Hirdetés

Aktív témák

  • kovi82

    tag

    Sziasztok,

    elég régóta olvasom már a Blade fórumokat. Lenne később lehetőségem majd Galaxy S-t venni 66 ért ( más nevén előfizetéssel ) de az a március még messze van. Gondolom addig ti sem lennétek egy normális teló nélkül. És lehet hogy addig nagyom megszeretem ezt a csodakütyüt és nem is akarok + 30e Ft-t áldozni rá ( mert ugye webshop kártyásan vennéma ZTE-t ).

    A lényeg:
    Segítségeteket szeretném kérni, hisz olvastam gyakori Gradiens hibáról, pixelhibáról :(

    1. - gyárilag mikor kicsomagolom az új készüléket , hogy tudom ellenőrizni hogy a Blade amit vettem gradiens hiba mentes-e. Van rajta gyárilag olyan alkalmazás vagy kép aminél tuti kiütközik ha gond van ?

    2. - hogy tudom a pixel hibát ellenőrizni ?

    3. - ha pl. hibás és webshop ból rendeltem akkor a futárral azonnal küldhetném vissza és át se veszem vagy mindenképp át kell vennem és irány a helyi T pontos szerviz ?

    Valaki tudna nekem linkelni / fotózni / mutatni olyan használható éles jó minőségű fotót vagy videót ahol egyértelműen látszik a gradiens hiba ?!

    Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )

Aktív témák