Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz ktomcat #34048 üzenetére

    Rossz oldalról közelíted a dolgot: a változtatás előtt kell csinálni a mentést. Mindig. Én pl. minden esti töltőre tevés előtt (ami nem minden napot jelent..) is csinálok egy full mentést. Biztos ami sicher.

    A Mega tárhelyemen a Flashing Toolkit -> TWRP könyvtárban ott vannak ugyanazok a ZIP-ek amiket az OrangeFox is flash-el mikor arra kéred hogy törölje a SubStratum cuccait. Én spec. már nem is használom az OrangeFox-ot. Mezei TWRP + amiket összeszedtem zip-ek ott egyben - ugyanazt csinálják. Most az Orangefox jól elment a csicsa design felé, nekem spec. nem tetszik.

    Amúgy az SHRP (írtam már róla itt, letölteni itt lehet vagy a Mega tárhelyemen) teljesen TWRP kompatibilis (látja is a mentéseit) és ugyanúgy benne vannak ezek a zip-ek / funkciók, még a Magisk Manager is.

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák