Aktív témák
-
plgr
tag
sziasztok!
cm7-et használok már régóta, eddig egymásra tettem a nightlyket, nem volt format, így működtek is szépen. Most, hogy kijött a stable, rendesen legyalultam mindent ahogy kell, kártyát is formatáltam, újraparticionáltam (512 ext2, 0 swap, többi fat32) és így tettem fel, hogy szép tiszta legyen a rendszer. Feltettem mellé a google appokat, mármint recoveryben flasheltem a zipet. Ezután feláll a rendszer, de amikor az appokat tenné fel, miután kiválasztottam melyikeket szeretném, meghal, force close. Jó, gondoltam akkor apk-bol teszem fel a marketet, fel is ment de telepíteni belőle más programokat már nem tudok. Force close állandó jelleggel. Próbáltam kártyaolvasóból, recoveryből, rom managerből particionálni, formatálni sehogy nem akar működni. Másik kártyát is próbáltam, ugyanaz. Nem nagyon tudok már mihez kezdeni, nem tudom mit csinálhatok rosszul. Esetleg valami ötlet? -
plgr
tag
A kelzsoca 2.3.3 blue másnál is rebootol néha töltőről való lehúzás után? Eddig ez az egyetlen, ámbár meglehetősen zavaró hiba amit találtam.
-
-
plgr
tag
sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, gen1-es telefonra melyik ROMot érdemes most feltenni?
köszi -
plgr
tag
rendben, azt hiszem nekiugrok. Melyik leírás alapján csináljam? Megköszönnék egy linket, az első hsz-ben nem találtam.
Akkor viszont módosul az eredeti kérdésem, gen2-re melyik ROMot érdemes feltenni? CM-ek elég stabilak már? -
plgr
tag
sziasztok
sajnos megrepedt a telefonom kijelzője, pontosabban csak a külső üveg, magának a képernyőnek semmi baja, ugyanúgy érzékeli az érintést is. Van valakinek tapasztalata a cserével? -
plgr
tag
sziasztok!
Sajnos megrepedt a screenem, ki kellene cserélni. 9000 ft körül találtam, ennyit viszont nem akarok kiadni érte. Van esély hogy valahol találok bontott alkatrészként? Téglásított telefonról például. Az LCD jó egyébként, érintést is tökéletesen veszi.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest