Hirdetés
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
-
rocket
nagyúr
Ups
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Fel az eg fele
-
veterán
Szerbusz Kollega!
Érdekelné haveromat egy zsír új PS2.
Tudnál nekem küldeni árakat, hogy mi mennyi? Meg hogy mi hogy? Ami kellene
- Ps2.. ( 1 joy, 1 memkártya kellene oszt kész )
- Valami frankó chip bele
- Fejvédelem
Mennyibe lennének ezek?
Üdv.: DezsiNézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
-=Jam=-
őstag
PS2 memkártyáról hogyan lehet PC-re vagy bármilyen más háttértárra másolni a játékmentéseket? Max Drive meg ilyen egyéb kütyük nélkül megoldható valahogy?
Mondjuk ha az USB-re dugok egy PenDrive-pt azt nem ismeri fel a PS2? Illetve miket lehet az USB portra kötni? -
rocket
nagyúr
válasz -=Jam=- #1108 üzenetére
Tudtommal csak datel max drivejat ismeri fel ps2 amire lehet menteni jatekallasokat memoria kartyarol, de gyakorlatban nem probaltam masik flash driveval.
Vannak lightgunok meg kormanyok amiket ps2-hoz terveztek es usb csatlakozosak."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Ups
-
rocket
nagyúr
Fel
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Ups
-
-=Jam=-
őstag
Up, mert jó a PS2 amit Rocket-től vettem
+egy kérdés: Ha PS1-es játékokat DVD-re írok nem CD-re akkor mehet az is Rocket, mert mondtad, hogy CD-t nem szereti -
Surf
csendes tag
Lenne egy februárban vásárolt X-box gépem,Evox manű..olvassa az írott lemezeket is.
Dobozában minden tartozékával,teljesen zsír állapotban 10db játékkal.
Akit érdekel jelezze. -
turho
addikt
válasz -=Jam=- #1123 üzenetére
Az nagy marhaság lenne hálisten nem megy de igénybe venné a fejet amíg rájönne a chip hogy nem jó médis/program van a gépben.
komolyra fordítva: a ps2 nem szereti a rippelt ps2 játékokat (jellemzően a régiek), melyek anno rövidítve, megnyirbálva cd-re kerültek. Ezeket kell kerülni, mert az adatátviteli sebesség fenntartásához a gép őrült módon pörgeti őket. A fejet is jobban igénybe veszi, az ingadozóbb-egyenetlenebb jelátvitel miatt.
Egy ps1-es eredeti (vagy backup) játék más tészta, értelmes cd-re írva semmi kárt nem tesz az olvasófejben, dupla sebességű cd-romként használja a gép.
Szóval: cd-s ps1 nyugodtan, cd-s ps2 rip NE. Hja, gyári játékok is jelentekmeg cd-s kiadásban, ezek a kék lemezek. Szintén nem egészséges, nem is értem miért kellett gyárilag is nyomatni néhányat.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
rocket
nagyúr
Fel
-
MUŁĐER
addikt
csá, xbox 360-at tudsz szerezni?
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
rocket
nagyúr
Szia!
Premium van most, core par napon belul lesz."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
liquidmoon
aktív tag
Mindenkit érdekel most a fel/törések miatt sztem
-
rocket
nagyúr
Szia!
95k a premium pack."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Hamarosan lesz xbox360-hoz kormany is:
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-=Jam=-
őstag
XBOX 360-at feltörték
Asszem most mindenki ilyet fog venni
[link]
[Szerkesztve] -
wsh
csendes tag
Igen nekem mára birtokomban van csak nincs Xbox360on :9 Majd ha tényleg megy akkor veszek konzolt
Valakinek tapasztalat ?
[Szerkesztve]az brevell!
-
TayRol
nagyúr
Üdv. Rocket!
Az volna a kérdésem, hogy az x360-on futnak a dvd-filmek? Tehát lehet használni dvd-lejátszóként is? Illetve gondolom a biztonsági másolatos filmeket nem olvassa még (játékokat tudom, h nem).Ill. mennyi most az x360 nálatok? Az olcsóbbikban nincs hdd, azt tudom, de alapból semmi memója nincs?
Köszi! Üdv.! TayRol -
rocket
nagyúr
-
turho
addikt
Jaja, egy adottmeghajtótípuson megy, az eredeti játékot azon a boxon kell 8illetve azzal a meghajtóval) pc-n lerippelni, az sem túl egyszerű. És menni is csak azon a boxon fog perpillanat. És nem kompatibilis semelyik eddig leszedhetővé vált iso-val.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
rocket
nagyúr
Divx/xvid-et nem jatssza le (elkepzelheto lesz a kesobbiekben valamilyen hivatalos update amivel letudja majd jatszani), livestreamelni lehet vele divx-et de azt atkonvertalja elotte .wmv-be, maceras egy dolog, es nem sok ertelme van igy.
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Aktív témák
Hirdetés
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
- Integrál RAM hibás HP EliteBook X360 1030 G4, i5-8265U, 360fokban fordítható 13,3" FHD touch 256SSD
- Gyönyörű Újszerű Lenovo IdeaPad A10 Laptop Tablet Notebook Hybrid 1kg Érintős 10" papírokkal +doboz
- Braun gőzölős vasaló.
- Gyűjtőknek PalmOne Palm Zire 31 retro vintage Palmtop PDA Laptop Pocket PC
- Asus ZenBook Flip S13 /i7-1165G7/16GB 512SSD numberpad/OLED/4K/Touch
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest