Aktív témák
-
katonam
tag
Sziasztok! Ha jól látom, ez a kérdés még nem volt: átparticionált gen1-nél is elegendő a stock recovery -> T gen2 exe ?
-
kelzsoca
félisten
válasz barnam_ #14098 üzenetére
Tényleg elvetemült, mert a 2 boot.img-nek hol lenne a helye
(#14099) spence225
Dobd fel és meglátod
(#14097) ntibko
Pedig csak tegnap estig kellene visszalapozni, és mindenre lenne válasz, illetve ilyen esetben a nincs időm olvasni, erős téglásodáshoz vezet.
[ Szerkesztve ]
-
kvojnovics
tag
válasz kvojnovics #14088 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől! Kelzsoca blog-jában a tippek és trükköknél minden szépen le van írva! Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek, most már kelzsoca-nak is!
Szép napot!
Ui.: a oneclickrecovery "csak" a 3.0.1.4-es recovery-t telepíti, bár a lényeg az, hogy működik!
-
counterbill
senior tag
Kétségbe estem XD
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
kelzsoca
félisten
-
mira72
őstag
válasz counterbill #14105 üzenetére
Dekopír vagy egy légdugattyús kangoo a megoldás rá..
(#14102) kelzsoca : de nem 2.2-2.3 dual rendszer kellene hanem droid-p7
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
counterbill
senior tag
Valami megoldás dekopir helyett? A win7 egyébként irogat a usb driver miatt..Lehet azért nem aktiv a start gomb mert nem is látja a telefont?
-
kungzi
veterán
sikeres gen2-sítés
és felment kelzsoca fingerprint T-mobile verzsön-je
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #14112 üzenetére
Lehet drivert sem ártana telepíteni nem?
(#14110) mira72
Jobb lesz ha a kínaiak felkötik a nadrágot, itt már olyan dolgokat akarnak csinálni ezzel a telefonnal, hogy jajj
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz mira72 #14092 üzenetére
Egyáltalán nem felesleges feltenni az új ROM-ot. Ennél biztosabb G2-esítés nem létezik. G2-esítésnek az egyik előnye pedig az újabb ROM-ok.
Én kb 5 percet használtam, mielőtt elb****tam, rohadt lassú, ebben igazad van.Valaki fel tudná tenni valahova a G2-es recovery.img-t? Valamiért nagyon lassú a netem, 3 óra alatt akarja leszedni a 120MB-os ROM-ot.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
tlac
nagyúr
válasz kelzsoca #14102 üzenetére
Tényleg elvetemült, mert a 2 boot.img-nek hol lenne a helye
ahol épp van hely, tök mindegy
a boot.img-t kellene átalakítani, hogy egy bootloader legyen benne
(kicsit gondolkoztam már rajta, de nincs motiváció, hogy foglalkozzak vele)(#14118) kelzsoca:
én nem látok elvi akadályt
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #14115 üzenetére
És mi lenne ha az itteni fórum 1. hsz-ben néznél körül driver után, és nem a modacon keresnéd?
(#14117) tlac
Ha ez megoldható lenne, akkor már készült volna ilyen mod
[ Szerkesztve ]
-
borg76hun
csendes tag
válasz mira72 #14092 üzenetére
Feltettem, használom, élvezem
Mivel nekem fontos, hogy megmaradjon a garancia, és amire használom, bőven elég T-s 2.2 is.
Nekem a telefon munkaeszköz, igazándiból szinte teljesen kihasználatlan a szerencsétlen.
(bent a cégnél maximum az e-mail kliens van használva a céges wifin)
Szóval azért akad akinek elég a gagyi T-s 2.2 is, és az előző gyári romhoz képest ez is jelentős változás.
Mielőtt még valaki azzal jönne, minek ilyen telefon akkor nekem, hozzátenném, a céges díjcsomaghoz ez volt a legjobb ÁR/ÉRTÉK arányú készülék, valamint ennek a telefonnak van a legjobb "nem hivatalos supportja" (aka. ez a fórum úgy pörög, hogy követhetetlen)Arról nem is beszélve, hogy ha előveszem a telefont, akkor többen kíváncsiak tá még mindíg mint a galaxy-ra vagy a iphone-ra.
Lényeg, azzért 100 ból 1 ember azért akad aki ere várt, használja, élvezi (természetesen néha szidja)
We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
-
micky46
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem.
1. A Hungarian Fingerprint ugye csak gen2-es telefonra megy fel?
2. A hivatalos gen2esítéshez először tegyem fel az ftm recoveryt, majd a t oldaláról a frissítést, majd clockworkmod recovery telepítés, aztán pedig a kelzsoca féle rom? -
mira72
őstag
válasz borg76hun #14119 üzenetére
"Mivel nekem fontos, hogy megmaradjon a garancia, és amire használom, bőven elég T-s 2.2 is."
"valamint ennek a telefonnak van a legjobb "nem hivatalos supportja""
ezek nekem valahogy ellentétek. de lehet hogy csak nekem, meg lehet hogy csak kötözködni akarok, ezt el kell dönteni én nem tudom.
de ha vártad a T-s 2.2-t akkor mit érdekel a házi support, ezt akkor sem értem. de tudom, már többször bizonyítottam hogy én vagyok a bonyolult ...
EZT elővennéd arra is felfigyelnének..
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
recoveryből nem tudom mountolni az sd-t.ezt írja E: Unable to open ums lunfile (No such file or directory) mi ez?vmi ötlet?le kéne cserélni a recovery-t más verzióra?
[ Szerkesztve ]
-
-
szki
őstag
válasz futo001 #14125 üzenetére
A gyárit ma linkeltük többször: gyári recovery pack
Nekem meg a mybackuproot csak 1 alkalmazást tud visszaállítani a korábban svédre telepített 22-ből, mert megáll 5%-nál. Ennek nem örülök
[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
@kelzsoca Lehetne egy észrevételt tenni?
A Fingerprint romban a kapcsolók képe meg van fordítva
A kikapcsolt állapotnál van szép csík.
Nem nagy dolog, de a Quick Settingsben olyan szépen bekapcsoltam mindent hirtelen, hogy csuda -
DarkGubi
aktív tag
Valaki megnézné, hogy a Hivatalos GEN2-nél működik-e a HSUPA? Nekem még a TPT-s GEN2 van fent és bizony nemigazán akar a HSUPA működni.
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
borg76hun
csendes tag
válasz mira72 #14121 üzenetére
Ha érdekel a nem hivatalos support rész:
Memóriakártya problémák voltak a telefonnal- itt derült ki, nem bír bizonyos típusokat a telefon.
WIFI ébrentartási probléma - itt tudtam meg a lehetőségeket, mivel küszöbölhetem ki.
Más most hirtelen nem jut eszembe ezekre a dolgokra, amiket innen sikerült megoldanom, ezúton is tiszteletem mindenkinek, aki valamilyen módon segített másnak/nekem (mivel jobbára elég volt olvasnom a fórumot)Remélem ezek beleférnek a "support" fogalmába, mivel a T-nél ezekre szinte semmi megoldást nem tudtak.
Persze nem támadó jelleggel írtam az előzőt, csak gondoltam legyen egy, aki kivételként erősíti a szabályt.We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
-
[Misel]
tag
Nem értem amúgy, hogy mire föl ez a nagy felbátorodás, nyilván semmivel sem biztonságosabb ez a gen2esítés, mint akármelyik másik... bár ez hivatalos, garizatatható, akkor értem tehátakkor ez a poszt felesleges, de mostmár azért is elküldöm
"Ipari szörnyeteghangdaganatok lepték el a lüktető, eleven, nedvzöld csodahippirétet."
-
mira72
őstag
válasz borg76hun #14130 üzenetére
hát igen, ez is support kicsit, nem csak a rom-ok.
iszonyú jók ám a nokia "supportok" is
de létezik számtalan telefon amivel ilyen problémák nincsenek és telefonálni meg mélezni jók(#14131) [Misel]: ugyan azt a műveletet csinálja, csak le van redukálva "18-"-ra és 80as iq alá is.... de hát: RICE!
[ Szerkesztve ]
-
borg76hun
csendes tag
válasz mira72 #14132 üzenetére
A céges díjcsomaghoz kapott lehetőségek:
Galaxy S (30K+12x6k)
ZTE Blade (22K)
LG optimus (10K)Ezek közül választhattam sajnos csak
Mint írtam, csak a kivételt akartam erősíteni , de mostmár go kaja, azt meló ...
We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
-
-
ntibko
csendes tag
Visszaolvastam, azért egy kérdésem lenne.
TPT Gen2-esített készüléken is mehet az ftm recovery vissza majd hivatalos T-s rom fel? Ezzel úgymond hivatalos Gen2-sítetté válik a készülék, változik ezzel bármi a tpt gen2-sítéshez képest? -
umek7
őstag
Van itt olyan V-s aki már feloldotta a maradék 256MB RAM-ot a MoDaCo-s exével?
-
petike.hu
csendes tag
Szia Kelzsoca!
Lenne két kérdésem: mivel kellene backupot készítenem a blademről ha a jelenlegi Vodás romod szeretném megtartani (V1-lite)?
A gépem szoftveresen gen2es. Javíts ki a tévedek a lépések: g2->g1+ftm erre t-s új 2.2 exe erre backup visszatölt.2 a v1 lite kerneljében az ahb oc benne van? illetve cpu oc-t hogy tudok varázsolni? min 128 max 691 on demandon megbízható a masina és nem melegszik ezért szeretném.
Ui.:
Van egy másik gixerem is de ettől remélem annak a megoldását (telefon szaraxik néha eltűnik a térerő annó kóddal buherálva vettem hiába a visszazár nem változott (Glatius utalát rá, h ez lehet a bibi oka). Most a T-s exe-től várnék csodát mert az megtúrja rendesen aztán visszatölteném arra a rendszerre a V1 backupom, hogy ne kelljen telepítgetni)Előre is köszi a segítséget!
-
kelzsoca
félisten
válasz futo001 #14135 üzenetére
Teljesen mind1 milyen gyári recovery-t pakolsz fel.
(#14138) petike.hu
A vodás rom kernele nincs szétmókolva, tehát az OC lehetőséget felejtsd el, erre ott a svéd rls4 vagy rls5 rom.
Ha NCK kóddal lett megpiszkálva a készülék, Te azon semmivel változtatni nem tudsz, alaplapi szinten tárolja ezeket az információkat a készülék, egy rom csere vagy firmware frissítés hozzá nem tud nyúlni ehhez a részhez.
Ha térerő problémád van, az lehet akár a SIM kártyától is.
(#14141) counterbill
Nem támogatja, nincs A2SD, Te magad bekapcsolni nem is tudod.
[ Szerkesztve ]
-
counterbill
senior tag
Örömmel jelentem nem lett tégla a telefonból XD Egyszerüen a gépemmel volt vmi baj..laptopon driver felrak és már ment is Viszont azt vki megtudja mondani h ext particiot támogatja e a gyári rom? Terminal emuba h bekapcsoljam nyilván rootolni kell a készüléket megint.
[ Szerkesztve ]
-
nuvem
csendes tag
Korábban felraktam a modaco exe-t ezzel a partícióelosztással.
gen2_136mb_system_no_oem_2mb_cache
---------------------------------------
/dev/block/mtdblock4 2.0M /cache
/dev/block/mtdblock5 136.0M /system
/dev/block/mtdblock6 302.9M /dataLenne-e bármi előnye feltennem a hivatalosat, jobb/fejlettebb bármiben? Nem sürgős, nekem ez is tökéletesen megfelel, inkább csak a kíváncsiság. Eddig nem tűnnek túl boldognak, akik túlestek rajta
-
vampire17
addikt
Az mitól lehet, az felraktam az új CM7-et (N69) es nem mukodik a kepernyo forgatas?? egy alkalmazas sem fordul meg...
-
kelzsoca
félisten
Ha modacos exe-el csináltad és ezzel a partíció kiosztással akkor inkább hátrányod lenne, a dologból.
Egyébként semmivel sem jobb vagy másabb egy T-s exe, ugyanazt a firmware-t írja be a megfelelő helyre.(#14137) umek7
Az én segítségemmel történt meg az első ilyen RAM feloldás
(#14145) futo001
Érdekes gondolatok, akkor vajon én hogyan raktam fel másodjára a modaco-s exe-t, a gen1-es gyári recovery-vel? (közben a készülék már Gen2-es volt)
[ Szerkesztve ]
-
-
89BDave89
tag
hivatalos Trémobil 2.2 ben valaki megtalálta már az aGPS-t?
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest