- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Ilyen gyöngyszemmel találkozott már valaki ?
Tegnap Tiszaújvárosban voltam és hazafelé az autóbusz állomáson leltem rá. Puncs-meggy ízesítésű. Nem annyira rossz, csak cukormentes, így nekem annyira nem jön be. Bár nem volt drága. Talán 150 Ft, de egynek elmegy .Illetve szintén itt tudtam venni epres Fantát. Valami angol import cucc volt, de még az életben nem láttam ilyet . Ára is volt rendesen, mert a 0.33-ért kértek 330 Ft-ot . De úgy voltam vele, hogy egyszer ki kell próbálni. Egészen finom volt egyébként, de többet ennyiért nem veszek .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
válasz callmeakos #22707 üzenetére
Ahh fene enné meg. Azt hittem valami egyedit tettem be .
Na mindegy, viszont én legalább már ittam is ilyet, doboz meg megy a többi közé . Nem annyira vészes a cucc, főleg hogy ilyen ízkombinációval még nem ittam e-drinket. Csak ne lenne cukormentes .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
X@b3e
addikt
Pénteken bevásároltam Hell Colából az esti programhoz, le is csúsztattunk párat (130 volt darabja )
Az íze nem rossz, csak nem elég "erős" nekem. Hasonlítottátok a Coca Colához, háát attól azért elég távol áll..... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
tipuka
addikt
Srácok megyek lehet szombaton Dunaújvárosba, azon belül a Dunaújváros, Dózsa Mozi megállóhoz.
Ahhoz max. pár utcányira lévő boltot tudtok e mondani? (kugli térkép előttem) Mert Szegeden Ł0f@ccc sincs! (egyedül a narisárga és kék 250ml-s Rockstart találtam véletlen 1 dohányboltban össz-vissz, mert kellett haveromnak cigi). Nyilván nem a minden boltban kaphatóakra gondoltam. Üdítők is érdekelnek!
vwpolopg -t kérdezném elsősorban.[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz tipuka #22710 üzenetére
Hahh Nakérlek Korányi Sándor utca 1-2, Guru Delicates nevű kisbolt. Leszállsz a buszról a mozinál, átmész a túloldalra és elindulsz szembe-balra. Egymás mellett látni fogod a nemzeti mutyiboltot-gurut-gyógyszertárat-meg egy éttermet, eltéveszthetetlen lesz a Guru. Na, neked oda kell menned, 250ml-es R*-ok, rengeteg egyéb usa-gb stb. üdítő kapható, sokféle mountain dew, fanták, vaníliás kóla, nagy hátizsákkal készülj Az árak sincsenek elszállva, r*-ok 200, üdítők 250-400 közt. A linkelt face oldalukon képek, térkép, stb. kizárt, hogy eltéveszd Csak ide érdemes menni, más érdekes bolt nemnagyon van
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz vwpolopg #22713 üzenetére
Úristen köszike+++, 1 hely "csak" és pont a buszmegállóhoz, nagyon szépen köszi, viszek nagy szatyrot meg hátitáskát!!
Több mint 20 perce mászkálok az utcatérképen de nem jutok 1-ről a 2-re, a google térkép 1. vagy 2. sorszámú helyet enged csak , képpel szemléltetem, a kis" házikó" pont kivehető, azt jelöli 1.vel
Pont a mozi előtt dob le a busz ugye?
Elmentem onnét ahol kilukadtam egy olyan bolthoz, "ajándék" felírat a jobb felén, ajándék a másik felén "virág".
Mentem tovább, ilyen turisztikai izét találtam csak, dohányboltot nem. Az fb-ükkel nem mentem sokra, túl közeli a fotó a boltról, csak akkor ismerném fel, ha előtte állnék. Tudom béna vagyok....[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz tipuka #22716 üzenetére
Kiegészítettem a képedet, kincsestérkép lett belőle Itt is van. A bolt kirakata meg ilyen, a google mapsnek túl régiek az utcaképei, tök más már a környék
Ha kell készítek útivideót is a busztól a guruig, vagy ha úgy alakul még személyesen is el tudlak kísérni ha épp itthon leszek szombaton
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
-
rsanyi18
tag
Tök jó hogy mi is látjuk a "kincses térképet", lehet én is le fogok látogatni Dunaújvárosra!
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
dragonfx
veterán
Na en egy kék oxxo.t vettem holnapra.ez 32es.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #22730 üzenetére
Még hűl. Kérdezd meg holnap akár privátban, hogy el ne felejtsem leírni
Baltoafarkas
160 Ft a 250-es.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz VegyesTamás #22732 üzenetére
Annak néz ki
rsanyi18
Ja, nekem is, az vagyok, mert Hellt veszek.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bjørgersson
félisten
Kövezzetek meg, de nekem ízlik a kólás Hell. Nem azt mondom, hogy rendszeresen fogok venni, maradok a sima és zöld Wattnál, de sokkal rosszabbra számítottam az itt írtak alapján.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #22730 üzenetére
Előrébb kúszott a "teszt".
250ml-es dobozos Classic szerintem, nem érzek lényegi különbséget, nincs mellékíz semmi.kovy29
Nekem is bejön.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ. Ru$y #22738 üzenetére
Egy legutolsó derecskei kisboltban találtam 175 Ft-ért, ízre a Pepsire emlékeztet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
senior tag
válasz VegyesTamás #22726 üzenetére
Ja, erre én is kíváncsi lennék (itt erre fele nincsen csak a kis r* meg az ippon ami "különlegesebb"... )
-
dragonfx
veterán
Piros oxxo a belvárosba höl van?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Zsírkrétamen #22741 üzenetére
Ja, hogy te dorogi vagy, na végre egy környékbeli edrinkes
DJ. Ru$y: Az úgy tényleg megéri
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
senior tag
válasz VegyesTamás #22743 üzenetére
Ahi Na most jöttem a fentebb említett boltból. Ha erre jársz mindenképp nézz majd be ide! Most jöttem, volt egy raklap 330ml vaníliás kóla 250-ért, hell kóla is volt, bár azt most vittem el, még talán 1 maradt, de volt ott minden. Ami érdekes volt, és még feltűnt, hogy volt valami adrenalin fruit mix, ezt még nem láttam...holnap megyek, és veszek egyet abból is
Ja és a lényeget kihagyom...elég olcsó bolt szerencsére...140 az összes oxxo, hell kóla is 160 volt, az adrenalinok is 120 mind...környék legjobbja[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Végre szereztem egy Hell Colát,ez valami borzasztó. Mintha kólás Bolero-t felöntöttek volna vízzel,de a porból nagyon keveset öntöttek bele,mivel ez annyira "vízízű" lett hogy a kólát alig érezni. Doboza viszont tetszik ennyi vigasz van benne
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
válasz Zsírkrétamen #22745 üzenetére
[link]
Van olyan. Meg van almás meg cseresznyés is. -
senior tag
-
törölt tag
válasz Zsírkrétamen #22748 üzenetére
Persze, mert a fruit nem kapható itthon. Csak a másik kettő.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Zsírkrétamen #22745 üzenetére
Dunaújvárosban voltál? Nincs az messze? Mert nekem az 200 km oda vissza kb
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest