- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #44602 üzenetére
Szimpla daràlda, nem kell tőle tényleg sokat vàrni. Kb egy killing floor lesz dínókkal.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
In ID@Xbox indie developers have earned over $2 billion in the last seven years.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek. Jöttem egy csalódott Series S beszámolóval . Kezdjük ott hogy végigjártam az összes Xboxot One S-től Series X-ig. Utóbbit karácsonykor sikerült vennem, pörgött rajta a CyberPunk de mióta elkezdődött az év egyre kevesebb időm jutott a játékra, 80%-ban Netflix, Youtube ment rajta, ezért úgy döntöttem eladom és veszek egy Series S-t elég lesz az is. Hát én ekkorát még nem csalódtam. Azt tudtam hogy a One S grafikát hozza és rengeteg összehasonlító videót néztem de egyen se látszott az ami fogadott, ugyan a The VRr-osok videójában lehetett látni hogy a felbontást nagyon visszaveszi, de úgy voltam vele ennyi még belefér. Forza Horizon 4-el kezdtem ám már a menüben feltűnt hogy mintha homályosabb lenne minden és bizony már ott csökkentett felbontással megy. Aztán mikor elindultam a nagyvilágban rá kellett döbbennem hogy ez tényleg teljesen ugyan az a grafika mint One S-en csak itt 60FPS. Okés lehetett ezt tudni de baszki akkor mi az a felirat hogy optimalizálva van? A dupla fps optimalizáció? BF V ugyan ez. Egy okádék a játék. Tudom én voltam optimista de mikor azt olvasod hogy a nextgen ugyan azon a minőségen fut mint az előző generáció akkor egy S/X optimalizált játéknál azért csak többre gondolsz mint a dupla fps. Szóval aki esetleg 4K TV mellé tervezi venni az szerintem felejtse el ezt a zsákutcát, ezt így a Microsoft se gondolhatta komolyan. Ez nem következő generáció hanem egy enyhén boostolt előző. Ötletem nincs ezen hogy fog elfutni pl. majd egy Flight Simulator. Az SSD-t kivéve egy One X is jobb vétel, fele annyi FPS de dupla akkora felbontás.
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #44617 üzenetére
Akkor ez valami másik lesz, mert Bandai játékok jöttek az xbdeals-re legutóbb hajnalban. Amúgy van valami oldal, ahol lehet látni rendesen a kimondott promóciókat? Ez talán mutatja, de a magyar oldalon valami pár játék ajánló van alatta és kész. Mindig gyorsabb volt 2-3 perc alatt a dealst végigfutni.
[ Szerkesztve ]
.
-
-
EmThor
addikt
Astria és Edge of Eternity két jó jrpg-nek tűnnek!
Ja, jövő hét csütörtök este 6-7 től lesz kb éles nálunk is a húsvéti leárazás. Pont aznap jön az Outriders is gamepassba.
Túl sok a jó játék xboxon :)
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
30z.Samu
félisten
válasz ricsi0307 #44616 üzenetére
"rá kellett döbbennem hogy ez tényleg teljesen ugyan az a grafika mint One S-en csak itt 60FPS"
Pedig rohadtul nem. A One X Enhanced portja van rajta 60fps-re felhúzva és 1440p-n fut. Series X-hez képest biztos van különbség, elvégre erősebb. De biztos, hogy nem One S port fut a FH4 esetében. Én minden esetre pislogtam, amikor megláttam a játékot, szerintem rohadt szép. AC Valhalla dettó, 16 órám van benne, de még mindig megállok bámészkodni itt-ott, már ha nem akarnak leszúrni... Tuti szebb a Series X-en a grafika, már csak a felbontás miatt is, de én nem mondanám a Series S-re, hogy csúnya.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
szimszonos
őstag
Szerintem helyén kellene kezelni a dolgokat.Először is a Series S-et már látható hogy 1080p/60fps lőtték be.Azt hozza általában,a régebbi játékoknál pedig amik nem kaptak series patchet azoknál marad a one s szint ami 720p-900p/30fps is lehet akár.Ezen nincs szerintem semmi meglepő mert nem véletlenül adott ki 2 gépet az MS.Aki 4K/60fps akar játszani annak ott a Series X.Az FH4 az One S-en 1080p/30fps én most azon játszom.A gyereknek Series S van kb ugyanez a grafika full hd tévéjén de 60fps-sel.Ígértek 1440p/60fps-t általánosságban igaz de az szerintem csak a MS saját belsős játékainál lesz.Szerintem az FH4 tudja már azt is.One S-en anno a full hd felbontással voltunk így.Ha egy Forza,Halo vagy más játék már elérte örültünk mint majom a farkának mert a nagyrésze a játékoknak alatta volt bőven.Na itt is ez a helyzet csak itt 1080p már stabil az 1440p meg van ahol lesz van ahol nem.Azért a One S-hez képest sokkal jobb gép de ez nem a régebbi játékoknál lesz látható.Ott örüljünk az fps boostnak is.Majd az újaknák jön ki a különbség amik One S-en már játszhatatlanok lesznek,vagy lehet már meg se jelenik rá.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A TV beállításaiban lehet javítani, meg persze rontani is ezen. Nyilván csodát nem kell várni tőle.
FH4 menüjében például tökre nem kellene homályosnak lennie. Legalábbis OS -en sem az. Persze nem is lesz annyira tű éles 4K -ra "upgradelve", de érdemes lenne a TV beállításait bogarászni.
Tehát nem azt mondom, hogy hülyeséget beszélsz. Hanem azt, hogy ezen sokat lehet javítani meg rontani is egy-egy beállítással. Igaz, nekem nincs SS...de át kellene ezeket is nézni, mert én teljesen mást használtam OS -en, mint SX -en.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Wesder #44597 üzenetére
Most néztem végig a listádat, érdekes, érdekes! A Second Extinction milyen komoly már! A Hello Neighbor-nak az első részével se játszottam, pedig anno nagyon vártam. Aztán valamiért elmaradt, majd azt se ártana pótolni. Sok játék, kevés idő...nem a legjobb kombó, bár még szerencsésebb, mintha fordítva lenne.
(#44627) Moby: Egy tesztben 1440p-t írtak, azért voltam olyan bátor leírni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Moby
addikt
válasz Siffredi #44628 üzenetére
Sokan azt várták, amit az MS hazudott: az 1440p-t. Aztán rájött az MS, hogy felesleges tovább azt a hazugságot nyomni, amit a saját stúdióik sem tudnak hozni, így 4 hónap után inkább a frankót nyomja. Csak ezt mostanra sokan beszopták, illetve annyira beégett, hogy még az is azt hiszi, hogy azt látja, akinek van. Lásd alább.
-
Bep
őstag
Szerintem mehetne összefoglalóba, hosszú tapasztalat szerzés után:
Grafikai szem kápráztatás lépcsői:
- One/One S: Fos
- One X: Szép
- Series S: Rohadt szép
- Series X: Nagyon rohadt szépMegj.: Készült a teljesség igénye nélkül, rossz konzolválasztás miatt felelősség nem terhel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbálgattam az atjatszast es az xcloudot is telefonra.
Az atjatszast iphone ra, az xcloudot s9+ra. Atjatszas alatt nagyon sok a késés, vagyis én ezt tapasztaltam. Viszont az tetszik h nem kapcsolja be a konzolt az elodokhoz képest. Csak hallom h ranez a gep a lemezre, ezért tudom h bekapcsolja.Xcloud alatt sokkal jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #44633 üzenetére
Ráteszed a 4k tv-re, elindítod a forzát, és összepisiled magad. Csak gondoltam, szólok előre, hogy ne legyen meglepi...
wesder + l.skywalker: Áh, akkor az már emiatt van, hogy most mindenhol 45 eur akcióban minden series kontroller...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #44638 üzenetére
Tudna az éles lenni, de ha a pécébe több évnyi könyörgés után lett integer scaling, akkor konzolfronton ugyanez 50-70 év
/illetve mostmár nyilván nem is lesz, a helyébe lép (helyesen) majd a DLSS variánsok
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz hombre[EU] #44638 üzenetére
Elvileg a konzol skálázza 4K-ra, legalábbis amikor nyomok egy screenshot-ot, ott kiírja, hogy ez 4K felbontású.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
hombre[EU]
veterán
de az sem ezekkel a konzolokkal fog megérkezni még az X is messze van teljesítményben (int8) az rtx legaljától, az S meg elhanyagolható
(#44640) 30z.Samu na az pont nem a rendes majd esetleg az új motorokkal (mint az UE5) lehetséges lesz
legjobb lenne,ha mindenki lemásolná az insomniacot[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
-
szimszonos
őstag
Ha jól emlékszem 5x lehet megváltoztatni évente a homeolást.Arra esetleg van külön szabály hogy ha megváltoztatom ma akkor mennyi időnek kell eltelni a következőig?Ma lejárt a gpu,most homeolni szeretnék egy 3.profillal amin még 2 hét gpu van.Ha lejár arról is akkor veszek a sajátomra 1-2 évet de akkor már a gyerek profiljával akarok homeolni.Tehát 2 héten belöl 2x változtatnák.Ebből nem lehet gond?
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz szimszonos #44643 üzenetére
Évi 5, és nincs rá szabály.
Ha elfogy az 5 lehetőség akkor meg írsz supportnak és kész. 2 perc alatt resetelik.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
válasz szimszonos #44643 üzenetére
Nem emlékszem ilyenre, nekem egyből engedett újat beállítani. Egyébként múltkor írta az egyik fórumtárs One témában, hogy írsz a support -nak és engedélyezik többször is a home -ot. Nyilván nem a végtelenségig.
Szerk.:
Jah igen: IntelKiller7 <--- ő volt az.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Megnéztem a The Ascent tegnap belinkelt videóját, srácok ez nagyon várós. Már fel is írhattok a coop listára!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
válasz IntelKiller7 #44648 üzenetére
Lehet húzogatják a pálcikákat a nevek mellé filccel a közös táblára.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest