valaki?Unatkozom,ki akarok próbálni valami új romot. Lehet letesztelem a sweet dreams-t.
-
M0RGI
őstag
válasz atillaahun #44714 üzenetére
Ezt az install-uninstallt én is eljátszottam már az accu weatherrel , de ha ez az animated annál is jobb, akkor talán ez az amit kerestem. Free van fent neked?
Ki az új szolgáltató benne?Kártyaszám megadást megpróbálom akkor, már csak az a baj, hogy valami HK$ van Ft helyett.
(#44721) domerator: Köszi, kipróbálom ezt is!
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz atillaahun #44714 üzenetére
Az én tippem még mindig: Palmary Weather 1.06 free:
(#44720) vzaza:
A bléden az animált cuccok nem igazán jól jönnek ki... kár erre elfecsérelni a penge erejét.[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
!attis!
tag
Tehát a tájolás megoldására más megoldás nincs, csak romcsere?
-
M0RGI
őstag
-
domerator
veterán
Mit ír?
Én mindig kézzel adom meg neki a helyet, mert nem akarom, hogy frissítéskor feleslegesen dolgozzon a gps, vagy a mobilnet... olyankor nem szokott falsot írni...
(egyébként meg nincsenek olyan messze...)
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
-
domerator
veterán
válasz gamegod #44732 üzenetére
Nekem már nem pengém van... váltottam Defy-re... itt csak kísértek
Egyébként totál stock rom, Froyo 2.2.2 csak éppen több, mint 30 appot lefagyasztottam benne, GO Launcher EX és háttérkép csere volt... semmi más.
-
dragon1993
őstag
válasz szezso15 #44701 üzenetére
Szezso15 , teljesen rosszul álsz hozzá.
Ha fontos akkor veszünk 1000 like -ot , ha nem akkor jönnek a keyloger logok.Tudom neked is suli van ,de nincs kedved valami romot csinálni ? (Nem érdekelnek a kifogások , hogy nincsmiből )
Kelzsoca
Most a touch hiba után jönnek a szenzor hibás bladek ?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #44742 üzenetére
Csak másik szenzorok kerültek a friss készülékekbe, de már valószínűleg nem lesz több okosítás, mivel kifutó termék, úgy tudom már a Vodafone sem forgalmazza a készüléket
(#44743) szezso15
Van kint elég rom, minek akarsz másikat csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
-
Speeedfire
félisten
A big daddy rommal a peap-os wifi gond megszűnt, ellenben eddig eléggé eszi az akkut. Remélem 1-2 alatt beáll és megy 2 napot majd.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
spuros
őstag
Szép estét!
Új Blade-et kell valameddig kötelezően tölteni (12-16 óra...)? Mert régen volt ilyen dolog a telefonokkal..
-
HollyBoni
veterán
Kicseréltem a bootanimaton.zip-et,de még így is a gyári animáció fut le. Sweet Dreams IV.Ötlet?
Eddig elég sweet a rom![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest