Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • uki

    aktív tag

    válasz Essejó #2893 üzenetére

    Pontosan ezzel jatszottam tegnap, azzal a kulonbseggel hogy a syno weboldalan hasznalt demo eszkoz serialjat hasznaltam. :)) Biztos ami biztos a típusszamot is atirtam ami miatt az első indulásor szolt is a syno hogy látom új eszközbe raktad a diskeket, de semmi baj 10 perc konfigurálás és minden rendben lesz. Így is történt, mostantól egy RS3614xs+ RackStation boldog "tulaja vagyok" :DD .

    Mivel a syslinux.cfg-ben nincs MAC addresses sor, nem írtam be a mac1= részt a config fájlba, ugyanis azon gondolkodtam hogy ha így be lehet hazudni a syno felé hogy gyári eszközünk akkor mire van a hogyan írjuk át a hálókártya MAC address-ét How to a XPEnelogy oldalon? Kíváncsiságból azert beetoltam és megpróbáltam regisztrálni és úgy jártam mi Te. Elsőre hibát dobott az oldal, másodjára viszont azt mondta ez az email cím már használatban van és amikor beléptem a fiókomba akkor láttam a sorozatszámot és típust regisztrálva, de nincs hozzá Quickconnect ID. Mondjuk ez nagyon azert nem meglepő ha nem tekergettem a MAC addresst. :-)

    A kérdésem az a kollégák felé hogy ha egy sima desktop PC-t használók natívan, semmi virtualizáció, akkor kell flash-elni a MAC addresst vagy elég a cfg-ben átírni?

    "this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"

Új hozzászólás Aktív témák