- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz katonam #5749 üzenetére
Sok mindent el tudok képzelni a britekről, (egy nép ami a tyúklépést még mértékegységként használja) de olvastam a készülékleírásokat, egyértelműen 480×800 -at említenek mindenhol.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
SutiAdi
tag
-
Ronam
addikt
sikerült végre feldobnom egy új romot.ezt raktam felinnish Fillyjonk RLS1
stabilnak tűnik,egyáltalán nem akad.asphalt5-t elinditottam de nagyon nem akart menni,szaggatott elég csúnyán.tudtok ajánlani vmi romot ami esetleg ennél is jobb és stabil? -
spence880522
csendes tag
válasz Murderer69 #5694 üzenetére
A probléma a vásárlástól számított kb egy hét után jelentkezett
-
Ren Hoek
veterán
Van ilyen... Volt kép is róla, teljes gradiens teszt, és semmi kékség!
Van egypár ilyen, de ritka mint a fehér ló fia.
Ezért lenne jó ha pl valaki megnézné, software infónál, hogy 2.1 után van e update 1. vagy ez tényleg újítás Mert akár egy SW frissítést is el tudok képzelni javított kijelző driverrel.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
megpróbáltam felrakni de ezt írja ki
E: Board does not support mtd utils.E: Failure at line 413:
write_raw_image PACKAGE:boot.img BOOT:
Installation Abortedmitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
adsnew
tag
válasz Ren Hoek #5764 üzenetére
Én pénteken vettem egyet ugyanezekkel a paraméterekkel
Firware verzió 2.1-update1
Basebamnd verzió TM_P729TV1.0.0B01
Kernel verzió 2.6.29 zte-kernel@Zdroid-SMT
Build TM_P729TV1.0.0B02nincs pixelhiba, ragyogó a kép
nemrégen vettem egy x8-ast azon teljesen elmosódottak, homályosak az ikonok/feliratok szélei, ez pedig teljesen kontrasztos
Egyébként nem elképzelhető, hogy a "pixel hibát" a védőfólia okozta, de a kézről rátapadt zsír is okozhat ilyetA hárombetűs navi repül rajta (2.1update 1), gyors 5-10 másogperc alatt talált első!! indításnál holdat, lakásban. Nagyon gyorsan újra tervez, pontos. kb. 3h(1,5-3/4-3/4h) használattal(kocsiban) merítette le 1/3-ra az aksit. Win alatt sokkal rosszabbul muzsikált
Egy hibája van, amit már írt valaki, hogy nem mindig reagálnak a gombok, de ez szerintem a navi hibája mert x8-ason ahol sokkal kisebbek a gombok még rosszabb volt, sz.tem rosszul vannak belőve.A kék szegéllyel halványan egyszer találkoztam valamelyik progi megnyitásánál egyébként nem, de ez is csak épp, hogy látszott először nem is tűnt fel
A kamera tré
Viszont abban segíthetne valaki, hogy win 6.1-es HTC-ről hogy tudnám áthozni az Outlook-os telefonkönyvet a legkisebb adatvesztéssel, mert abban sokkal több rovat van mint ebben az alap telefonkönyvben
-
agressor12
senior tag
Ez eddig ment magyar Bladen ,úgy tudom, de most odairták,hogy csak OLED.
Érdekes -
adsnew
tag
Ennyi pénzért nem rossz ez a Koplarovics telefon
Remélem hosszabb ideig tart a tündöklése mint a névadóé...
-
rum-cajsz
őstag
"Viszont abban segíthetne valaki, hogy win 6.1-es HTC-ről hogy tudnám áthozni az Outlook-os telefonkönyvet a legkisebb adatvesztéssel, mert abban sokkal több rovat van mint ebben az alap telefonkönyvben"
exportálod vcf-be, gmailben importálod, és szinkronizálsz. Ez a legegyszerűbb szerintem, bár van outlook szinkronizálásra is lehetőség, ha jól tudom (soha nem próbáltam)
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
marcitp
őstag
-
adsnew
tag
-
marcitp
őstag
Root nélkül nem lehet kicserélni ezt a gyönyörű ZTE-s boot animációt?
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
miketrail91
csendes tag
Valaki felvilágosítana hogy Quick system pro amit kiír memorynak az a ROM?
161MB nak irja és 56 MB szabad... mi foglal még abból a kevésből is ennyit?ZTE Blade
-
miketrail91
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
Üdv Urak/ Hölgyek!
Lehet lenne egy karcmentes, 3 hetes eladó ZTE Blade mobiltelefonom 4GB Micro SDHC karival, dobozával, töltővel mindennel együtt. Kártyafüggetlenül már.
Gradiens hiba van, pixelhiba nincs. Most 2.2 fut rajta, de ha van rá igény a T-Mobilosat vagy 2.1 is teszek rá.
A telefon kihasználatlanság miatt eladó.[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
TOZ
addikt
válasz agressor12 #5770 üzenetére
PAUL nagyon varja a TFT kijelzos teszterek eredmenyeit!
"I need more testers - could you try the alpha3 prebake and tell me what issues you encounter?
P"
Jelenleg a alpha2 prebakebol az alpha3 toltodik mar.
-
katonam
tag
válasz Ren Hoek #5755 üzenetére
Köszi a választ neked és Glatiusnak is!
Esetleg ha valaki, aki SF-et használ, leírna, hogy mennyire zavaró az apróbb betűk megjelenítése az SF OLED kijelzőjén?
Eddig az SF mellett tettem le a voksot (most karácsony táján nekem is jön haza ismerősöm), utána olvasva a Samsung OLED-es megoldásnak, most elbizonytalanodtam.
Nem teljesen értem, mi ez a pentile matrix. Számomra a lényeg, hogy szeretnék rajta ebook-okat olvasni. Amennyiben erre még is inkább a Blade LCD kijelzője az alkalmasabb, akkor nem kintről vásárolnék... -
adsnew
tag
Összehasonlítottam a kamerát a 3 éves HTC Polarissal (3Mp)
A kép még talán élesebb is, inkább a színekkel van a baj, azok nagyon földtől elrugaszkodottak olyan kékes-zöldesek
Egy jó szoftverrel biztosan fel tudnák javítani, már csak azért is mert ez a mostani nagyon buta-tud felvenni és fényképezni semmi zoom v. valami okosság[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz katonam #5783 üzenetére
Nem tudom, az e-book hogy működik, de a használati utasítás (PDF) a kijelzőn teljes képernyős módban is olvasható, tűéles. Ha a SF esetében nem így lenne nagyon meglepődnék.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
kovi82
tag
Sziasztok,
elég régóta olvasom már a Blade fórumokat. Lenne később lehetőségem majd Galaxy S-t venni 66 ért ( más nevén előfizetéssel ) de az a március még messze van. Gondolom addig ti sem lennétek egy normális teló nélkül. És lehet hogy addig nagyom megszeretem ezt a csodakütyüt és nem is akarok + 30e Ft-t áldozni rá ( mert ugye webshop kártyásan vennéma ZTE-t ).
A lényeg:
Segítségeteket szeretném kérni, hisz olvastam gyakori Gradiens hibáról, pixelhibáról1. - gyárilag mikor kicsomagolom az új készüléket , hogy tudom ellenőrizni hogy a Blade amit vettem gradiens hiba mentes-e. Van rajta gyárilag olyan alkalmazás vagy kép aminél tuti kiütközik ha gond van ?
2. - hogy tudom a pixel hibát ellenőrizni ?
3. - ha pl. hibás és webshop ból rendeltem akkor a futárral azonnal küldhetném vissza és át se veszem vagy mindenképp át kell vennem és irány a helyi T pontos szerviz ?
Valaki tudna nekem linkelni / fotózni / mutatni olyan használható éles jó minőségű fotót vagy videót ahol egyértelműen látszik a gradiens hiba ?!
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
kovi82
tag
válasz kisorosz #5704 üzenetére
Szia,
szerintem nincs sok esély arra hogy 512 es Bladek jöjjenek pl. 2011 -ben. Most az milyen lenne már ? Akkor aki pl. karácsony előtt vette dühöngve vinné vissza hogy az övé miért csak 256 mb holott ő is annyiért vette és Blade-t szerintem egyrészt nem kockáztatna ilyet a T másrészt meg ez IJ.
Az elképzelhető hogy pl. a konkurencia direkt olyan Bladeket rendel majd később ami OLED és 512 mb de az meg nem fogja ennyiért adni mert ő meg akkor lenne hülye. Tipikus IPhone, már a vodánál is van és hát nem dobálja utánad csak mert annyira akarja hogy nem a T nél hanem náluk vedd..ő is keresni akar rajta nem keveset.
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
adsnew
tag
Az nem lehet, hogy ide is 512 Mb RAM-al szállítják, csak valamiért „nem látszik”?
A ZTE közleményében is az áll és nem hiszem, hogy kamuznának, na jó max elírták
http://wwwen.zte.com.cn/en/press_center/news/201012/t20101201_194967.htmlGyártástechnológiailag és költségileg sem éri meg évi 8millió darabból néhány 10 ezret fele annyi RAM-mal legyártani csak azért, hogy „kitoljunk a magyarokkal” .
Mekkora lehet az árkülönbség 256 és 512 Mb között max 1-2 ezer Ft? -
balpeter04
tag
Sziasztok!
Ha a T-Mobile Webshopján keresztül rendelem meg a terméket és pixelhibás lenne, akkor csak futárral tudom érvényesíteni a garanciát, vagy a helyi T-Pont/T-Mobile üzletben is?
Ha jól tudom, akkor az össze Blade gradiens hibás, tehát ezért nem bontatnék ki 4-5 dobozt.
Szerintetek érdemes várni karácsony utánig, a frissebb modellek megérkezésééig, vagy ez a termék csak azért ilyen olcsó, hogy tönkrevágja a piacot és ha már erősebb mint a többi akkor majd elkezdi emelni az árakat?
Előre is köszi a válaszokat! -
gabaglukk
csendes tag
ez a fenykepezos para a blade-ben, vagy tetszoleges mas teloban is... nekem kicsit furcsa.
mobiloknal szerintem pont mindegy, milyen kamera van a cuccban, ugyis kizarolag a tema, a targy nyujtotta elmeny szamit, az esztetikai megvalositas ugyanugy ertekelhetetlen mindnel, max egyiknel kevesbe szar, mint a masiknal. dobalozhatnak a folso kategorias tellak megapixelekkel, meg neves lencsekkel, mindet rohogve odaveri a legalapabb 15 ezres kompakt is. a fenykepezes mar nevebol adodoan is fenyhez van kotve, marpedig abbol ilyen korompiszoknyi lencseken keresztul igen keveske jut az erzekelore - innentol meg bukott a mutatvany. ezek a kamerak arra jok, hogy lekapd a vigyorgo haverod es beallitsd hivashoz/uzenethez az orcajat, ennyi, ezt meg 1.3mp-n ugyanugy meg tudom csinalni, mint annak tobbszorosen, sot... elobbinel kevesebb helyet hasznalok el.
persze mindez szubjektiv. -
Maxtreme
addikt
válasz balpeter04 #5790 üzenetére
Csak futárral. a T--s bótba' veszed, azt bármelyik város T-pont szaküzletébe érvényesítheted!
-
Aftereffect
tag
Édesanyámnak kéne valami jó kis telefon karácsonyra. 50 éves üzletasszony. Ez jönne szóba, de az érintős telóktól fél.. Persze azért mert nem ismeri őket, sose volt neki.. Esetleg a Nokia 7230.
Ő nem lenne hardcore.. Hívás, sms, ha jó a kijelző, az jó. Mert lehet fotózna, videózna. Persze ha rábeszélném belemenne az érintősbe.. De kicsit én is bizonytalan vagyok. Nektek van valami tuti tippetek? Eseteleg 5230? -
Maxtreme
addikt
válasz balpeter04 #5794 üzenetére
Bizony.
Ráadásul ott meg tudod nézni, aztán felbontatni az egész készletet -
adsnew
tag
Szerintem túl van lihegve ezt a pixel és gradiens probléma
Ha korábban nem írták volna Te sem problémáznál rajta és ha lenne is valami észre se vennédÍgy utólag belegondolva az én általam vett is már kibontott volt, legalábbis nem emlékszem, hogy a pali szórakozott volna a zárjegy szétvágásával(az x8-asnál annál inkább ott én bontottam ki kulccsal mert a lady nem bírt vele).
Tehát valaki már megnézte korábban, aki visszadobta, de ezzel eddig nincs gond.
kopp-koppNézd meg- mint ahogy én is- nincs-e pixelhiba, stb., de ne úgy állj hozzá mint nyuszika a porszívó kölcsönkéréséhez
-
dodo76
tag
Sziasztok!!Turobó Simmel müködik???
ZTE Blade Nekem tetszik!De már Skate van s az az új kedvenc!!:)
-
SutiAdi
tag
Sorry, hogy a RAM témával kapcsolatban szólok hozzá én is, de amúgy tényleg érdekes, hogy a hivatalos közleményben is azt írja a ZTE, hogy 512 RAM-mal szerelt telefonokat szállított Magyarországra. De az is lehet, hogy valamelyik kínai kolléga elírta a számot...
[ Szerkesztve ]
-
kovi82
tag
"Nézd meg- mint ahogy én is- nincs-e pixelhiba, stb., de ne úgy állj hozzá mint nyuszika a porszívó kölcsönkéréséhez. "
1. - gyárilag mikor kicsomagolom az új készüléket , hogy tudom ellenőrizni hogy a Blade amit vettem gradiens hiba mentes-e. Van rajta gyárilag olyan alkalmazás vagy kép aminél tuti kiütközik ha gond van ?
2. - hogy tudom a pixel hibát ellenőrizni ?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest