Hirdetés
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eGPU tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Gaby
tag
Nekem is lenne kérdésem!
Flash és Chip között most mi a különbség? Flash eredeti chip de totál átírva? Chip az pedig chip csere? Elvileg akkor a kettő tök ugyanaz nem?
Haverom vett egy softmodosat 1 nap alatt elromlott mert visszaállt gyári állapotra mert nem jó lemezt tett bele, Flashnél ugye ez nem fordulhat elő. Melyiket ajánlod?
Flash Vs Chip? És melyik mennyi? Mellyik tud többet?XBOX One Gamertag: DEELG
-
Gaby
tag
Nekem is lenne kérdésem!
Flash és Chip között most mi a különbség? Flash eredeti chip de totál átírva? Chip az pedig chip csere? Elvileg akkor a kettő tök ugyanaz nem?
Haverom vett egy softmodosat 1 nap alatt elromlott mert visszaállt gyári állapotra mert nem jó lemezt tett bele, Flashnél ugye ez nem fordulhat elő. Melyiket ajánlod?
Flash Vs Chip? És melyik mennyi? Mellyik tud többet?XBOX One Gamertag: DEELG
-
Cav
tag
Rocket!
Szükségem lenne a legolcsóbb mod-chipre ami kapható. Elég ha csak a CD-R-t olvassa be utána a gép, és az sem baj ha nagyon öli fejet. Lényeg, h beolvassa nekem az írott USB Advance progimat, és megtalálja az USB- a wincsit, mert úgy is arról szeretnék játszani.
Szal mit javasolsz mester? -
-
czidor
újonc
hello rocket a problémám a kővetkező van egy ps2 ''csipelt'' és már egy ideje nem akarja lejátszani a dvd-ket akár játék akár film acd viszont megy.szoval azt szeretem volna meg kérdezni menyi lehet kb..a javitatása. válaszodat előreis kőszi
czidor
-
rocket
nagyúr
Felfele
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Pete.P
csendes tag
Szevasztok!
Érdekelne, hogy ki tud jó áron új PS2-höz 1 Joy-t és kellene 8 vagy 8*2 MB memória.
Olcsó boltok vagy internet cím, ahonnan elérhető vagy más.
Kösz
Üdv. -
ferkoboy
senior tag
Hello!
Erdekelne engem XBOXhoz taviranyito. Mennyiert lehetne kapni, s milyet (gyari MS vagy utangyartott)?
Udv: FerkoboyTudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
Yutani
nagyúr
Szia Rocket! Lenne kérdésem hozzád: hétvégén vettem egy PS2 konzolt, amelynek a típusszáma 30003. Van-e ennek valami problémája, szériahibája?
Chippelve van a gép, és amit észrevettem, hogy időnként nehezen olvassa be az írt DVD-t. Ezzel mit lehet tenni? (Javítás, költség, stb)#tarcsad
-
tiboo
csendes tag
Hi. rocket. A özeljövőbne érdekelne engem egy chippelt xbox menyiért vesztegeted most ja és mi jár hozzá meg mennyi garit vállalsz, és hol vagy fellelhető. Dobj egy mailt szerintem.
ja még egy fontos kérdés, e témában vany egy kis kép zavar, mert ez ügyben már több helyen olvastam több félét .
szal a kérdésem csak annyi hogy mi a különbség a softmod , flash illetve, a csippelés között, és melyik mit jelent pontosan??????????????????????????????????
Bocsi a sok kérdésért de szeretnék végre világosan látni.
Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
AsusBoy
senior tag
Hello Rocket!
Remélem még tudod hogy ki vagyok !
Szoval van nekem egy ps2-m és olyat meg-e lehetne oldani hogy én feljuttatnám a házadba és megcsipelnéd akár postán vagy kézböl kézbe
Írj válaszT.
Üdv....: AsusBoy -
AsusBoy
senior tag
És még létszi küldj egy árlistát .Elfogytak a Fekete Ps2-k ? mindent írj le nekem kössz
ÜdV..:..:AsusBoy -
AsusBoy
senior tag
Up!
-
AsusBoy
senior tag
Rocket PLS reagálj a Privis Üzeneteimre
És válaszolj!
Üdv...:AsusBoy
UP!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Minden ami hőszivattyú
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest