Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Roachy #1349 üzenetére

    A gyors gomboknál az 5 gombost lehúzod még egyszer akkor lesz ott a többi.

    Az apponkénti külön állítgatás meg már a gyári androidnál is jópár verzió óta megvan, igazából nem is értem mire gondolsz. Pl. egy appnál azt akarom hogy elérje a kamerát és a pozíciót, akkor nem fogom az egész telefonon minden appra beállítani, ez teljesen értelmetlen, szerintem nincs is olyan rendszer amin nem apponként szabályozható. Az értesítések szintén, 9-es, 10-es androidon biztos. Csak a miui-nál sokkal részletesebben lehet szabályozni az engedélyeket és értesítéseket. Azaz ahol androidon van 4 kapcsoló a menüben, ugyanott a miui-nál van 7. Az értesítéseknél is több lehetőség van.
    Androidon is be kell menni és beállítani, nekem nem okoz gondot, hogy mondjuk 3 helyett 6 kapcsolóra kell rányomni.
    Ha a fejlesztőiben kikapcsolod a miui optimalizációt, akkor a megfelelő jogosultságokat beállítva az appnak, esetleg a lakatolást is használva, nem lehetnek gondjai.
    Egy helyről mindent be lehet állítani (illetve a lakatolás a menü gombos app listáról).
    Az app drawerre nem tudok mit mondani, én is app drawer náci voltam, 1 oldalas home screenem volt widgetekkel együtt, de meg tudtam változni. De tetszőleges launcher használható itt is, a nagy gyártók se az androidét használják legtöbbször hanem a sajátjukat.
    Nem akarom védeni a xiaomi-t, de ma nem kapsz olyan telefont, aminél ne kelljen apponként állítgatni, már mindegyik ezerrel akku optimalizál, mindent fagyaszt, kilő a háttérben. Ha nem tudod egyszer beállítani ami neked kell, akkor felejtsd el az új telefonokat, vegyél valamit használtan 4.4-es androiddal.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák