- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz elder troll #90900 üzenetére
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
JamesHun
addikt
lehet nevetni ezen, de nem egyszer csapott le a BAN hammer már az MS nél.
Az, hogy lecsaphat, nem azt jelenti le is fog, de ha fog akkor az fájni fog sok mindenkinek.SeriesX: JamesSHun
-
sith7
nagyúr
Állat
-
elder troll
őstag
válasz JamesHun #90902 üzenetére
A wii emu nagyon tetszik, de ilyen kis paragép vagyok.
Még a tegnapi sokk hatása alatt voltam, "kicsit" ellátták a Kata baját szárazon púderrel, ami nekünk több száz óra plusz munkát jelent. -
csuvicsuva
addikt
Hmm, ez az As Dusk Falls egyre ígéretesebbnek tűnik.
Multiplayer, coop, streaming, Companion App, Accessibility Settings
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
mike1334
veterán
Játszik valaki a Road 96-tal? Masnál is baromira driftel a bal gomba?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #90906 üzenetére
Jaja, nagyon várós.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
csuvicsuva
addikt
válasz mike1334 #90907 üzenetére
Azt hiszem le van töltve, de még nem próbáltam. Mikor jelentkezik? Ha már az elején, akkor gyorsan letesztelhetem.
Bad Pritt: eddig is érdekesnek tűnt, de ez a partis, szavazós, átbeszélős, megvétózós dolog jópofának hangzik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #90909 üzenetére
Igen, az a vicces, hogy szerintem az Among Us multi meg a Quantic Dream narratív koncepciója tetszett meg nekik és azt ültették át egy sztori játékba. Máshol ilyet még nem nagyon láttam.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Döglött Róka
veterán
Haha?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
elder troll
őstag
válasz icemad #87658 üzenetére
Sikerült szerezni egy elite 2-t ~90€ körül helyben, holnap lesz egy hetes.
Hááát már most bánom, hogy nem vettem meg korábban. Az analóg "kattintás" szó szerint fájt egy idő után, így már tudok fortnite stw-ben épületet upgrade-elni komolyabb fájdalom nélkül, de sok játékban a futás is erre a "gombra" volt rakva. Este lesz időm érdemben tesztelni, de az első 20 perces próbakör meggyőző volt. Egyedül a "ladda mentesség" szokatlan#90911 Döglött Róka
Feltételezésem szerint ms vagy ms közeli alkalmazott lehetsz, így a véleményedet várnám a témakörrel kapcsolatban, hogy ms store-ban nem elérhető (korábban törölt ) alkalmazás mennyire sérti az eula-t? Van-e egy hangyafaxnyi esélye a fiók és gép ban-nak egy ilyen minden kétséget kizáróan warez tartalomfogyasztásra készített szoftver esetén?[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz elder troll #90913 üzenetére
És miből feltételezed? Az ugye megvan hogy az MS 180K+ alkalmazottal bír? Fizikai képtelenség hogy egy feltételezett alkalmazott minden témához hozzá tudjon szólni érdemileg.
Node, inkább gondolkozzunk.
1. A retroarch-on nem csak és kizárólag warez tartalom fut. Megannyi open source alkalmazás ill rom futtatható rajta.
2. A szerző írta:"Essential FAQ
Q) How do I download the apps?
A) Open Microsoft Edge on your Xbox and type this into the browser: https://gamr13.github.io/
Q) How do I setup RetroArch and/or DurangoFTP?
A) See the Tutorial section.
Q) What BIOS files do I need?
A) Refer to the Libretro Docs here to see which files are required for certain cores and how they need to be set up.
Q) Can I get banned from using this? Is it safe to download?
A) Although emulators are not allowed on the Microsoft Store and this is a violation of the Store's Terms of Service, the only account at risk is the Partner Center account hosting the apps (which is a dummy account by Gamr13 in this case). The end user is NEVER at risk from getting banned from Xbox Live from downloading and using these apps. This has been proven time and time again over the course of two years now. So this is perfectly safe to download and use."Ami ha belegondolsz érthető, az alkalmazás fenn van a storeban, ami önmagában egy app store. Amíg az MS el nem kezdte írtani az emulátorokat 2017ben, volt szép számmal (NesBOX csakhogy egyet mondjak). Azt is használtam.
Közben visszanéztem hogy ez volt már téma. Én nem álltam meg itt és felraktam. Az általad linkelt videó a tipikus mosom kezeimet 3rd party hozzáállás egy nerdtől. A fenti idézett álláspont viszont a fejlesztőé. Hogy melyiknek hiszel az a te dolgod.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
AMD Power
titán
válasz nincsnév007 #90878 üzenetére
Jó a játék, szép a grafika. Tök jó ez az Open world is. Meg visz a játék, nyomom, de valami hiányzik mégis belőle.
-
Marcsello31
őstag
válasz Döglött Róka #90914 üzenetére
Hali! Igaz, amúgy a
[link] pcworld is lehozta e témát közben, másnak is szemet szúrt, de én inkább aktiválom hivatalosan a devmódot, mint ezzel kísérletezzek, még csak az kell nekem hogy bannolják az egész konzolt. hivatalos dev mód alatt, azt csinálunk amit akarunk. de Másnak is szemet szúrt már amúgy a dolog. -
Bird
addikt
Elite 2 kontroller hosszútávú tapasztalatai mit mutatnak? Az első változat nem volt túl strapabíró, gyakorlatilag fél után szétesett az ember kezében. Ilyen 30k+ alap kontroller árak mellett meggondolandó, hogy elite 2-t vegyek. Köszi!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Marcsello31 #90917 üzenetére
Megint keverjük a dolgokat, de ahogy látom a PC world is. Bár tőlük nem vártam értelmet.
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #90909 üzenetére
Kapásból...idegesítő, mert a mini játékokat sokszor játszhatatlanná teszi. Amúgy nagyon ajánlom, sokszor vicces, de olyan érzelmi gyomrosok vannak benne néhol, hogy hajaj, és a döntések tényleg számítanak, pedig indie játék. Kb ilyen narratívát várnék el minden aaa játéktól.
-
manu75
aktív tag
Segítségeteket kérném series s-hez monitort néznék. Visszaolvasgatva látom, hogy full hd-t nem ajánlotok, néztem két acer monitort, márkához nem ragaszkodom árban ha tudtok hasonlót ajánlani ez is jó lenne. Ívelt kijelző hülyeség lenne sose használtunk még ilyet. [link]
-
csuvicsuva
addikt
válasz mike1334 #90920 üzenetére
Csak az első, rendőrnős jelenetet játszottam végig gyorsban, de nem tapasztaltam semmi ilyesmit. A játék viszont felkeltette az érdeklődésemet, True Colors (még csak a második fejezet elején járok, de irgalmatlanul dübörög benne a Life is Strange érzés) után lehet, hogy ez lesz a következő delikvens.
Marcsello31 és Döglött Róka: igen, a képem arra az oldalra vonatkozott, csak nem akartam őket reklámozni, de azóta böngésző ajánlásokban már jönnek a külföldi oldalak is. Nem akartok inkább csinos, nagycsöcsű csajokról beszélgetni?
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #90922 üzenetére
Ó nekem nem az volt az első jelenetem. De mindegyik más...
Akkor lehet nálam van a bibi, köszi, hogy megnézted....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
persil
nagyúr
válasz mike1334 #90923 üzenetére
Total nem akarlak elkeseriteni, de nekem az egyik kontim ugy kezdte a driftelest, hogy eloszor CSAK egy jatekban(gondolom a mar hibas analog es X-re beallitott erzekenyseg kombo miatt) volt eszreveheto. De akarhogy tesztelgettem, mashol nem volt bibis. Aztan hetek alatt jott masodik, harmadik jatek, mire ki lehetett jelenteni, hogy a konti a szar.
Este megnezem en is, ha gondolod, hogy nalam is huz-e, amugy is erdekes jateknak tunik.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
csuvicsuva
addikt
válasz mike1334 #90923 üzenetére
Hú, akkor ez ilyen teljesen véletlenszerű, milyen sorrendben dobja be a jeleneteket?
Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy pontosan mit takar a driftelés, mert lehet, hogy csinálta, csak nekem nem tűnt fel.
Gondolom nem marad "üresben" a kar, hanem magától mozog? Nekem a PC-hez vett 360-as csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #90925 üzenetére
Azt, hogy huz magatol az egyik iranyba az analog. Nyilvan, ha mozogsz/nezelodsz, akkor nem veszed eszre. Akkor a leglatvanyosabb, ha allsz egy helyben, mozdulatlanul.
Jobb esetben csak picit es alig eszreveheto, rosszabb esetben meg elindul a seta/nezelodes...
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
thedivision2
aktív tag
válasz manu75 #90921 üzenetére
Én is SS-el kezdtem. FullHD-nál nagyobb felbontású kijelzőt semmiképp nem ajánlok, ha valamilyen szinten igényesek vagytok a grafikára. Nagyon sokszor még a fullHD-t sem éri el a felbontás. 120 Hz-et szintén el kell engedni SS esetében szerintem, mert ott még rosszabb a helyzet. Egy akármilyen általad választott 1080P 60Hz-es monitor jó lehet neked mellé, maximum 27 colon. Használtan az 50-60 ezres kategória bőven elég. Viszont ha terveztek a jövőben SX-re váltani, vagy mindenképp ragaszkodsz a magasabb felbontáshoz, akkor én nyugodt szívvel tudom ajánlani a 27 colos Samsung G5-öt, 1440P 144Hz, 100 ezer körül újonnan megkapod már.
-
mike1334
veterán
válasz persil #90924 üzenetére
Néhány játék csinálta már hónapokkal ezelőtt is, pl a titanfall 2, más meg nem. A kontit használtan vettem, már akkor se volt tökéletes, ráférne valamikor egy javítás (a szekrényben van a series kontroller, meg egy új one is, ez meg egy használt one).
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #90925 üzenetére
Csak kicsit "rámozdul", de nem folyamatosan, és nem mindig. Pl megyek, megállok, és még lép egyet. Kb ennyi. Minijátékokban (pl. air hockey) zavaró.
-
Redneck
nagyúr
Fasza lenne ez az emulátorosdi XSX-en, ha natívan támogatná, de jogilag aggályos, így inkább elengedem. Telefonon és régebbi PC-n tök jókat lehet emulátorozni, felesleges az XSX-fejlesztői móddal erre befogni.
A videókat nézve megkívántam, valami retro FPS-t. Az integrált HD 4600-zal (a dVGA árából XSX-re váltottam) simán menni fog bármelyik.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz Redneck #90932 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy már nem kell dev mód hozzá.
Annyi történik hogy a storeban fent van egy app, ami lényegében egy 3rd party store. KB úgy képzeld el mint android telefonon a gyártói store-t. Ez nem sideload, nem dev mód, ez egy retail megoldás.
Félreértés ne essék, senkit nem szeretnék meggyőzni, hogy rakja fel. Tényleg nem érdekel, mivel játszotok.
Pusztán szeretném ha a tényekhez ragaszkodnánk Én kijártam, kipróbáltam, működött, futtattam egy Sonic 3 & Knucklest (az egyetlen sorozat ami elkísér gyerekkorom óta) és gyönyörűen működött. Mindezt retail módban, online, minden nemű probléma nélkül. Szerintem egy jó geg hogy ez is megoldható a boxon, hekkelés nélkül.A következő móka egy pen-driveos megoldás lesz.
-
manu75
aktív tag
válasz thedivision2 #90928 üzenetére
Otthon 40-es full hd tévén használjuk, igazából azt hittem kell neki a nagyobb felbontás. Nem tervezzük a nagyobbik boxot, így igazából ez jó hír ha simán elég a full hd. Köszi szépen a választ.
-
-
elder troll
őstag
Tudom, hogy ez nem a beárazós téma, de szerintem sokkal jobban képben vannak itt a topiklakók. Szóval fórumtársunk említette, hogy 30-tól indulnak az alap kontrollerek, akkor mennyiért lehet eladni egy évekkel ezelőtt gariban cserélt új (egyszer kipróbált) de már nem garanciális kontrollert. Jelenleg 4 db van (elite 2, sx, 2db one s, abból egy új), ha tényleg ennyire eldurvultak az árak, akkor most érdemes eladni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz elder troll #90938 üzenetére
Hardverapró megnyit, kutatást végez.
-
Marcsello31
őstag
Üdv Róka! Mobilról írok. Nekem is a kedvenceim közé tartoznak a Sonic játékok, èn is telepítettem a konzolra őket, ha már ki lehet próbálni. Nekem series s,em van. Nem tudom hogy maga a Sonic játék milyen módon lett összerakva, hogy fusson a konzolon, hogy Windowsos e vagy emulált. De nekem sem akadt. Egy picit sem. A retroarch színtèn akadás mentes volt. De èn töröltem az egészet, mert nem 100 % a garancia arra hogy nem jár Bann èrte. Van pcm is játszok azon vele. . Winfos98at retroarch alatt bezúzta akadás mentesen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Marcsello31 #90940 üzenetére
Ha az Originsre gondolsz az egy remake a Mania engine-el. Nem emuláció. De nálam kiesik a zene miatt így marad az emuláció. Pár évente lepörgetem én is az eredetit PC-n mert az az igazi
-
mike1334
veterán
válasz icemad #90934 üzenetére
Elcsomagoltam mindet
Úgy voltam vele, hátha más is játszik...
Közben megvolt az első végigjátszás, de jön még legalább egy...ééés van new game+, juhé, nem kell a cumókat újra megszerezniA játékot mindenkinek ajánlom, nagyon különleges élményt ad, az a kategória, amiért pénzt se sajnáltam volna (sajnos a nagy indie áradatban nehéz kiszűrni, hogy melyik az igazán jó játék, hiába van róla youtubeon videó, más, ha játszol).
Persil és csuvicsuva: köszi!
-
sch_a
addikt
válasz mike1334 #90930 üzenetére
Ha már nem garanciás a kontroller, akkor szedd szét, szedd le a capet, és alkohollal törölgesd le a sticket. Nekem is driftelt a bal analóg az egyik kontrolleremen (amit két héttel korábban cseréltek garanciában, szóval valószínűleg használt volt), és marhára nem volt kedvem megint visszaküldeni. Lepucoltam, azóta tökéletes.
-
-
AMD Power
titán
válasz nincsnév007 #90933 üzenetére
Akkor ez nem csak nálam volt. Mert maga a játék tényleg jó. De valami mégis hiányzik. Nem tudom megfogalmazni.
-
Redneck
nagyúr
válasz Döglött Róka #90935 üzenetére
Ezt értettem, de inkább nem szopatom magam ezzel konzolon. Ha kell valami PC-n vagy Androidon emulálom. Ettől még elfogadom ha valakinek ez Xboxon is érdekes lehet.
Azért kíváncsi vagyok, hogy meddig engedi ezt a Microsoft...
-
Redneck
nagyúr
Ezt a videó rögzítést belső tárhelyre, nem értem. Van játék amelyiknél akad a kép, másiknál Dolby Atmoson nincs hang, Dolby Digitalnál pedig késik. Ezt így komolyan gondolták?
Se 1080p-n se 4K-n nem jó. Veszek majd egy nagyobb pendriveot, mert úgyis kell, remélem azon működik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest