- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
válasz hombre[EU] #68850 üzenetére
Én is 30-al kezdtem,de nekem az tiszta homálynak tűnt, nem darbosnak, 60-al szerintem élesebb az egész, és egyáltalán nem ronda, de ideje lenne elengedni már az előző gent, addig itt nem wow érzés úgy látom.
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
addikt
-
Madoc
veterán
Oriic! Kontrollert?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
consono
nagyúr
válasz AMD Power #68862 üzenetére
Én elengedtem a második-harmadik vasemberes küldetésnél a játékot, egyszerűen nem éreztem semmi motivációt a folytatásra... Majd lehet, hogy még belenézek később, hátha jobban behúz.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sinu
senior tag
Mit lehet tenni olyankor, ha egy achievement "beakad" ? Konkrétan erről van szó. SW: Fallen Order a játék, az acsi pedig nem túl bonyolult, le kell gyakni 25 ellent Empowered Slow effekt hatása alatt. Ez az egy hiányzik, és bevallom egy kissé bosszant. Bárhogy cisnálom, nem pörög a számláló. Néztem netes leírásokat, de nem leltem megoldást. Játékot újra telepítettem, nem segített. Bármi egyéb amivel próbálkozhatnék?
No Future
-
Wesder
félisten
válasz Norb79 #68863 üzenetére
Igen, a Series X bemutatàsa utàn mondta az MS hogy 2022-ig fogjàk tàmogatni a One-t. Màr a Redfall sem jön One-ra, ami 22 nyara.
Jó, a Grounded még jön, de az azért mert csúszik 22 valamikorra.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Hapcimalac
tag
Skacok! Az it takes two akkor is osztott kepernyos, ha nem localba jatszanank 1 xboxon?
Illetve mennyire nehez? Baratnom soha nem jatszik konzolon, de ezt lehet vegig jatszanam inkabb vele haverok helyett. Viszont akkor tudom, hogy fix az osztott kepernyo, mivel egy helyen lennenk.
-
nincsnév007
őstag
az mit jelent hogy ha csinálok egy képernyőképet akkor rá pár perc után írja hogy feltöltve az xbox rendszerbe. Ez mit jelent? ki lehet kapcsolni?
-
Wesder
félisten
válasz Hapcimalac #68874 üzenetére
Online Co-Op is osztott, és nyugodtan végigvihetitek, mert nem nehéz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F_Peter
őstag
válasz nincsnév007 #68876 üzenetére
Elmentve felhőbe, onnan meg is oszthatod. Igen, kikapcsolható.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok! Egy villámtúrára elugrottam én is Új-Zélandra, jó lesz a FH5 a Quality modeban láthatóan szebb a játék de a 30fps számomra is észrevehetően kevésbé folyamatosnak tűnő így én is performance módra állítottam át a játékot. Azért jobban néz ki még így is a Fh4-nél. Szerencsére itt a 60fps nem okoz gondokat - nálam is úgy tűnik bizonyos tps és fps játékok gyors mozgásainál van csak probléma, szerencsére a Forzában nincs baj.
Hangot egy mezei Trust GXT 310 Radius fülessel + a Dolby Atmos progival teszteltem gyorsba, szerintem korrekt lesz ez is a játékban. A korábbi Forzákért megkaptam kapásból a verdákat a kincsestérkép viszont nem tűnik még aktívnak.
Nagyobb nekiugrás a játékhoz holnap délután/estefele lesz, akkor kezdek majd neki.
dreampage 8 pontja minimum reális így elsőre, de talán a 9-es is adható rá.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
arewan
csendes tag
Éjfél óta működik magyar régióban is a FH5.
Series X-es vélemény.
A Quality modot csak megerősíteni tudom, hogy játszhatatlan kategória 30 fps-sel, de valószínűleg ez annak (is) köszönhető, hogy majdnem mindent 60-ban játszok, jelenleg Valhalla, CP.
RDR2-ben nem zavar kimondottan a 30, de itt nagyon darabos érzést ad.
A grafika, qualityben biztosan jobb egy fokkal, ellenben szerintem performance alatt sem lett rossz.
A lighting sokat rádob, egészen élethű tud lenni a táj.
Audiora se jót, se rosszat nem tudok mondani, Xbox Wireless Headset-tel, Dolby Atmos mellett nincs feltűnően jó, vagy rossz hatása.
Vannak rosszul lerakott objektumok(lebegő lámpák pl), és nekem szűkmarkúnak tűnik a freeroam pontozás is, FH4-ben könnyen lehetett gyűjteni több tízezres pontokat, itt nem szeret ugyanarra a performanszra egynél többször jóváírni.A héten, de legkésőbb a hétvégén neki állok komolyabban is. 10 pontot én sem adnék rá, de egy teljesen jó folytatása a 4-nek, ami nekem az NFS Underground 2 és Most Wanted óta először adta meg azt az érzést.
Gyors kiegészítés: pénzt sem szeret szórni a zsebünkbe, és (egyelőre) pörgetést sem.
-
Wesder
félisten
1.6+ millió jàtékos jelenleg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz szimszonos #68880 üzenetére
A gamerek 99%-a lehet, hogy erre várt, de ők az összes játékos 1%-a kb. A többiek úgysem látják a különbségeget (én sem).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
cactuar
aktív tag
Forzában másnak is bugos a ház vásárlás? Már háromszor megvettem ugyanazt a házat a keleti parton, ingyen. Egy idő után mindig úgy jelzi, hogy még nem vettem meg. És minden vásárlást beleszámolt a Vedd meg az összes házat achi-ba, szóval már úgy megvan ez az achi, hogy még meg se vettem pl a legdrágább, 5 milliós házat
-
cactuar
aktív tag
válasz lastmohican2 #68893 üzenetére
Szerintem is jó lett nagyon, pedig amúgy távol áll tőlem az autóverseny műfaja. Az elmúlt 10+ évben csak Mario Kartoztam, de ez most leköt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #68880 üzenetére
Az a baj, hogy ha ragaszkodunk a 60FPS-hez, akkor nagyon kevés játékot tudunk jó minőségben játszani. A hardver erősen megelőzte a szoftvert, már mindenhol 4K-s tévék vannak és Series X-ek, közben a játékok közül talán jó ha van 20 darab ami a legjobb felbontáson képes minimum 60FPS-el futni.
Utána meg jönnek a kompromisszumok, hogy akkor csak 1440p meg 1080p és van akinek jön az, hogy akkor inkább maradjon a 4K és a 30FPS. Egyrészt van akinek a látvány a fontosabb, és ez erősen elfogadható érv - ill. 2 évvel ezelőtt még bőszen bizonygattuk magunknak, hogy teljesen jó a 30 konzolon... mert nem volt másra lehetőségünk és akkor sem esett ki a szemünk.
Ettől függetlenül ahogy a Gears5 az előző generáció végére, úgy remélem sok játék ebben a generációban hamarabb fogja tudni kihasználni a konzolok valódi erejét.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
vg
addikt
válasz l.skywalker #68896 üzenetére
Nekem sajna nincs lehetőségem rá, de valaki akinek van valami jobb gamer monitorja kipróbálhatná 1ms-el meg vvr-el ami képes 30fps alá menni ezt a 30fps mókát milyen. Gyanítom jobb mint bármelyik lomha tv-n.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Májusban lett bejelentve, most új trailert kapott a Lies of P.
Bitang jól néz ki szerintem.
Lies of P: Alpha Gameplay Teaser - "Wake up, son. Your stage is set."
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest