Aktív témák
-
latis666
aktív tag
válasz bunnyhu #25495 üzenetére
Hát ha a mesterek nem itt főznének hanem ott testületileg akkor szerintem hamar ott tolongana mindenki. Meg akár le is lehetne tiltani a hozzászólásokat és csak egy utolsót hagyni hogy ott találkozunk. Bár értem hogy rendezettebb lenne viszont olyan jó az is hogy nem kell végigturni 5-6 szobát hogy elolvashassam a napi 200 hszt és ne maradjak ki semmiből.
Más. Napi átlagosan 1.6 rom felrakása és aktiv markethasználat mellett (minden programot csak egyszer szedtem le marketrol, romot meg nem a telefonnal) 21.-ére elértem az 500 megás letöltést. Nem gondoltam volna. Azért gyanitom hogy az ujra meg ujra felrakot uj rendszerek első inditása is dobott a dolgon nem?
[ Szerkesztve ]
-
Empire
tag
Szeretnék segítséget kérni, mert elakadtam a magyarosítás közben. Megpróbálom röviden, de úgy hogy az is kapjon infót aki ért hozzá, és annak is legyen sejtése, aki még nem próbálkozott ilyennel.
Elkészítem a csomagot a szokott módon. Legyen ez a példa kedvéért a Settings.apk. Build során hibát nem ír. ROM-ot rakni minden egyes próbálkozáskor elég hosszadalmas dolog, ezért a tesztelni kívánt csomagot egyenként teszem fel a telcsire. Biztosan használták már itt többen is az Android SDK Tools-t. Evvel fel lehet rakni csomagot a telefon futása közben is. Ehhez a következő műveletsort használom:
-telefon USB-re fel, debug mód bekapcsolva a telefonon
-adb remount Alapértelmezetten a rendszer partíció csak olvasható, ezért újracsatolom olvasásra/írásra. Természetesen ezt csak legelőször kell, utána így marad, amíg újra nem indítod a telefont
-adb push Settings.apk /system/app/Settings.apk Evvel a paranccsal felteszem a telefonra.Innentől megörül, hogy fent van. Launcher indít, majd csodálkozik. Settings ikonja nem a megszokott, hanem egy droid. Ez már rosszat jelent. Katt az ikonra->fc. Hát kb itt tartok. Azért, hogy legyen konkrétabb infó is. Az adb (SDK Tools ugye) segítségével megnézheted a telefon futása közben a logokat valós időben: adb logcat
Bemásolnám ennek a naplózásnak a Settings.apk indításakor keletkező kimenetét, ahol felhívnám a figyelmet a következő szövegre, és annak különböző variációban való ismétlődésére: No known package when getting value for resource number 0x7f0900bfÉs akkor a kimenet:
( 694): No known package when getting value for resource number 0x7f0900bf
W/PackageManager( 694): Failure retrieving text 0x7f0900bf in package com.android.settings
W/PackageManager( 694): android.content.res.Resources$NotFoundException: String resource ID #0x7f0900bf
W/PackageManager( 694): at android.content.res.Resources.getText(Resources.java:201)
W/PackageManager( 694): at android.app.ContextImpl$ApplicationPackageManager.getText(ContextImpl.java:2386)
W/PackageManager( 694): at android.content.pm.ComponentInfo.loadLabel(ComponentInfo.java:85)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2632)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2705)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread.access$2300(ActivityThread.java:131)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:2055)
W/PackageManager( 694): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
W/PackageManager( 694): at android.os.Looper.loop(Looper.java:123)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4653)
W/PackageManager( 694): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
W/PackageManager( 694): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:521)
W/PackageManager( 694): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:876)
W/PackageManager( 694): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:634)
W/PackageManager( 694): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
W/ResourceType( 694): No known package when getting value for resource number 0x7f0900bf
W/PackageManager( 694): Failure retrieving text 0x7f0900bf in package com.android.settings
W/PackageManager( 694): android.content.res.Resources$NotFoundException: String resource ID #0x7f0900bf
W/PackageManager( 694): at android.content.res.Resources.getText(Resources.java:201)
W/PackageManager( 694): at android.app.ContextImpl$ApplicationPackageManager.getText(ContextImpl.java:2386)
W/PackageManager( 694): at android.content.pm.ComponentInfo.loadLabel(ComponentInfo.java:94)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2632)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2705)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread.access$2300(ActivityThread.java:131)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:2055)
W/PackageManager( 694): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
W/PackageManager( 694): at android.os.Looper.loop(Looper.java:123)
W/PackageManager( 694): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4653)
W/PackageManager( 694): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
W/PackageManager( 694): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:521)
W/PackageManager( 694): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:876)
W/PackageManager( 694): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:634)
W/PackageManager( 694): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
W/ResourceType( 694): No known package when getting value for resource number 0x7f04001c
W/dalvikvm( 694): threadid=1: thread exiting with uncaught exception (group=0x2aacc8a8)
E/AndroidRuntime( 694): FATAL EXCEPTION: main
E/AndroidRuntime( 694): java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.android.settings/com.android.settings.Settings}: android.content.res.Resources$NotFoundException: Resource ID #0x7f04001c
E/AndroidRuntime( 694): at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2689)
E/AndroidRuntime( 694): at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2705)
E/AndroidRuntime( 694): at android.app.ActivityThread.access$2300(ActivityThread.java:131)
E/AndroidRuntime( 694): at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:2055)
E/AndroidRuntime( 694): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
E/AndroidRuntime( 694): at android.os.Looper.loop(Looper.java:123)
E/AndroidRuntime( 694): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4653)
E/AndroidRuntime( 694): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
E/AndroidRuntime( 694): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:521)
E/AndroidRuntime( 694): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:876)
E/AndroidRuntime( 694): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:634)
E/AndroidRuntime( 694): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
E/AndroidRuntime( 694): Caused by: android.content.res.Resources$NotFoundException: Resource ID #0x7f04001c
E/AndroidRuntime( 694): at android.content.res.Resources.getValue(Resources.java:892)
E/AndroidRuntime( 694): at android.content.res.Resources.loadXmlResourceParser(Resources.java:1869)
E/AndroidRuntime( 694): at android.content.res.Resources.getXml(Resources.java:780)
E/AndroidRuntime( 694): at android.preference.GenericInflater.inflate(GenericInflater.java:261)
E/AndroidRuntime( 694): at android.preference.PreferenceManager.inflateFromResource(PreferenceManager.java:251)
E/AndroidRuntime( 694): at android.preference.PreferenceActivity.addPreferencesFromResource(PreferenceActivity.java:262)
E/AndroidRuntime( 694): at com.android.settings.Settings.onCreate(Settings.java:43)
E/AndroidRuntime( 694): at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(Instrumentation.java:1047)
E/AndroidRuntime( 694): at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2653)
E/AndroidRuntime( 694): ... 11 more
W/ActivityManager( 174): Force finishing activity com.android.settings/.Settings
W/ResourceType( 174): No known package when getting value for resource number 0x7f0900bf
W/WindowManager( 174): updateFocusedWindowLocked newFocus=null mode=0 mCurrentFocus = null
W/PackageManager( 174): Failure retrieving text 0x7f0900bf in package com.android.settings
W/PackageManager( 174): android.content.res.Resources$NotFoundException: String resource ID #0x7f0900bf
W/PackageManager( 174): at android.content.res.Resources.getText(Resources.java:201)
W/PackageManager( 174): at android.app.ContextImpl$ApplicationPackageManager.getText(ContextImpl.java:2386)
W/PackageManager( 174): at android.content.pm.PackageItemInfo.loadLabel(PackageItemInfo.java:106)
W/PackageManager( 174): at android.app.ContextImpl$ApplicationPackageManager.getApplicationLabel(ContextImpl.java:2430)
W/PackageManager( 174): at com.android.server.am.AppErrorDialog.<init>(AppErrorDialog.java:49)
W/PackageManager( 174): at com.android.server.am.ActivityManagerService$2.handleMessage(ActivityManagerService.java:1059)
W/PackageManager( 174): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
W/PackageManager( 174): at android.os.Looper.loop(Looper.java:123)
W/PackageManager( 174): at com.android.server.am.ActivityManagerService$AThread.run(ActivityManagerService.java:1395)
W/WindowManager( 174): updateFocusedWindowLocked newFocus=Window{33230010 Sorry! paused=false} mode=1 mCurrentFocus = null
W/WindowManager( 174): updateFocusedWindowLocked newFocus=Window{33230010 Sorry! paused=false} mode=3 mCurrentFocus = Window{33230010 Sorry! paused=false}
W/ActivityManager( 174): Activity pause timeout for HistoryRecord{33212c88 com.android.settings/.Settings}Remélem esetleg egy nálam hozzábbértő rájön a dologra. Ha tesztelni szeretne valaki, akkor elárulom, hogy ez egy MÓDOSÍTATLAN Settings.apk volt, tehát nem raktam bele még magyar nyelvet sem! A csomagot Kelzsoca r11-ből vettem. De kb ugyanezt kapom mindegyikkel.
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv. Vmiért nem tudom feltölteni a telefonom. Hiábadugom rá az összes hálózati csatlakozóra a lakásban, hiába próbáltam számítógéppel, egyszerűen nem indulel a töltés. A telefont nem ejtettem le,vigyáztam rá mint a hímestojásra.
Vmi tipp?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé kezdő vagyok a témában, új romot még nem akarok feltenni...marad a gyári 2.1.
Milyen programokat ajánlanátok amiket feltegyek? -
Ricardo
titán
Két nap használat után:
Eredeti T-s rom, nem nyúltam semmihez. Első tapicskolós telefonkén (ebből adódóan első droidos is), még ismerkedünk.
Eddig csak egy hiba merült fel. A távolság érzékelő nem mindíg lövi le a kijelzőt beszélgetés közben.Eddig kétszer fordult elő. Restart után minden megjavult.
Nem tudom hogy köthető e valamihez, mert rengeteget nyomkodom még (állítgatok ismerkedek), vagy random csinálja. Majd kiderül
Ez igazából nem befolyásol semmit, így gondot nem okoz.
Amit még szokni kell az az üzemidő. E71-ről váltottam így látványos az eltérés.
Az érintő kijelző pontos így félreütés elvétve van csak az üzenetírásnál, igaz még kicsit lassabban megy. A mérete és a felbontása az E71 után nagyon pzitív (pedig annak sem volt rossz a kijelzője.Az olvasgatás, /böngészés egyértelműen jobb. Napon még nem próbáltam, így ezen a téren nincs összehasonlítási alapom. Hangminőség jó. Hirtelen ennyi.
Mindent összevetve eddig teljesen elégedett vagyok. -
kentucky
őstag
Itt az új LG EVO Launcher, már telepíthető, és talán gyorsabb is :[link]
suti88: reboot, már volt nekem is ilyen, vagy akksi ki be[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
válasz volvoguy #25505 üzenetére
Próbáld a gépről usb-na ha ugy megy a hálózati átalakitó ha ugy sem megy de másik töltövel igen (ha van, gondolom nincs) akkor a kábel, ha ugysem akkor a telo usb bemenete.
(#25509) Ricardo: Legvégül ha már minden beállitást végignyomkodtál a telefonon csinálj egy visszaállitást beállittásokból gyári állapotra ha ugyis szarakszik a képernyő kikapcsolás )tehát az érzékelő) akkor garanciális csere.
-
espista
senior tag
Sziasztok!
Valami 100%-on pörgeti a procimat és a memóriámat. Hogy tudom kideríteni, hogy mi az?Romani ite domum!
-
tatomi92
aktív tag
Véleményen szerint az LG EVO Launcher akadálymentesen fut (legalábbis nálam)!
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
latis666
aktív tag
válasz Ricardo #25515 üzenetére
Hát igen mondjuk ha ilyen van akkor tényleg nehéz bizonyitani. Párom x8asát 1.6-os androidaal adták fagyott mint a rohadás de persze mikor ott álltunk a tmobilban ment rendesen. Azért kicserélték de meg kellett várni a 2.1-es frissitést hogy rendesen menjen rajta minden.
-
syl5
őstag
Szerintem is...
Inkább azt kéne megértetni az emberekkel, hogy ha valami ide nem illőt akar mondani/írni, akkor használja azt az 'off topic' rádió gombot az OK mellett...
Vagy egyszerűen nem is kéne olyan youtube videókat meg egyéb tartalmakat linkelni, aminek köze nincs a Blade-hez...arra is van megfelelő topic.
Meg a chat-elés is...(#25488) Recon
"A két partíció mérete összesen elvileg nem lehet nagyobb, mint 1.5GB. Kipróbáltam, egy 8GB-s kártyán 500+500-al működött, 7+1-el nem, BladeVillain 1.1.0 alatt."
Ez a badarság én se értem miért van még abba a cikkbe. Sto! Ha már cikket írsz, abból a célból hogy segítsd az embereket, akkor valótlant ne állíts már benne!
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz latis666 #25520 üzenetére
Majd figyelni fogom. Mivel szinte mindig jó (ezért gyanítom nincs baja), gondolom valami szoft ver "gond" lehet azért is írtam hogy lehetséges, hogy valami összeakad, mert egész nap nyomkodom még
Az is ezt támasztja alá hogy restart után tökéletes megint.
Majd kiderül.
Ez legyen a legnagyobb gond.szerk: Amilyen formám van tuti pixelhibásat (na attól kiborulnék) vagy más gonddal rendelkezőt fognék ki. Arra sokkal "érzékenyebb" vagyok. Az E71-nek is a porosodás miatt kellett mennie.
-
lsebestyen
addikt
az miért van, h dominós a teló, és mégsem jelzi ki a hívófél számát, de ha megnézem a naplóba már kiírja.
-
stefi68
addikt
válasz Empire #25503 üzenetére
Hááát rejtélyes dolog ez az APKTool az biztos!
Tegnap a melóhelyen kipróbáltam a LP_v0.8.3-at dekódolni, majd kódolni minden változtatás nélkül...
Kódoláskor már hibát adott.... mondom akkor ez felejtős!Ma itthon csak ba**ta a csőrömet és itt is kipróbáltam (minden mód. nélkül), hát itt meg újrakódolta hiba nélkül. Ugyanaz az ApkTool van itt is! ??????????????????
Azt nem tudom, hogy a "c:\Users\<username>\apktool\framework\1.apk -t honnan veszi?
Ebben egy "resources.arsc" van becsomagolva...., de nem egyezik a fordítandó apk "resources.arsc"-jével◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Keeperv85
nagyúr
válasz stefi68 #25526 üzenetére
Nem rejtélyes, csak kicsit kevés a support hozzá.
Azt nem tudom, hogy a "c:\Users\<username>\apktool\framework\1.apk -t honnan veszi?
Az alapfájlt a saját állományából csomagolja ki, DE azt nem minden apk tudja használni már, ezért a kikódolási hiba elég valószínű....
Nem akarom, hogy mindenki neki álljon ontani a fordításokat, mert abból semmi jó nem sül ki, keress meg privátban és megpróbálok segíteni, bár még nekem is van néhány "sötét folt a képben..."
-
bunnyhu
senior tag
Nincs ötlet erre?
Más. MCR r11-es ROM-mal ha be van kapcsolva a wifi + szinkronizálás, és így hozom vissza alvóból, látom bevillanni az E-t a térerő mellett, ez gondolom az, hogy elkezdene EDGE-en forgalmazni. Nincs beállítva a mobil networks alatt sem a data enabled, se a data roaming, gsm only van. VPN settings töküres.
Vajon forgalmazott is, vagy csak próbálkozott? Ha forgalmazott, mi az amit be tudok még állítani, azon kívül hogy felrakok 3th programot? Hol is van az, amit mindenki félreolvas, hogy wifi-ről átkapcsolhat-e mobilnetre? Végigtúrtam a settingset de nem találom.
T-s 2.1-nél ez soha nem jött elő.https://divecenter.hu
-
volvoguy
addikt
Üdv. Vmiért nem tudom feltölteni a telefonom. Hiábadugom rá az összes hálózati csatlakozóra a lakásban, hiába próbáltam számítógéppel, egyszerűen nem indulel a töltés. A telefont nem ejtettem le,vigyáztam rá mint a hímestojásra.
Na annyi fejlemény történt, hogy rákötöttem a számítógépre, és elkezdte tölteni. De a Notifikációs bar-nál a kis battery ikon még mindig nem kezdett el animálni, csak 20% felett. (azt hogy tölt a telefon azt egyébként a billentyűzár-feloldó képernyőnél láttam).
Ami az érdekes, hogy 2 órája dugtam rá a telefont a PC-re, és még csak 49%-on áll.
Nem tudom, de most a PC-ről lassabban veszi fel az áramot mint a hálózatiról, vagy vmi gebasz van még mindig?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Indiant
addikt
válasz Keeperv85 #25527 üzenetére
"Nem akarom, hogy mindenki neki álljon ontani a fordításokat, mert abból semmi jó nem sül ki,..." Hát ha így gondoljátok és továbbra is fenn szeretnétek tartani az apk szerkesztés, rom készítés monopóiumát, akkor nem is teszem fel a LauncherPro Plus 0.8.3 magyar átlátszó widgetes változatát amit tegnap készítettem. Elég szomorú egyébként a hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
-
-
sydon
csendes tag
kelzsoca Japanese Jellyfish RLS8 lite ROMjában van vga videofelvétel? keresgéltem de nem nagyon találtam róla infot, aki esetleg ezt használja megoszthatná tapasztalatát.
ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót
-
bunnyhu
senior tag
válasz Indiant #25531 üzenetére
Én nem akarok beleszállni, de abban azért van valami, hogy a renszert lehetőlegy azonos stílusba fordítsuk(sák) le. Na ebbe nem fér bele, hogy boldog-boldogtalan saját agyából fordít, aztán ugyanaz a dolog háromféle képp van elnevezve.
Komolyabb helyeken erre közös szótárakat, meg korrektorokat alkalmaznak, és még ott is előfordulnak ilyen gondok. Szóval szerintem nem irigység ez, csak korrekt munkát szeretnének, amit -mint elég maximalista programozó- én meg is tudok érteni.https://divecenter.hu
-
kelzsoca
félisten
válasz Indiant #25531 üzenetére
Félre ne értsd, itt nem azokról a személyekről van szó akik értenek hozzá, hanem azokról akik nem.
(#25535) bunnyhu
Igen, erről van szó, ettől függetlenül sem lesz 100%-os a fordítás (arra majd jön a hivatalos T-s frissítés) de egy átlag felhasználó simán fogja tudni használni a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
SupaCow
aktív tag
Ezzel tisztában vagyok. Egységes döntés kellene, hogy na akkor átköltözünk. Továbbá a szakik támogatása is, akik ott válaszolnának egy egy kérdésre. Egy phpbb3 fórumot 3 perc alatt feltelepítek, 1-2 nap alatt szerintem a helyes struktúra is megvan, a szakiknak admin jogot adni, és mehet a struktúrált információ csere.
Kezdeti hátrányai:
- Regisztráció kell hozzá
- az elején kevesebb hasznos információ található meg ott mint ebben a maszlagban ahol most vagyunk.
- A rom készítők, és aktív tagok támogatása nélkül értelmetlen belevágni.Előnye:
- A kezdeti nehézségek után egy kezdő hamarabb megtalálja a számára hasznos információt
- Új romokról elkülönítve lehet beszélni, és ugy általában minden próblémáról.Aztán a jövőben ha igény van rá, a közösség kezébe adhatunk egy hasonlóan jól feléptett oldalt is, ahol cikkeket írhatnak.
Vélemény? Javaslat?
f: @geboleather
-
kelzsoca
félisten
válasz SupaCow #25537 üzenetére
A kezdeményezést jó ötletnek tartom, de szerintem maradjunk meg a Prohardver oldalain belül.
Az itteni forum rengeteg információt tartalmaz, és a legtöbb esetben a kérdezőknek csak egy kulcsszót kell írni, és a keresőben azonnal megtalálja a választ a kérdésére.
Továbbá az 1.hsz folyamatosan frissül, azt bővítjük, és az általános kérdéseket igyekszünk beletenni.Ha úgy látjátok hogy nagyon sok a semmitmondó hozzászólás, más nagy topicok mintájára meg kell nyitni egy ZTE Blade off topicot, ahol lehet cseverészni mindenről, de erről majd egy moderátort kellene megkérdezni, hogy van -e értelme.
-
Indiant
addikt
válasz bunnyhu #25535 üzenetére
Természetesen, ebben igazad van. Én nem is igazából a fordítás részére értettem. Jelenleg én is a kolléga problémájába ütköztem, tegnap megcsináltam a progit a céges laptopomon (kicsomagol szerkeszt, fordítás aktualizálása, becsomagolás) és később észrevettem ,h. van benne egy hiba. A verziószámot nem aktualizáltam. Itthon a pc-n az istenért nem hajlandó megépíteni az apk-t. Korábban pedig ezen a gépen is csináltam már apk-kat.
Kelzsoca: Természetesen affinítás kell hozzá, de akinek nem megy az úgyis feladja.
Egy témába nem végó kérdés: A navigációs progik futása közben a felső értesítés csíkot nem lehet eltűntetni?
-
kelzsoca
félisten
válasz Empire #25503 üzenetére
Ott rontod el, hogy a készült dolgokat recoverből kell feldobni a rendszerre, tehát rendszeralkalmazásokat nem húzhatsz ki a rendszerből hiba nélkül.
Küldök privit.
(#25540) Indiant
A rom készítés a fordítás és minden olyan dolog ami hozzáértés igényel, nem zúdítható ki a nagyközönség felé, mert káosz lenne, főleg itt, ráadásul nem is kicsi.
A sok 100 ember sok 1000 kérdéssel bombázná a topicot az állandó problémák miatt, amit az okozna hogy nem értenek a dolgokhoz.
Aki ezek ellenére mégis kedvet érezne a dolgok iránt az interneten megtalálja a kezdő lépéseket, és onnantól kezdve adott a lehetőség hogy tanuljon.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Azért ne bízz abba, hogy ott könnyebb megtalálni, magyar fórumozó mindent sza**á offol bármilyen stuktrúrát csinálsz vagy kőkemény moderálás kell. Amúgy ha már fórummotort nézel olyant keress, ami képes valahogy tárolni azt, hogy mit láttál utoljára, szörnyű buta ez a prohardver fórum. A saját fórummotoromnál az első amit megoldottam az volt, hogy tudja hol jártál legutóbb és oda dob.
Legalább egy bookmark funkciót igazán fejleszthetnének rajta...[ Szerkesztve ]
https://divecenter.hu
-
Ricardo
titán
Meg kell maradni itt az arénán. Ha nyittok egy másikat csak megosztottság lesz a vége. Ha mindenképpen új (letisztult topicot akar valaki akkor ne blade offtopicot kérjen a moderatúrától hanem ennek mintájára egy "Blade szakmai topicot", ahonnan ki kell vágni azokat akik szét akarják barmolni.
Finoman szólva is illetlenség egy fórumon kitárgyalni hogy át kell költözni egy másikra mert ez szar .
[ Szerkesztve ]
-
Jama85
tag
Sziasztok
Tegnap sikeresen rootoltam a telót ideiglenesen, így sikerül kigyomlálni jó pár gyári alkalmazást, és a vmheap-et 40mb re emelni.
gyári 2.1
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Indiant
addikt
Én is nagyon jó ötletnek találom. De szerintem nem ez a fórum helyett kellene gondolkodni benne, hanem e mellett.
Glatius: Ezt nem támadó jelleggel kéne értelmezni, nem átcsábításnak. Bár tudok olyanról itt aki általában csak uszítani jön ide. Hanem az lehetne egy úgynevezett szakmai fórum. Programok, romok szerkesztésével foglalkozók nyújthatnának egymásnak segítséget.
Kelzsoca:Így ezekkel a nem idevágó kérdésekkel nem ezt a topicot terhelnénk.[ Szerkesztve ]
-
mzsombor
tag
Sziasztok!
Mit javasoltok, hová vigyem a készülékem, ahol azonnal kicserélik, és nem kell otthagynom két hétre? (Érintő-hiba) Webshopon vettem.
Köszi:
Zsombor
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest