Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz SidCorky #54668 üzenetére

    igen, nagyon mulik azon h hol veszed es mikor. 7eleven ilyen ejjelnappali jellegu, sok helyen van, beugrasz, megszerzed, kirohansz tipusu bolt, dragabb, mint a nagyboltokban. ja, es netto ar van kiirva a hivatalos helyeken (tipikusan pl a kinai boltokban viszont brutto), szoval rajon kb +9.25% AFA.
    gondolom azert nem tunt fel az akcio, mert nem voltal hozzaszokva :) kaliforniaban (de lehet a tobbi allamban is) egyenkenti ar nem igazan mond semmit, a legtobb ember nem annyiert veszi a dolgokat. minden aruhazlancnak van sajat torzsvasarloi kartyaja, szinte minden olcsobb ugy. semmi feltetele nincs, szoval nem tarthat vissza tole semmi h legyen neked is. azonnal 5-10%. aztan ott vannak meg a kettesevel, hatosaval, tucatjaval vasarolt dolgok (jah, a tucat egy hasznalt es tipikus 'mertekegyseg', sokmindent adnak 12-esevel), akkor megincsak olcsobb, mint darabra. az oriasi pazarlas egyik oka szerintem a kedvezmeny: az emberek boldogan megveszik akkor is ha nincs ennyire szukseguk, mert olcsobb, aztan kidobjak. ertelmetlen, de igy van. nem jutnak el odaig h ha egy ketchup $4 es ok vesznek 6-ot $16-ert, de harom abbol rajuk rohad, akkor nem jartak jobban, mint ha csak harmat vettek volna.

    szoval 16oz-s monstert $0.99-$3.50 kozott lehet altalaban szerezni, de a .99-ert nagyon meg kell dolgozni, a 3.50-hez meg rettenetesen lustanak kell lenni :) ToBeY is jol irta, a $2-$2.50 eleg tipikus.
    amiert megis szoktam $3 korul venni, az a benzinkut, ott sokszor latni kincseket, de csak altalaban csak egyet-egyet veszek.

Új hozzászólás Aktív témák