Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • zsombi915

    csendes tag

    Na tapasztalatok:
    A dunaplazai t-ben voltam elöször, kb 2 hete, hogy az akkor már majd egy hónapos bladem pixelhibával küzd+ grádiens. Akkor a csávó nagy pökhendin aztmondta hogy akkor adjam oda 3 hét mulva visszakapom kicserélt kijelzővel, vagy 3 hét és visszamegyek, helyben megcsinálják. Nyilván nem haygtam ott...
    DE! Ma elmentem a pólusba, próba szerencse...
    Bementem, egy kedves tisztességes szemüveges uriember volt a szervízpultnál, hozzá kerültem. Elmondtam neki teljesen NYUGODTAN, hogy pixelhibám van és a kék szín helyenként vibrál (pl a sivatagos képen) Megnézte, látta a pixelhibát fényben is (dunaplázai kollégának 5 percig sikerült néznie fényben, majd elment egy hátsó szobába sötétben megnézni, 10 perc mulva jött vissza hogy tényleg van rajta... és ő még szemüveges se volt, na mindegy) továbbá a kék vibrálást is látta. Aztmondta, hogy ezt sajnos itt kell hagyni és 3 héten belül szervizelik, csak az ünnepek miatt nemvalószinű hogy a 2 ünnep között meglesz, jauár elejére várható kb. Nagyszmorkásan tudomásul vettem, elment hátra. Visszajött, elkezdte nyomtatni a papírokat. Megkérdeztem hogy hova küldik a telefonomat, hol van m.o.-n szervíz? Aztmondta ő azt nemtudja. Montam neki hogy én úgytudom hogy nincsen. Mire ő láccot rajta hogy most meglepődött. Hátrament, 5-6 perc mulva visszajött, és aztmondta hogy valóban nincs zte-szervíz úgyhogy kicseréli. Na ekkor megörültem, modntam is neki, hogy miylen jó hogy megjegyeztem, ő erre hogy semmi, mer amúgy is észremette volna a papírok előállítása közben, hogy nincs hova küldeni, és akokr adott volna újat.
    Előhozott hátulról 1 bladet. Kezembe adta, a régi memkártyát megtarthattam, megnéztem gyorsan feladatkezelőben, erőforrás, NÁGYSZÁZTIZENNÉGY!!! + nincs grádienshiba.
    Na nagyon megörültem. Továbbá aztis mondta, hogy ha oylan hibával viszik oda a bladet ami helyszínen megállapítható akkor azt rögtön cseréli (szal fagyás az semmi) Megköszöntem, eljöttem.
    Itthon pixelhibákat keresve, találtam elszórva vagy 5-öt, de annyira elszórva, hogy észrevehetetlen. Szerintem beletörődök, hameg mégsem és úgylesz kedvem, mert esetleg kapunk amoledet akkor visszaviszem cseréltetni megint:DD
    Mellesleg 12-volt nekik még raktáron, gondolom mint 512-es.
    JUHÍÍÍ

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák