- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Achievement Vadászoknak Gamescore Verseny:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
Pár óra játék után egy bajom van az FH5-el. Pedig az eddigi Horizonok megedzettek erre.
3-4 óra játék után is már tele van hányva a térkép mindenhol és nem csak egyes területeken ami épp aktuális lenne, hanem ám blokk az egészen, versenyekkel, csillagozókkal, stb. Káosz az egész még Horizon mércével mérve is. Ráadásul, most gyűjtőgetésben PR feladatokban több a content, de nincs semmi folyamatosság. Mintha egy sandbox szervert indítottam volna.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
Az csak nálam van , hogy a FH5 pampog , hogy nincs a hálózaton és vegyek Gold-ot ?!? Hálózat is van , Live -on is fenn vagyok , és természetesen van GPU is .
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Tom5
addikt
GPU alatt series x es nm indul a forza 5. Arra hivatkozva h tul korai.
-
Tibkokass
lelkes újonc
Jó estét XBOX csapat ! Nagyon fontos kérdésem lenne. Xbox Series X 1TB. Media Markt 200.000 FT. Ezt a pénzt nem akarom feleslegesen kiszórni, ha nincsenek meg a készülék kiszolgálási igényei. Kérdés a következő lenne. Vidéken lakom, mobil internet áll rendelkezésemre USB Stick modemmel le és feltöltési sebességgel ami 5,1 Mbps. Kérdés az lenne, ez az internet sebesség alkalmas internetes játék ( Fortnite ), akadás mentes használatához, mert ha nem értelmetlen az egész tranzakció. A másik életbe vágó kérdés, hogy a gépen évő két USB csatlakozó erre a célra ( USB stick modem ) használható vagy sem ? Köszi a választ. :-)
-
Golyo69
senior tag
válasz 30z.Samu #68473 üzenetére
Cod-ot sosem a story adja el :).
Az csak egy plusz ami persze jo ha van.En megvettem. Eddig nagyon bejon.
Nyomtam bele tegnap meg ma vagy 6-7 orat. A storyt még nem indítottam el csak a multit. Nagyon hajaz az mw-re es nekem az jobban bejott mint a cw.Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
bandi0000
nagyúr
Engem 1 dolog zavar leginkább forzába a teljesítmén, módnál, hogy a textúráknál látható, hogy lecseréli? részletesebbre, míg miősêginél ez a töltés nem làtható
Xbox One: bandymnc
-
Moby
addikt
-
Wesder
félisten
Annyi jó ötletem lenne EventLabra, de ez a scriptelés kifog rajtam. Majd utàna olvasok, mert lényegében új jàtékmódokat lehet vele kreàlni. A stadionnàl csinàltak egy "Boss Battle-t".
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Tibkokass
lelkes újonc
válasz Döglött Róka #68476 üzenetére
?????????????
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Peat76
őstag
Hát 3 óra Forza Horizon 5 Performance mód után visszatértem a quality módhoz, nem bírtam tovább...majd megszokja a szemem
Ég és föld a különbség! Quality módban bődületes a látvány, ez egy Nextgen orgazmus, ez így az igazi , vagyis Quality mód 60fps-el🤣🤣🤣lenne a tökély!
Marad a Quality mód...Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
addikt
-
Wesder
félisten
We want to let all our veteran players know that due to a small bug the loyalty reward for Forza Motorsport 5 will be available in a later update.
-
senior tag
válasz Wesder #68490 üzenetére
Pont ma sérelmeztem ismerősnek, hogy minden megjött,fasza,de a P1 sehol...
ui: Csak hogy csatlakozzak a mai népszerű témához, én 30fps-el kezdtem LG CX és Series X kombóval, de próbaképp megnéztem 60fps-el, azóta úgy van... Egyszerűen nem ad annyival többet Quality-ban, mint amennyivel nagyobb élmény a 60fps. DV-t hagytam, pedig kint a firmware, de HDR-ben HGiG-et használva is gyönyörű perfomance módban is. Egyre jobban tetszik a játék, pedig ma a kis időben amiben nyomtam, csak farmoltam, de már hatalmas pozitívum volt, hogy a Maserati Gran Turismo FM7 és FH3 elbaszott sablon ferrari hangja után, végre újra Maseratisan szól. Még egy versenyt se nyomtam... Szóval van még minek kinyílnia tartalmilag.
iPhone 13 Pro 128GB
-
duckload
aktív tag
Tud valaki segíteni?
Ha veszel valamit aztán sikeresen refoundolod, de még a pénzt nem kapod vissza viszont ugyanannak a játéknak cd kulcsát beváltod akkor az nem kavar be?
Szóval tesóm refoundolt egy standard kiadást, de be akar váltani egy ultimate-et az nem okoz gondot? Pénzt viszakapja? Remélem érthető !"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #68492 üzenetére
Elsőre véletlenül majdnem meglett. Lendületből érkeztem, és kb egy méterrel húztam el mellette, ledig azt sem tudtam, hol van, mert a domb mögül jöttem. Utána direkt megcsinálni már nem olyan egyszerű. Amúgy én sem szeretem ezeket az ugrabugrálva elérhető táblákat…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Corpuscle
őstag
válasz 30z.Samu #68473 üzenetére
Regular nehézségen kb. 5 óra volt. Van olyan rész, ahol közel 10 percig csak az átvezetőt néztem. A tavalyi CW lehet hosszabb volt. Mindegy, úgyis a multi a lényeg, ami eddig rendben van.
Annyi a feloldható cucc, hogy minden kör végén ömlik az emberre. Az a fura, ha nincs semmi. -
válasz duckload #68493 üzenetére
Én visszakaptam mert hülye fejemmel a Metro Exodus-t PC-re vettem meg véletlenül aztán Refound visszaigazolás és a játék eltűnése az acc-ról (ez kb 20 perc volt) után megvettem egyből az Xbox verziót és 1 héten belül megjött a pénz.
Szal nincs köze egyiknek a másikhoz sztem.A Májkrowévszoft meg elmehet a f......ba hogy csak az tolhatja a Forza 5-öt aki 33k-t kidobott az ablakon, aki Standard (GamePass) + Premium kieg vásárló meg várhat vele 9-éig.
Ekkora mocsok egy céget még nem pipátam....Ja azt nem is mondtátok, hogy egy idő után nullázódik a GamePass 300Ft-os dolog.
Tehát hogy egyszer előfizettem rá akkor 300Ft aztán után több lenne ugye, de nem fizettem elő, és most megint engedi hogy 300Ft-ért vegyem.
Na ez viszont oké tőled Májkrémszoft.Bazsi1987:
Lemezesen kipörgeted azt eladod 2000Ft-ért olcsóbban. 2k-t csak meg ér egy 5 órás SP COD. Nekem pont, hogy a multija nem ér egy kanyit sem.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
addikt
válasz AuraSync #68498 üzenetére
~10 ezer az izlandi, vagy ~15 ezer a magyar store -ból a prémium kiegészítő. Azzal is lehet előbb játszani. November 5 -től.
Vagyis november 4 -től...ha átállítottad a régiót Új-Zélandra.
Egyébként nem olyan különleges dolog a videójáték piacon, hogy az előrendelők előbb játszhatnak valamivel.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest