- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
kentucky
őstag
sacco tegyél még fel sok ilyen videót asphatl 5 hd, hero of sparta HD stb.
-
Frozzy
őstag
Android marketre felmegy. de letölteni az istenek sem tudom.. valahogy ez nagyon elkámpicsorít :/
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Gyurmacko
csendes tag
Angry Birdsről is csinálhatnál egy videot 2.2 alatt
-
Ronam
addikt
vki 2.2n próbálja ki a psx emulátort,kíváncsi vagyok nagyon hogy megy e.
-
asturel
őstag
Masnak mukodik camrecorder-ben az AutoFocus?
Csak nekem erdekesek a gsm provider nevei? (e.g. T-Mobile = Magyar telkom Plc)
btw.: mintha hangosabb lenne a handset[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
Üdv mindenkinek!
A függetlenítést vissza lehet vonni? pl eredeti T-s romot ha visszarakod? gari szempontjából érdekelne, mert most vennék egy ilyet használtan...
Sürgős és fontos lenne...
köszi
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Frozzy
őstag
android market nekem se wifin keresztül se mobilneten keresztül nem tölt le semmit. de am wifin jelentkeztem be rá..
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
zsombi915
csendes tag
Sziasztok, tudtok nekem linkelni egy olyan leírást, leehtőleg magyarul, ami egy nyers tmobilos telót elvezet a 2.2-ig? Értem ezalatt a rootolást, és a rom felrakást, meg mindent ami ezzel jár, jaés hogy ez hogy állítható vissza ha szükség lesz neagyisten a gari miatt rá?
Ésmég annyi hogy ez működik függő telefonnal is ugye? -
Ren Hoek
veterán
Ezt kipróbálná valaki,ha kérhetem?
Android dosboxIlletve ha valaki talál hasonlót... Mekkora poén lenne már régi játékokat feleveleníteni Felbontás simán adná bakker...
Pesti cimbim 400 mhz-es kínai játékkonzoljára lehet pakolni ilyen emulátort, és viszi a gammákat.
Nosztalgia powa
-
Ren Hoek
veterán
-
cellpeti
nagyúr
Repülő módban, hogy lehet felcsatlakozni Wifi-re?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Mett
senior tag
Froyon az about phone menüben, battery use alatt miert mutat a cell standby 40%-ot?
[ Szerkesztve ]
-
zsombi915
csendes tag
válasz Nohab61 #4063 üzenetére
Köszönöm, ez soakt segített.
Mégvalami, az a 2.2-es rom amit itt tettetek közzé pár oldallal előrébb, az jó tmobile-os talóval, vagy ahhoz kell függetleníteni ?(mert olvastam a postban hogy van olyan rom ami bekapcsolásnál kérni fogja az unlock kódot.) És arra szeretnék még választ kapni, hogy mindezeket hogylehet visszacsinálni, hogy a szervizes akivel remélem nemtalálkozom, nevegye észre hogy én már belenyúltam egyszer. -
blueMerle
veterán
Na végülis nekem is kékes néhol a szürke gradient /épphogy észrevettem/, de abszolút nem zavaró. Ennyiért? Ugyanmár
-
Saccco
nagyúr
-Swap-et használsz?
Nem-Fel van húzva a proci?
Nincs húzva. A VMet növeltem picit 32ről, 38ra.-Mennyire van belakva a rendszer?
Mostanra minden fent van ami kell. Hangerőszabályzók, handcent, adw(nem szaggat), stb
Direkt megpróbáltam még egyszer és most is csont nélkül megy az AC.A videós kérdésekre:
Igen csinálok még több videót.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
vtommy
aktív tag
Amúgy tudnátok mondani valami honlapot ahonnan lehet appokat letölteni, gépre? mert ugye nemjó a market csak mobil neten,:S és nekem meg az nemmegy:S:S thx elöre
-
Land
veterán
Nem konvertált avi-kat hogyan visz a 2.2?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
agressor12
senior tag
Ebben a 2.2-ben nem megy a Névjegyzék-Facebook sync
Nagy hiba pedig az jó dolog. -
72mviktor
senior tag
Na eddig királyság a 2.2 Működik minden kivéve 1 dolgot pedig ezt vártam a legjobban.Nevezetesen a flash videókat nem tudom lejátszani az oldalakon.Pedig a Froyonak vinnie kéne....valakinek valami öttlete?
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
agressor12
senior tag
Facebook sync megy valakinek névjegyzékkel?Ahol a felhasználói fiokok vannak ott se lehet hozzáadni ,pedig ki lehet választani de semmit nem csinál...
-
kentucky
őstag
engem nem zavar a flash nélküli életmód HTML5 a jövöé
-
kentucky
őstag
egyébként hatalmas áttörés, hogy asturel megcsinálta a froyot a bladeünkre
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz agressor12 #4091 üzenetére
A YouTube videók egy része flash, nem? Azokat miért viszi?
-
vtommy
aktív tag
Na zsír minden sikerült megcsinálnunk frozzyval a marketet
wifivel tölt mostmár nem 3g vel :] de az elején kelet egy kis 3g -
kentucky
őstag
flash lite működik?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.