Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz Pumika1975 #10436 üzenetére
hi.... nincs egy linked... ami tuti jo
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
jano_77
nagyúr
válasz kelzsoca #10502 üzenetére
Zsoca! Nem merek privit írni, mert tudom, hogy nem szereted, de azt is tudom, hogy túlzásba vittem az utóbbi napokban az aggódást a teló körül
Annyit kérdeznék csak, hogy tudod-e, tudja-e vki, hogy a Telenor Astoria és Mammut elérhetősége (telefonos), miért nincs fent a Telenor honlapján?!?Végre bekerültem ma reggel a flottába, most már csak készülék kell és rohanok megvenni
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Reverting
őstag
válasz Pumika1975 #10508 üzenetére
thx... ez a rom manegar egy mocsok... frissitet a 3.0.2.7 re es nem indul recovery mod... hmm... majd img- bol... thx
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
jano_77
nagyúr
válasz mira72 #10509 üzenetére
Annyiban van csak köze, hogy az ár elég méltányos a flottának köszönhető
Aggregátor: Hidd el kerestem, de ha a Telenor oldalán nem található meg, nem gondoltam, hogy majd máshol meglelem. Nagyon köszönöm azért Neked és Kelzsocának is. Legközelebb, már csak akkor írok, ha meglesz a teló és úgy döntök, hogy felteszek egy kuktás ROM-ot. Köszönöm
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Scythianus
csendes tag
válasz Keeperv85 #10476 üzenetére
Nézd, én nem értek hozzá, tényleg. A MrPigfish, vagy mi a szösz, a Vodás telómra azt írja:
Mr. Pigfish says you have a Gen2 model (sold with Android 2.2).
De ez lehet, hogy nem válasz a kérdésedre. A csomagoláson nincs 850 MHz, ha ez segít. A kézikönyvben szinte semmi paraméter nincs.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Scythianus #10513 üzenetére
Köszönjük az infót, még kérlek annyit nézz meg, hogy a feladatkezelőben, az erőforrás fül alatt, mennyi a teljes rendszer memória
-
Saccco
nagyúr
válasz anglergab #10498 üzenetére
Ezeket a cikkeket láttam.
Majd megnézem, hogy hova lehet bepasszítani.
A blogomba is beírhatnád az első hsz topicba.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Keeperv85
nagyúr
A kézikönyvet közben (elsőre egyébként..) én is néztem. Elég szánalmas, többre számítottam. Szóval a dobozon is 900/2100 Mhz van csak... Nagyon érdekes.
Memória mennyi van benne? Csak hogy tudjuk, hogy ez is 256-os vagy egy 512-es...?
-
Glatius
őstag
Ha minden igaz, a memóriakártyádon van egy PDF fájl. (az igazi kezelési utasítás, ami kinyomtatva nem férne bele a dobozba.) Megtennéd hogy azt feltöltöd ide a kolléga nagy örömére?
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Reverting
őstag
válasz Pumika1975 #10515 üzenetére
Tobbet nem is rakom fel... mar le is szedtem.... egy meg regebbi volt meg fent amin meg ment minden, de most a 27re frissitve nem lett jo... ugy h leves marad a hagyomanyos modszer ezentul: amugy gen1 meg...
-
-
_NCT
őstag
Megnéztem ezt a Chipinfo-s okosságot, ez már legalább normálisan kiírja az LCD information-t, az IC típusát, meg a Glass:LEAD típust
Az jelent valamit, hogy a memória Samsung vagy Hynix?
-
latis666
aktív tag
válasz kelzsoca #10473 üzenetére
Előre bocs ha hülyeséget kérdezek, mert nem vagyok mindennap a forumon. De nem olyan rég még mindenkit lebeszéltél a gen2-esitésről, most meg olyan romot adsz ki ami csak azon fut. Ok nem kötelező váltani, de mégis te magad inditod el a tömeges váltást. Vagy rosszul látom?
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Na sziasztok!
Telefont megint nem cserélték nincs készlet ,kedden megyek,mindegy gen2 és cm7 repül fel !
Mostmár tényleg egy órán belül jön a rom,rátettem egy laptop-ot e routerre,ott remélem nem szakad meg*Hajrá Loki!* i15+
-
Glatius
őstag
-
kelzsoca
félisten
válasz latis666 #10531 üzenetére
nem olyan rég még mindenkit lebeszéltél a gen2-esitésről
Miért, hol olvastál olyat, hogy megváltozott a véleményem?
most meg olyan romot adsz ki ami csak azon fut.
Egyrészt jól látod, nem kötelező váltani, másrészt tőlem függetlenül is átalakulnak készülékek, csak olvass vissza a topicba.
mégis te magad inditod el a tömeges váltást.
Ha arra gondolsz hogy én csinálok valamit és azt csak bizonyos beavatkozás után lehet használni, és ez azt hozza magával, hogy mindenki ész nélkül fogja módosítani a telefonját, akkor ez nem igaz.
Aki akarja az átalakítja a telefont, mondhatok én bármit, aki nem alakítja pedig nem akarja eldobni a garanciát vagy kivárja a hivatalos frissítést.
-
fazekasg
csendes tag
Sziasztok!
Egy kollegám megoldotta a HTC Desire kütyüjén, hogy gyakorlatilag mindent tud APP2SD-vel a SD kártyára telepíteni, még azokat az alkalmazásokat is, amelyek alapból nem annyira hagyják magukat (pl. a kimondhatatlan hárombetűs navi alkalmazás). A trükk elvileg itt található: [link]
A kérdésem az lenne elsősorban azokhoz, akik láttak már android SDK-t közelről, hogy ez vajon működhet -e Blade-en, és ha igen, akkor miért nem?
Kösz -
ANdic
csendes tag
Tudna valaki ajánlani ,olyan telefonkönyv alkalmazást amiben a nevekhez tartozó telefonszámok viszonylag nagyobb méretben jelennek meg(a gyári borzasztó kicsi).
Köszönöm előre is a segitséget. -
-
fazekasg
csendes tag
válasz Keeperv85 #10542 üzenetére
Akkor pár legális, amire nekem az APP2SD azt írja, hogy "Phone only": Google maps, Facebook kliens (a hivatalos), WeatherBug, Astro File manager, uTorrent remote, stb.
Közben beszéltem a sráccal, és azt mondta, hogy valamennyit így is a kártyán hagy a nevezett nem legális alkalmazásból, de a 30 megájából mondjuk 20 a fenti módszerrel átkerül SD-re... Nálam mind a 30 mega a teló memóriáját eszi, és az APP2SD nem tud vele a jelenlegi helyzetben mit kezdeni vele. -
szezso15
addikt
CM7 Maybe Stable 2.3.3 by Szezso15
A romot a Gen2-es Blade-del rendelkező felhasználók használhatják CSAK!(Itt viszont a touch probléma nem fog jelentkezni)
Alapja: CyanogenMod 7.0.2 stable
A rom a lite kategóriában indul,így nem szükséges hozzá ext partíció!
Módosításaim:
-Google alkalmazások integrálva(Market,Talk,stb...)
-Magyar területi beállítások,magyar nyelv
-ADW Launcher E.(direkt nem írom le,innen egy betű hiányzik),beépítve
-Néhány CM-es program eltüntetve (csak a hasznosabbakat hagytam meg)
-gps.conf fájl átalakítva
-Telenor,T-Mobile MMS működik
-Bootanimáció lecserélve
-Fényképezési hang eltávolítva
-Alap 2.3-as fájlkezelő + Root Explorer,CPU Control,Task Manager beépítve
-A Theme Chooser programból választható Android 3.0 Honeycomb kinézet
-Fontok lecserélve (ubuntu font alkalmazva->köszönet ux1 kollégának!)
-Magyar billentyűzet beépítve
-VM Heap Size:32mA rom innen tölthető le:
LETÖLTÉSA romot így tegyétek fel:
Recoveryben menjünk végig ezeken:
wipe data/factory reset
wipe cache partition
Mounts and storage menüpont alatt:
format boot
format cache
format data
format system
Advanced menüpont alatt:
wipe dalvik cache
Aztán:
Install zip from sdcard
choose zip from sdcardAz esetleges adatvesztés vagy a telefonban keletkező károkért felelősséget nem vállalok!
A jelenleg használt romodról mindig legyen biztonsági mentésed!A GPS-szel rengeteget mókoltam,a ZTE Blade fórumban említett REBOOT problémával nem találkoztam! (A GPS 44cm-es téglafalon át a szobában 30mp alatt 8 műholdat talált nálam! )
Aki az ebbe a romba beépített Launcher-t használja,ajánlom a menüt az alap oldalra-lapozós kinézeten hagyni,így a leggyorsabb!
Sokan írták,hogy késik a giroszkóp a rendszerben,ez nálam nem fordult elő,tökéletesen működött!
A töltési utáni reboot-ra pedig orvosság,ha mielőtt lehúzod a töltőről lezárod a képernyőt,és úgy húzod le nem indul újraKérlek vegyétek figyelembe,hogy ez egy tesztelői fázisban lévő rendszer,FC,reboot előfordulhat bármikor!Körülbelül 5 napig használtam,javítgattam mostmár használható(szerintem) ,de (építő)kritikára ugyanúgy nyitott vagyok!
Hamarosan készül egy FULL rom is ebből a verzióból (reményeim szerint holnapra meglesz,ha holnap nem legkésőbb hétfőn!),amiben a data/app mappába pakolt programok az sd-ext partícióra fognak települni!
Ha RomSzerda már nem volt,legyen RomCsütörtök
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest