- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Patrik915
csendes tag
Hát gyerekek, vodafonnál nemfogják ezt a telót forgalmazni
-
fattyu666
tag
-
tibe0309
tag
válasz fattyu666 #5053 üzenetére
Háát, én Android-t anyira nem vágom, de azt tudom, hogy rengeteg telót lehet szoftveresen függetleníteni.Egy dolgot érdemes megjegyezni. Az, hogy szoftvert frissítesz az nem jelenti azt, hogy mindent frissítesz benne ami van. És emiatt, az NCK kódos függetlenítésnek nem sok köze van a szoftverhez. Mivel ezek a kódos függetlenítések mind NCK kódokat adnak meg, ezért innentől kezdve akármilyen szoftveres módosítást csinálsz, az független marad.
Nem tudom, hogy itt hogy van, de elvileg lehetséges, hogy vhol a szoftverben is rá lehet venni, hogy fogadjon el más sim-kártyát, és akkor ha ráraksz egy másik ROM-ot akkor újra függő lesz, a szervízben csak azt látják, hogy szoftvert mahináltál rajta, ha látják.(Én erre nem teszem a fejem, de a Sony Ericsson-oknál és a Motoroláknál így volt...)
Bár azon erősen csodálkozom, hogy engedik a garinál a szoftveresen hackelt telefont. Mert hogy nem véletlen van benne az hogy nem admin felhasználóként használod a telefont. Ezzel biztosítják, hogy nem tudsz szoftveresen kárt tenni a telefonba, és ezért szokás root-olni, mert akkor már kárt is tehetsz, vagy jót is...
Szerk: Vagy a szervízbe nem látják, hogy belenyúltál a telóba (bár ezen is csodálkoznék)
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
olyan létezik hogy egy bizonyos alkalmazás szám után nem jeleníti meg az új alkalmazásokat, mert felraktam ma egy csomót reggel, de sehol sem találom őket, olyan 130-140 alkalmazás lehet fent
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
diegho
nagyúr
ilyesmi tokok közül melyik lehet jó a telóhoz? Még mindig nem vettem se fóliát, se tokot, de lassan kéne már.
-
MODERÁTOR
A vádaskodást és a személyeskedést kerüljétek a jövőben!
Harrrr!!!!
-
Davidka0716
csendes tag
Most én vagyok ilyen szerencsétlen vagy tényleg nincs RDS az FM rádióban.
Biztos, hogy ezt a telot tesztelte a Mobilarénás csávó.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Davidka0716 #5063 üzenetére
Nincs benne RDS. Máshol is írják, hogy van benne, de még sincs. Valószínűleg ezt is elírta a gyártó és mindenki onnan vette.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
agressor12
senior tag
válasz Davidka0716 #5063 üzenetére
Mobilarénás tesztnek nem kell hinni sok benne a hülyeség....
-
Glatius
őstag
válasz agressor12 #5065 üzenetére
Házigazdát leszólni... ejnye! Még akkor is illetlenség, ha igazad van!
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Land
veterán
Üdv!
Ma írtak, hogy mehetek a telefonomért. Ez már új szállítmány vagy ez még a megmaradt készletből van? Ugye a 72 órás cseregarancia újraindul most?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
Nova96
őstag
Üdv régebben írtam de nem láttam választ rá.
Kék csíkok ellen mit lehet tenni?(Galériába pár csík meg néhány videóba szürke helyet.)
Lassulások,fagyás ellen lehet valamit tenni?(Játék alatt 2x már be fagyot,és belassul.)
Telefonom számát nem látják,hogy legyen látható? -
Patrik915
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek egy kicsit fog lemenni az ára karácsonra/kor?
Köszi! -
Patrik915
csendes tag
KK köszi
-
Воланд
titán
Semmit és még egyszer semmit. Majd a 2.2 javítja a kijelzőhibát (ha hajlandóak lesznek rá úgy megírni, hogy normálisan legyen kalibrálva a kijelző) és valószínűleg gyorsabb is lesz az új rendszerrel.
Patrik915: Ettől lejjebb? Hova? Ingyen biztos, hogy nem fogják adni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Glatius
őstag
A kék valószínűleg kijelző kalibrációs hiányosság, reméljük a hivatalos Froyo megoldja. Ha nem, akkor valószínűleg így marad. A szám küldését a Beállítás/Általános hívásbeállítások/GSM/WCDMA hívás beállítások/További beállítások/Hívó fél azonosító menüpontban lehet.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
agressor12
senior tag
2 kérdésem lenne!
1. A 3 kijelző alatti gomb rezgőjét ki lehet valahogy kapcsolni 2.2 alatt?
2. 2.2 -ben valakinek megy Facebook - Névjegyzék sync? -
Воланд
titán
Jah, hűséggel meg 8000-11000-16000 huf-os havidíjjal, amit akkor is kifizetsz ha nem forgalmazod le a havidíjban foglaltakat. Ráadásul a mobiltv szvsz élből feleslegesen van benne.
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki Budapesten olyan helyet (T-Pontot), ahol meg lehetne nézni a telefont? Eddig az Árkádban és az Arena Plaza-ban voltam, ezeken a helyen nincs kiállított modell.
Más: mivel Telenoros vagyok, számomra egyelőre egyetlen opció a független készülék GSM boltból. Ilyen forrásból származó ZTE Blade-re lehet 2.2-t tenni már, és ha igen, javul-e a telefon teljesítménye, pl. elfogadható lesz-e a ~VGA felbontású divx/xvid videólejátszás Rockplayerben vagy bármelyik másik lejátszóban?
A választ előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Воланд
titán
válasz V.Stryker #5084 üzenetére
Elméletileg a kijelző hibája rossz kalibrációból ered (gradiens hiba), amit szoftveresen lehet javítani. Meg persze az új rendszer gyorsulást is hoz magával.
-
TOZ
addikt
Most hivatak UK-bol.
Megvan a OSF. Es fekete szinu. (szurke csak a webshopbol rendelheto, ahol jelenleg out of stock...)
Remelem OLED es 512MB a RAM.
Kicsit izgulok -
V.Stryker
nagyúr
Nem értem. Vagy, akkor rosszúl értelmezzük egymást. Én úgy értettem a mondandódat, hogy az új szállítmány és a régi szállítmány között addig nem lesz különbség, amíg meg nem kapják a 2.2-es frissítést. Ebből következtettem, hogy a 2.2 eljövetelével (mert várjuk mint a Messiást. ) lesz valami különbség.
-
-
Воланд
titán
válasz V.Stryker #5088 üzenetére
De jól értelmezzük egymást, szerintem. Régi szállítmány (2.1-es szoftver): kijelző hiba, új szállítmány (már 2.2-es szoftverrel): remélhetőleg a kijelző hibát javítani fogják. Szerintem ez elég nagy különbség. Régi szállítmány alá vettem azokat is amik addig fognak érkezni amíg nem jön a 2.2, mert nem hiszem, hogy már a következő, de 2.1-es rendszerrel rendelkező szállítmányban bekalibrálják a kijelzőt, majd csak a 2.2-re.
TOZ: Mivel sf, tuti, hogy amoled kijelző és 512MB ram.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
-
rjg
őstag
geeks.hu teszt
[link]MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
kvojnovics
tag
Üdv Mindenkinek!
Mielőtt feltenném a kérdéseim, ezt a ROM-ot használom: [link] !
Gyors (eddig számomra ez tűnik a leggyorsabbnak), szép és jó (csak gratulálni tudok a "kifőzéséhez"!
Ennek ellenére akad vele 2 problémám: az egyik csak esztétikai, nem halok bele, ha nem orvosolható, viszont a másik fájdítja a szívem!
1, le lehet-e valahogy cserélni egy átlagos felhasználónak a nyitó képernyőt (azt amelyik akkor jelenik meg, ha a bekapcsoló gombbal "felébresztem a készüléket), mert ez az "ingaórás" kinyitás nem nagyon jön be!
2, (ez a legfontosabb) nem tudom, hogyan írjam le a "jelenséget", de használom pl.: a compass és a fancy widget nevű appokat, amik eddig (2.2 froyo) tökéletesen lokalizáltak, most viszont a compass unknow address-t ír ki, a fancy widget-nél pedig egyáltalán nem tudom frissíteni a helyet és gondolom emiatt az időjárást sem! Viszon észrevettem, hogy a Maps nevű programnál egyszerre lokalizál!
Kérem a hozzáértő nagyérdeműt, hogy segítsenek nekem laikus felhasználónak! Tisztelettel és köszönettel előre is!
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Múlt hét péntek óta vagyok tulaja a masinának, bementem, megvettem... nem gondoltam, hogy ennyire nehéz a beszerzés...
Szóval, annyi a tapasztalat, hogy ennyi pénzért nagyon okés a teló.
Ha valaki átlag user, sztem bőven elég a mem is, kettőt bontattam ki, mindkettő kijelzője teljesen okés, mármint pixelhiba mentes. A kék csík néha megjelenik, de nem vészes.
Akadni nem akad, sztem korrekt. Wifi is jó, egy HTC Kaiser-hez képest tudok viszonyítani, illetve egy T42 thinkpad-hez képest.
Navik rendesen futnak rajta. Hangminőség rendben.
A root-nak egyelőre értelmét nem látom, launcher pro-val használom, gyorsabb is lett tőle, nem tudom miért, de így van. Sync is rendben volt, több, mint 3000 contact-al.
Csak azért írtam le a tapasztalatokat, mert olvasom a folyamatos parákat, régi/új szállítmány (?)...
Vagy csak kifogtam?https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
agressor12
senior tag
válasz kvojnovics #5095 üzenetére
Az a Rom még nem is Béta... ,csak alfa stádiumba van,nem csoda ,hogy nem mennek benne a dolgok!Az az inga óra megy egy lockscreeen ki kellet volna szedni telepítőből,de elvileg létezik rá program amivel le lehet cserélni...
-
kvojnovics
tag
válasz agressor12 #5097 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, akkor várok még egy kicsit, bár úgy olvastam, hogy rendben van benne ez a dolog, azért is töltöttem le!
Még egyszer köszönöm!
-
Ronam
addikt
magyarországon egyáltalán van olyan telo aminek hibátlan a kijelzője?gondolkozom rajta hogy visszaviszem ma,még 72órán belül vagyok,de azér jó lenne tudni hogy egyáltalán van e értelme visszavinni
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest