- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Siffredi
senior tag
Igen, valószínűleg ez lehetséges, ps4-es gépeket is láttam, amiket csak offline lehet használni, mert letiltották őket.
Ez sajnos az xboxot nálam teljesen használhatatlanná tenné, ezért is tettem fel a kérdést.
Ezek miatt úgy néz ki, jobb lesz új gépben gondolkoznom inkább. -
addikt
Most nézem amúgy én is a hivatalos oldalon, hogy az MS letilthat eszközöket az Xbox Live -ról. Illetve ez esetben akkor sem fogják feloldani, ha tulajdonost vált.
"Az Xbox Live eszközkitiltás végleges érvényű az Xbox konzolokra és eszközökre vonatkozóan. Ha a tulajdonos meg is változik, az eszközkitiltás továbbra is érvényben van, és nem szüntethető meg. Ha egy korábban kitiltott Xbox konzolt vagy eszközt vásárol, nem fog tudni csatlakozni az Xbox Live szolgáltatáshoz.Ha használt Xbox konzolt vagy eszközt vásárolt, és nem tud bejelentkezni az Xbox Live-ba, vagy nem tud csatlakozni az Xbox Live-hoz, akkor lehet, hogy a konzol vagy az eszköz ki van tiltva, és ebben az esetben fel kell vennie a kapcsolatot az előző tulajdonossal vagy felhasználóval."
Amennyiben hitel problémánál nem is, más esetben letilthatják ilyen módon a konzolt. Akár később is, például bűncselekmény esetében.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
GalaHU
őstag
válasz csucsu52 #43673 üzenetére
Vesz mindenki szépen egy Steelseries Arctic 9x-es fejhallgatót, az Discord és XO komp egyben. XO-hoz csatlakozik mint egy konti, tökéletes hagminőség Atmos meg amit akarsz, minimális lag. BT-n becsatlakozol a telódra, a fejes mikrofonjának a hangja átfut a telódon, "be a discordba" onnan meg majd a csapattársak fülébe a saját 9x-jükön.
Így nem kell 2 ketyerét a füledbe dugni...
Sörből Heineken-t iszom, kizárólag rekeszest...
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Steve1207
veterán
Odaát volt olyan használt gép vásárlás, ahol végül kiderült, hogy szolgáltatótól hitelre lett vásárolva a konzol és tiltotta a T. Szerintem bármely konzolnál ezt teszi mindegyik szolgáltató, ha nem fizetnek előfizut vagy részletet (gondolom jelentik aztán megy is a block).
[ Szerkesztve ]
.
-
parandroid
félisten
válasz csucsu52 #43712 üzenetére
Na, a most megjelent 100 eur-s origi ms xbox wireless headset ugyanezt tudja. Olcsónak ugyan így sem olcsó, de ha valaki tényleg komolyan gondolja az online játékot, akkor ez lesz kb a belépő szint.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
Kisebb a kockázat abban az esetben, ha egy korábban normális cégtől vásárolt eszközt vesz használtan. Névre szóló számlával, és adott esetben látszik rajta az is, ha hitelre vagy valamilyen csomagban vette. Utóbbi opciónál kaphat készülék kedvezményt előfizetéses szerződés mellé. Tehát ugyanúgy lehet követelése a szolgáltatónak.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Battlefiled 6 bejelentés májusban? link
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha az előző generációra is készül, akkor ez sem lesz az igazi...
-
Szajo
őstag
Milyen headsetet érdemes venni a series x-hez ha a hangzás számít? (Mikrofon nemkell mert nem csevegésre kell)
Hagyományos fülest ha beledugom a kontrollerbe akkor egy kicsit halk. Az a bemenet csak csevegésre van? -
h1mpi
félisten
Ha wireless kell, akkor BB a most megjelent Xbox Wireless Headset (ha jól látom hiánycikk most mindenhol), ha vezetékes is jó, akkor tudom javasolni a HyperX Cloud Alpha-t. Mindkettő mikrofonos, de a Cloud Alpha-ból ki is lehet húzni, ha nem kell.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
GalaHU
őstag
Hangzásra az imént említett Steelseries jobb mint az MS új fejese, a 7x-hez van külön vevő dongle (rádughatod bármire ami USB-s) de nincs BT vevő, a 9x csak Box-al megy, cserébe nem kell vacakolni külön vevővel, és BT-n keresztül is csatlakozhatsz.
A minőségért azért az MS-hez képest azért valamivel többet kell perkálni, bár a 7x nem tragédia.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
hombre[EU]
veterán
fel van hangosítva a menüben? nekem ~80% felett már fáj
egyébként milyen kategóriában és milyen játékokhoz használnád? ha talász egy ATH-AD700 -at (már kifutott modell, az AD700X van helyette kicsit drágább és kicsit más, de szintén fain) az jó még a multihoz is,óriási a soundstage
Life, Uh, Finds A Way
-
senior tag
-
Szajo
őstag
válasz NdrewSunix #43729 üzenetére
Egy AKG gyári Samsung S10+ fülessel próbáltam.
Egyébként single player játékokat szoktam nyomni. Fontos hogy nagyjábol legyen jó a hangzás az élmény miatt.
Egyébként most, hogy írtátok most néztem egy videót róla, nem is tudtam hogy ott kell állítani a hangerőt. Én a menüben próbáltam. -
persil
nagyúr
Telefon melle kapott fulestol szinte teljesen biztos, hogy barmilyen direkt xbox fejhallgato fenyevekkel jobb.
Az uj ms fules meg kifejezetten jol szol.Van jobb is termeszetesen, de az zsebbenyulos es/vagy nem vezetekmentes. Igazabol bestbuy jelenleg az xbox wireless headset.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
Van benne bt is, szoval barmivel, ami bluetooth-os.
Mondjuk utcara nem mennek ilyen gamer fejhallgatokkal, a legprolibb dolog. :D
De feltetelezem otthonra gondolod.Mondjuk en arra sem hasznalnam/hasznalom, egesz mas ami kifejezetten egy konzolhoz van, meg ami direkt zenere audiofil fuleknek.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mcwolf79
veterán
Az új MS fülesnél lehet valahogy állítani a csatlakozás hangjànak hangerejét? Ha a rendszer betöltött már nincs vele gond, de a csatlakozáskor ha a fejemen van akkor qrta hangos. Azt lehet külön állítani vhogy?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
addikt
Nézz be ide:
Beállítások - Eszközök és kapcsolatai - Tartozékok - kontroller képe alatt a 3 pötty - HangerőEzt nagy valószínűséggel feljebb tudod tolni.
persil:
Samsung felső kategóriában, HTC -nél, vagy egyes LG modellekhez elég jó füleseket szoktak adni. Nem mondom, hogy csúcskategória, de jók.
Jó, némelyik említett modellnél DAC is van...Én például legtöbbször egy B&O fülest szoktam használni, ami tökéletesen megy hangerőt tekintve is mindkét generáció kontrollerével. Ilyen volt például V20 -hoz is.
Csak miután pár helyen elengedték a jack -et kicsit sz*rabb a helyzet. Pl. Note 10+ AKG füles.
-
addikt
válasz persil #43742 üzenetére
"Telefon melle kapott fulestol szinte teljesen biztos, hogy barmilyen direkt xbox fejhallgato fenyevekkel jobb."
Erre írtam. Illetve azért, ha valaki agybadugós fülest szeretne használni és van neki elfekvőben valamelyik a fentiek közül, az nem fog sz*r minőséget adni. Meg halk sem lesz.
Egyébként nem kellene halknak lennie annak sem. Most próbáltam ki például egy QB -vel. Maxra feltolva konkrétan üvölt. 50% -on használom. S10+ AKG fülesem már nincs meg, de One kontrollernél használtam.
A fenti beállítás részben lehet állítani a hangerőt. Vagy lehet az akusztikus kimenetnél a csevegéskeverő kavar. Vagy azzal a fülessel van gond (pl. kábel).
Szerk.:
Egyébként nem kötekedésnek szántam. Csak ha valaki nem akar party chat -et játék mellé, mint ő, és nem zavarja a kábel, akkor vezetékes agybadugós megoldásból jóval olcsóbban is megkapja azt a minőséget.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egyik barátomnak volt olyan problémája tegnap, hogy a kontrollert lehet irányítani például a menüben, de semmit nem lehet megnyitni. Csak ugrál az adott ikonon például egy A gomb megnyomásnál, de nem történik semmi.
Nekem is volt már ilyen. Igaz nem sokszor. One kontrollerrel kb. 3x nov. 10. óta SX -en. Illetve előző generáción is tavaly év végén 2x szintén One kontrollerrel.
Máshol is láttam már ezt a problémát (Series kontroller is), de egyébként egyszerű a megoldás. Kiszeded az akkumulátort/elemet a kontrollerből, aztán visszarakod. Bekapcsolod újra a kontrollert és rendesen fog működni.
Gondoltam szólok, hátha másnál is volt már ilyen. Nem kell erőltetni a gépnek a "restartot", hogy megjavuljon a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
“Xbox Series S is now a real threat to PS5”
-
Bad Pritt
félisten
válasz persil #43748 üzenetére
Igen, elolvasva a cikket full baromság a cím. A cím azt mondja, hogy veszélyes, a cikk azt mondja, hogy a PS5-öd mellé jó a Series S.
Mintha valaki azt írná a címben, hogy a meglévő csivava mellett veszélyes egy golden retrievert is tartani, mert bánthatja, majd a cikkben kifejti, hogy amúgy jó ötlet és simán tarthatod, mert a golden retriever tök barátságos és semmit nem fog csinálni a csivaváddal.Meg amúgy ez: The Xbox Series S can run the graphically intensive lighting and reflection technology known as ray tracing; it’s able to output games at 120fps nettó megtévesztés szerintem, az egységsugarú júzer annyit fog fel ebből, hogy 120 fps ray tracing játékokkal játszhat.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sokat agyalok, hogy most hogy lenne értelme használni a gépet, mert itt már előjön a 120Hz előnye.. Ugye 1440p 120hz, vagy 4K 60hz-t tud a TV (nem oled..). De még mindig, akárhányszor is próbáltam, nekem a 4K mindig jobban tetszett itt, eddig, mint az 1440p. De lehet, hogy csak magasak az igényeim, pedig használtam 27" FHD és 32" 1440p monitort is korábban..
Vagy ezzel csak én vagyok így?
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest