- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
anglergab
addikt
válasz vizslakutya #24941 üzenetére
SD kártya problémák esetén:
1. Futtass lemezellenőrzést az USB-háttértáron, ami a telefon SD kártyájának felel meg (Fájlrendszer hibáinak automatikus javítása, szektorhibák keresése, kísérlet a javításukra legyenek pipálva).
2. Ellenőrizd az eszközkezelőben, hogy optimalizálás gyors eltávolításra van-e kiválasztva az SD-kártyaolvasónál (USB-háttértár, ZTE Mass Storage USB Device neve)
3. Mindig először válaszd le (unmount, hardver biztonságos eltávolítása...) az USB-háttértárat, ami a telefon SD kártyájának felel meg, mielőtt kihúznád a kábelt. Ezután 2.2 esetén Turn off storage a telefon kijelzőjén. Csak ezek után húzható ki az USB-kábel.
4. Ha még mindig fennáll a probléma, próbáld másik PC-vel a normál működést, továbbá ellenőrizd a másik PC-n a fenti pontokat.Az általad leírt hibát tapasztaltam én is. Miután a fenti 3 pontot ellenőriztem, többször már nem fordult elő.
[ Szerkesztve ]
-
Hohohohóóó..
csendes tag
válasz Keeperv85 #24944 üzenetére
Attól, hogy bemértétek, még lehetsz te a süket. Én pl nem bírom max hangerő közelében sem hallgatni, mert megfájdul már tőle a fejem. Metrón még nem próbáltam, de vonat, busz, repülő megvolt és nem volt gondom a hangerővel. Sőt, pl, ha olvasás közben hallgatnám, nem elég halk minimuon sem. Valószínű akiknek megfelel, még nem cseszték ilyenekkel szét a fülüket.
Attól még más tud hangosabban szólni, de pl nekem ez is sok. -
anglergab
addikt
válasz Indiant #24953 üzenetére
Azért nem működik, mert más apk-(k)ra van szükség, mint amit feltelepítettél: ugyanis JJ és R romokban más apk a felelős a szerviz menüért. Továbbá Jellyfish-en aktiválnod is kell az openem paranccsal a módot.
Én is kíváncsi vagyok a szerviz menü apk függőségére mind Jellyfish, mind R11 romok esetén.
-
latis666
aktív tag
válasz Sztlaci #24937 üzenetére
Oks otthon kiprobálom most végzek a meloban.
Más. Kis tapasztalat. Probálgattam a fent berakott home hátteremet és azt vettem észre hogy ha egy nagyfelbontású képből pl (3000*2000-es) csinál a telefon hátteret és ilyen átmenet van benne akkor nem szép, kifejezetten darabos képet alakit belőle de ha méretre vágom a gépen és az átméretezést mondjuk egy irfanview-al csinálom határozottan jobban mutat. De még róbálgatom.
-
Alexios
veterán
válasz Hohohohóóó.. #24956 üzenetére
Beszarok rajtatok. Komolyan, többen, sőt szinte mindenki aztmondja, hogy halk, eddig 3 ember volt az ha jól számoltam aki azt mondta hogy nem, nem véletlenül csinálták hozzá az audioboostot, stb, de persze mi vagyunk a süketek. Mindenki süket, vagy épp 3 méterről halljátok, valami kifogás mindig van, de a telónak hibája nem lehet.. Feljön valami hiba, és egyből jön a kimagyarázás, hogy az nem bug hanem feature, meg nálam nem így van, te hülye vagy..
-
mukika009
tag
Kelzsoca, neked van már R11-ed főzve ? kb r7-ed mintájára esetleg ?
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
Jadro
veterán
Csak egy jótanács: A kinek milyen a képernyője bemutatót helyezzétek át ebbe a topikba! Nem mintha itt rossz helyen lenne, de ott többen látják és sokat lehet egymástól tanulni. (Alapból is tele van Blade-es képernyőképekkel. )
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Ma lettem Blade tulaj, egy Pulse után.
Hozzá is kezdtem a recovery feltelepítésének, darky4e recovery leírása alapján.fastboot-windows flash boot boot.blade.superboot.mcri.r3.img
Ezt a fájlt töltöttem rá cmd-n keresztül. kiadtam utána a fastboot-windows reboot parancsot, szép lassan újraindult a telefon.
Zöldes, fakó lett a képernyő. Minden látszódik, csak színét vesztette. Bekapcsoláskor a droid bábu még rendesen zöld, majd átvált fakóbb zöldre, és onnastól minden ilyen lett. A kijelző kikapcsolt, most már nem is tudom előcsalni a feloldó csúszkát sem. Aggódok.Tud valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Vicces egy ember vagy te hallod... Persze.. én vagyok süket. Direkt írtam, hogy van gitárom, hallás után behangolom bármikor, de biztos nem hallok.
Még egyszer lassan, érthetően: 1.92 dB CSENDES szobához viszonyítva. Megsúgom a titkot. Az alapzaj 30-35 dB egy ilyen helyen. 35 Hz alatt 0 azaz NULLA hang jön ki belőle!! Oszcilloszkóppal nem bírom megfogni a jelet, amit kiad, érted? Pedig ez 0,1 mV-os érzékenységet tud! Annyi jelet nem ad, mint a levegőben lévő rádió jelek! Ha csak nem vagy denevér vagy sarki róka, nem fogod hallani!!! Na most ha felmész egy buszra, akkor ez már 70 körül van. NEM hallod, mert NEM lehet hallani. Tökéletesen elnyomja a környezet.
Örülj neki, hogy a tiéd pont hangos. az enyém HALK, másik vagy 10 emberé HALK. Még audioboost után is!! Egy 1.92 dB-es hang ha menten összekaparod magad is HALK!
-
pitterr
tag
Ezt én is tapasztalom! Finnish Fillyjonk 2.1 RLS5 van a telón és a minimum hangerő túl hangos nekem is! Este egy kis netezés, olvasás közben kifejezetten zavaró tud lenni, hogy túl hangosan szól a zene. Ugyanakkor az is igaz, hogy max hangerőn nagy hangzavarban néha kevés a nafta. Összegezve elég kiábrándító, hogy a min hangerő túl hangos, a max hangerő meg túl halk a teló...
Nexus 4
-
róland
veterán
MPlayer Androidra: [link]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Jama85
tag
-
Sztlaci
aktív tag
válasz Hohohohóóó.. #24969 üzenetére
Összes kiszedhető technikai adat? Kisebb igények, vagy újabb csodazip?
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Muki94
aktív tag
Köszönöm szépen, éppen töltöm le, izgatott vagyok Pulse nem csinált ilyen vicces dolgokat...
-
Telegdy
aktív tag
Üdv!
Hangerőproblémákra még mindig az 1. hozzászólásban található link a legjobb orvosság?
Mert a linkelt topiban is azt írják, hogy vannak már újabb dolgok.MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
anglergab
addikt
A Root Explorer fizetős és ingyenes verziója között mi az eltérés?
-
Alexios
veterán
válasz Telegdy #24993 üzenetére
Olvass a topikba, olyan nincs hogy hangerőprobléma, ha van akkor süket vagy, és tizenéves hülyegyerek aki elakarja üttetni magát, hát nemigaz h nemérted meg.
Amúgy én aszerint jártam el, és hallható volt a javulás, de nem vagyok még most se elragadtatva.
[ Szerkesztve ]
-
Hohohohóóó..
csendes tag
válasz Sztlaci #24982 üzenetére
Ez csak fülre ment. Mondjuk SF-óm van gyári rom-mal, de a hardver ua. Az igényeim valószínű kisebbek, mivel az összes eddigi mp3-lejátszómat nem használtam talán még fél hangerrőn sem többnyire. Viszont vonaton kerékpárkocsiban sem volt gondom, hogy nem hallottam, pedig csak egy gagyi maxell fülest használok. Ahol meg még valakinek ennél is nagyobb hangerő kell, az meg is érdemli. Van ilyen barátom, hülyére is szivatjuk néha, bár neki tényleg alapból baj van a fülével.
Egyébként, bocsi mégiscsak használtam metrón, csak az nem a pesti volt így nem mérvadó. -
DIEGO15
őstag
válasz Hohohohóóó.. #24996 üzenetére
"kerékpárkocsiban"? ha nem a pestin akkor a nyíregyi üttörő metrón?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest