- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laki40
csendes tag
28 Black Acait lehet ott találni kétfélét 335 ft körül
-
dragonfx
veterán
tegnap voltam kispesten.kéákből van csomo. narancsból is.
feketéből alig. zöld supersoursból alig.
a lila nincs."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
Amúgy a Monster miért nem zöld? Az eredeti az zöld vagy az is sima tutti színű?
-
james001
veterán
Tegnap végre szerváltam egy új Watt-ot,nem rossz az íze,de nem világmegváltó. Én inkább a körtét éreztem rajta,azt meg nem annyira csípem,de hamar elfogyott
https://psnprofiles.com/kazama001
-
horush
addikt
Monster Abs. Zero magyar: egész kellemes, nagyon hasonlít az angol verzióra, alig rosszabb az íze, mint a rendesnek. Egy pici mellékíze van csak, ami nem annyira jó, de cukormentes italtól szerintem ez nagyon jó eredmény.
-
rsanyi18
tag
Nézegettem a monsterenergy.com-ot, hogy hátha kirakták-e már a cserét, de a termékek között még mindig ott van a Lo-Carb, viszont az Ab. Zero-ról egy szó sincs ott. Érdekes hogy nem frissítik a termékeket, mert amúgy a kishíreket, promóciókat mindig megírják, szóval azt meg mégse mondhatni hogy nem foglalkoznak az oldallal.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Sziko_23
újonc
-
Sziko_23
újonc
-
Laraxior
titán
Ugyfest megszabadulnek a doboz gyűjteményemtol. Esetlegesen érdekelné valakit? Motorra gyűjtök tehát nem ingyen
only Monster. 31 db különböző. A toffeebol kettő van, azzal együtt 32."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz szekra #22223 üzenetére
Csak egyben de darabja akkor kevesebbre jön ki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Az marad mellé jön a motor
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szekra
Topikgazda
válasz Purple Haze #22229 üzenetére
Hát ezek nem túl ritkák..
-
vwpolopg
őstag
válasz Laraxior #22222 üzenetére
Ez is egy olyan biznisz ami sose térül meg... Anno a 130-140 különböző Rockstaromért 60-70 ezer forint jött vissza összesen(hozzáeteszem valamivel lehetett volna több is, de én a gyors eladásra és nem a hosszas kiárusításra helyeztem a hangsúlyt, egy hét alatt el is ment mind), míg a teljes gyűjteményre elment vagy 150 ezer... ha meg beleveszem a korábbi Monstereket is bőven 200+... ez ilyen sajnos De legalább végigkóstoltam az összes európai és amerikai R*-t és Monstert, ennyi előnye volt a dolognak Na, meg, hogy azóta nem iszok a hazai szutyok edrinkekből, lett egy szint amit nem szívesen adok alább... És ráadásul mostanra a BS-nek meg az időnek hála rengeteg doboz meglett a kisebb gyűjtőknek is, szóval még nehezebb lesz eladni, nem csak neked, bárkinek aki eladásra adja a fejét. 1 évvel ezelőtthöz képest, simán 1/3-dal kevesebbet érnek a dobozok( vagy még többel), a drága és ritka darabokra meg nincs kereslet, mert nincs pénz. Már tavaly is csökkentek az árak, olyan doboz amit megvettem 2 éve 6 ezerért tavaly 3-4ért is alig ment el, mert lett belőle több itthon...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz vwpolopg #22231 üzenetére
Az se baj ha nem megy el. Beteszem egy dobozba... bajuk nem lesz... enni nem kérnek
-
dragonfx
veterán
Hehe elfogyott az összes rockstarom hétvégi buliba.mehetek újra kispestre. :-D
Ma egy new watt.öt iszok remelem jobb lesz mint legutobb."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
callmeakos
veterán
Szomorúan konstatáltam reggel hogy a Wild Toch-ból is üdítő lett, most hogy a koffeintartalom 32mg-ről 14,5mg-re módosult. Nem tudom ki miatt van, de hohaggyon ketté. De legalább még mindig finom
All→M8
-
dragonfx
veterán
válasz callmeakos #22236 üzenetére
az is kiesett a bombaval egyutt....:-(
Tegnap nagyon atta az new watt. :-)"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bjørgersson
félisten
Penny Marketben 99 Ft az új meg a nem új Watt!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
dragonfx
veterán
válasz Bjørgersson #22240 üzenetére
Hehe na hol ván közelben penny...:-D
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bjørgersson
félisten
válasz dragonfx #22241 üzenetére
Még ne rohanj, majd csak holnaptól.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
dragonfx
veterán
válasz Bjørgersson #22242 üzenetére
Hehe na majd keresek egyet....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #22240 üzenetére
Annyi éppen megér,úgyhogy lehet veszek párat én is.
-
Sziko_23
újonc
-
tipuka
addikt
válasz callmeakos #22248 üzenetére
Há nóómális?? Lájt Vattóót?
-
dragonfx
veterán
válasz callmeakos #22248 üzenetére
hehe...a hell zero.t meg akarom kostolni de nem visz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest