- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bjørgersson
félisten
új Wattot. Monsterrel annyira nem szimpatizálok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #22102 üzenetére
Nagy hiba
hazaertem melobol hoztam a red bullokat, kozben a kedvesem mar meglepett egy Assaulttal, a hűtőben pihizik
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
callmeakos
veterán
-
Laraxior
titán
Na az ilyen hozzaallast szeretem only Monster
Piros Red Bull letolva. Szerintem a kék áfonyás a legjobb.... csak nem 399ert. Ugyhogy ez marad is ennyiben, izlelés, kóstolás szinten."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
adamalfabusz
csendes tag
Hát gyerekek, ritkán mondok olyat egy cukormentes italra, hogy finom, de ez a R* Pure Zero Silver Ice, valami isteni jó.
-
Marzocchi96
csendes tag
Na visszaérve Olaszországból elértem a 450 különböző dobozt Idei cél az 500.
-
shinku
csendes tag
Ciclont áruló emberkénk eltűnt, vagy mi van vele, elvitte vki az energy-vel együtt?
Esetleg vkinek nincs ebből a Ciclon nevezetű csodaitalból eladásra nekem? -
rsanyi18
tag
Gyerekek, komolyan mondom felb*sz az ideg... Több hete keresem az új Wattot, meg a ab. zero Monstert de még egyiket se találtam meg itt Nagykôrösön.
Ilyen lassan terítik szét az új cuccokat?Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Bjørgersson
félisten
Én tegnap Reálban talaltam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rsanyi18
tag
Köszönöm a tippeket. Realban még nincs, tegnap voltam. CBA sajnos nincs a városba, Coop-bam meg tegnap elött voltam, de még nem volt, de majd ma, max holnap reggel benézek, remélem lesz.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi18
tag
Hogy nekem mekkora mákom van.
Most jött haza anyám boltból, és hozott egy új Wattot. Már a hûtôben csücsülSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
tipuka
addikt
Most jövök a szegedi autópálya melletti cba prímából, volt bomba mojito, monster absolutly zero, watt alma&körte, stb... képet mindjárt dobok fel, had szidjatok.
Nem reklámozni akarom a prímásokat, de vagy 5 ott dolgozóval biztos beszéltem most, akik nem ismertek engem biztos, mert pl. a 2 fajta két monsterre azt hitték ugyanaz, én mondtam nem, látták tényleg nem és már ki is rakták a polcra és egymással pattogtak, hogy miért nem rakják ki úristen stb... Még a szőke pénztáros is leállt beszélni velem, tényleg, mintha valami útópikus boltban lettem volna komolyan. -
DigitXT
nagyúr
válasz rsanyi18 #22117 üzenetére
nem veszik észre hogy ez másik
Nem csak ők. Én is vettem a hétvégén 4 db Lo-Carbot, aztán néztem a számlán,
hogy WTF: 300 helyett 430 s "Monster. A Zero 0,5" néven fut, de még akkor sem
tűnt fel, hogy mást vettem. Azt hittem, a TESCO hülye. Kék, kék. Erre ma látom,
hogy tök másik termék. ..(Mondjuk az árát nem nagyon reklámozta a TESCO.)
Amúgy aki eddig nem szerette a Lo-Carbot, ezt se nagyon fogja: nagyon hasonlít. -
dragonfx
veterán
En holnap a kedvencemet iszom. Cherry watt. :-)
Lehet egy mojito bomba is jön meg a héten. Vagy a nagy adrenalin.de ahhoz jobb idő kéne."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bjørgersson
félisten
válasz tipuka #22122 üzenetére
A házitej nagyon jó.
-
törölt tag
válasz tipuka #22122 üzenetére
Egy olyan Vitalis doboz nekem három adag, de egy nap alatt megeszem simán. Ölég drága 550-ért, úgyhogy csínjával szoktam csak venni. Cerbonát szoktam helyette bár ugyan annyiba kerül és mivel kisebb abból jó esetben a két adagot ki lehet hozni.
Azokból a müzliszeletekből meg egyszerre 5 lecsúszik, a reklámba a néninek lehet elég egy szelet is reggelire, de nem nekem. -
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #22126 üzenetére
Ugyan, még egy ovisnak se elég egy szelet reggelire.
-
tipuka
addikt
válasz callmeakos #22123 üzenetére
Huszonvalamennyi müzliszeletet számoltam össze, de a 30hoz van közelebb
Baltoafarkas: én 499ft-rt vettem a vitalisosat. én is a cerbonára hajlottam volna inkább az ára miatt, de kevesebb motyó" van benne és a vitalist eltudom jól osztani napokra. a müzliszeletre szükségem van, mert sok gyógyszert szedek és marja a gyomrom, a ht keksztől már a a tököm tele van ennyi év után és imádom a müzlit meg tele van jó cuccal, bár cukorral is... (persze az energiaitaloknál nem szeretem jobban. )
kovy29: jól felmelegítem mindig a tejecskét és beszívja mindet a müzli.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz tipuka #22128 üzenetére
Én hidegen jobban szeretem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz james001 #22130 üzenetére
Mint Peter a Family Guyban?
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz Bjørgersson #22132 üzenetére
Naná!
Amúgy ebből a videóból pont a legjobb rész maradt ki amikor elmegy a szerencsekerékbe vagy hova és leesik a kerék kinyírva egy jó pár emberthttps://psnprofiles.com/kazama001
-
tolts.hu
őstag
Ma ilyet ittam kisboltból, nem volt rajta semmi magyarul, almás, nagyon finom volt.
180Ft XIX.ker Határ út-Nagykőrösinél lévő Reálban.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
tipuka
addikt
válasz james001 #22133 üzenetére
Az a rész nagyon jó, eszembe jutott nekem is egyből. Csinál üzemanyagból Red Bull-t, meg úgy feji a tehenet, hogy lángra kap a tőgye, hát brávó.
Amúgy névnapomkor kipróbálom, öntök rá Wattot, azért nem kár, legyen 1 jó napotok, készítek róla videót vagy képet is!
De jó meleg tejjel tényleg, mert hideg van és átmelegít, de amúgy ropog a müzli, attól függetlenül, hogy beszívta a tejet, ne kérdezd miért. Ha nem ropogna az engem is zavarna. Nyáron meg minél jéghidegebb tejjel eszem, hogy akkor meg lehűtsön.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Vettem 10db Red Bullt 2000ert Nem magyar, tele van taurinnal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
válasz james001 #22133 üzenetére
Igen, kár, hogy meg van vágva, nem találtam olyan videót, amiben az egész részlet megvan.
-
Bjørgersson
félisten
válasz tipuka #22135 üzenetére
Ezt a Wattos dolgot lehet én is kipróbálom majd.
-
Laraxior
titán
Lepottyant a szallitoautorol
-
Laraxior
titán
válasz tolts.hu #22144 üzenetére
Ez is valami szlovak vagy román vagy ukran lehet tekintve egy magyar szó nincsen rajta. Es érzem is hogy sokkal jobb hatása van mint a taurin nélkülinek.
-
törölt tag
Vettem a cseresznyés Cocából, hát ennek tényleg nem sok köze van már az eredeti Cherry Coke-hoz. Az utóízében kicsit érezni valamit, de elég gyenge. De azért el fog fogyni.
-
tipuka
addikt
válasz Bjørgersson #22142 üzenetére
Gyerünk, mire vársz még.
Kóstoltam a Bombából a Mojitosat, hát nem nagyon győzött meg engem. Számomra túl szénsavas volt, illetve éreztem az ízeket külön külön, hogy menta, lime meg sok cukor, de úgy nem volt az igazi. Majd ettől az "új" Absoluty zero-tól várom a pozitív csalódást, mert a watt alma&körtéje se volt megváltó, de az egész iható volt, de +20-30ft és inkább Hell-t veszek és még jobban is pörget meg finomabb jóval.
Amúgy nem lesz BS-ben ingyenes szállítás? Több hónapja nem volt már és itt a húsvét is.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
Tudok egy helyet, ahol van Ab. Zero Monster 580ft-ért... Szerintetek megvegyem, vagy nincs olyan nagy dobás hogy ennyit költsek rá?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik