Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azimut

    aktív tag

    SunMount3r: valóban, az ip közvetlen beírása működött pc-n böngészőből, de nem ez volt a gond, hanem a szokatlanul hosszú bootolási idő, mert párszor újraindított, és nem volt közvetlen visszajelzésem. Eltelt egy nap, és x-edik indításra már vállalható a rendszeres használat, valahogy "helyreromlott" az egész. Ok, pendrive lesz.

    zsiga68: lehet, hogy tök vagyok, de minden keresési hivatkozás a volumio.org-ra mutatott, ahol nem találtam korábbi verziókat. Mondjuk időrenben felsorolva, vagy ilyesmi. Vagy a korábbi, 7443 hozzászólást kéne még böngésznem :) . Amúgy az említett helyreromlás miatt már nem annyira fontos. A hozzászólásom írásakor úgy kezdődött, hogy hónapokkal ezelőtt felrakott, és működő lejátszót frissíteni szerettem volna, mert ugye rend a lelke mindennek. Na, hát itt valami összeakadt, az upgrade megállt, sebaj, majd downgrade-lek, na de honnan? Hangsúlyozom: már nem aktuális.

    Patice: Tehát pendrive 2:0, úgy lesz. Ez a Raspbian-os megoldás érdekes lehet, utánaolvasok, marad még egy játszós zerom. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de hallatlanul élvezem ezeket a próbákat, és a tévutak sem zavarnak, ha egy csontra ráharapok, azt nem engedem.

    Köszönöm a reakciókat, apró lépésekkel haladok, nem dicsekvés, de nem valószínű, hogy a ti korosztályotok vagyok, kicsit régebbi kiadás, fiatalkoromból kimaradt néhány alap informatikai tudás.

    [ Szerkesztve ]

    "Az kizárt, mert nem tudom."

Új hozzászólás Aktív témák