Hirdetés
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Home server / házi szerver építése
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
külső táp nélkül nem megy a vinyó gondolom...ahogy láttam a régebbi fajtra PS2-vel jóval könyebb volt a vinyókezelés, olyan nincs már újban?
az Usb extreme hdd loader az a progi ami kell a másolgatáshoz meg ilyenek? És akkor ha IDE-s a vinyóm kell még IDE átalakító, meg külső táp huh, nem egyszerű ez a PStwo..lehet inkább egy régebbi PS2-őt kéne szerválnom. Ahoz ha jól olvastam kell network adapter hogy menjen a vinyó? Meg a hdd loader persze.Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
rocket
nagyúr
Nincs mar vastag ps2 ujonnan sajnos.
2 fele lehetoseg van pstwo-nal, usb vinyo+usb extreme vagy ide atalakito+ide vinyo+hdd loader.
Igen ps2-nel ugy mukodott, hogy kellett hozza a hdd loader+network adapter es arra dugtad a vinyot aztan ment bele a ps2-be"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
MUŁĐER
addikt
külső táp IDE-s vinyóhoz mennyi kb? meg hol lehet venni egyáltalán? Vagy elkérem a havertól a régi 200 w-os tápját és arra dugom USB vinyónál USB adja az áramot gondolom...
IDE átalakító+ HDD loader= kb 20e
usb vinyo+usb extreme az is 20e mert kb 10 körül tudok venni külső USB keretet az ide vinyómhoz...hmhm.Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
mármint hogy érted hogy egyben? IDE átalakító a táppal?
Ha csak a moddolt változatom van meg vinyó nélkül, abba berakom a kiírt lemezt az utána szépen megy minden gond nélkül, a modchipeshez nem kell már semmi xy loader meg ilyenek ugye?
Azt olvastam hogy jó minőségű lemezt szabad csak használni,stb...Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
rocket
nagyúr
Up
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Secha
csendes tag
upp neked, jo munkat.
[Szerkesztve]XBOX modchip beépítés azonnal. Konzolok szervizelése és karbantartása megvárhatóan. www.xboxklub.hu
-
MUŁĐER
addikt
up
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
rocket
nagyúr
Xbox mod project 1
-
rocket
nagyúr
Up
-
pietrofika
csendes tag
Hello!
Árajánlatot kérnék: kellene nekem 2 db 8 MB-os memókártya PS2-höz. Ára?
[Szerkesztve]Világhírű vonósnégyesbe keresünk elsőhegedűst, brácsást, és csellistát.
-
rocket
nagyúr
válasz pietrofika #115 üzenetére
Szia!
2 darab az 2x6000 ft, fekete sony 8mb-os memoriakartya."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
bobek1
csendes tag
hello
a tisztitas megvárhato?és merre volnal helyileg?
üdv -
@ngel
tag
Üdv! ha érdekel, nekem van egy ''vastag'' PS2-esem! Novemberben vettem (fej tökéletes), akkor lett chippelve is, 2 DualShock + 8MB-os eredeti memkártya. Kb 15-20 új játék hozzá (GranTurismo3, Call of Duty Finest Hour, WRC4, Fifa2005, stb...)
I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
@ngel
tag
Hi!
Hát, azt hiszem te egy kicsit keveset ajánlanál érte, mert azt mondtad max 20e, ha top állapotban van (egyébként ennél jobb állapotban már csak akkor lehetne, ha a dobozból szednéd ki! És ez komoly, ha kell, be tudok linkelni makrót a gép külsejéről!) 30.000-ért vettem novemberben az EW-ben, és 15-ért chippelték a KonzolStudio-ban. (6ért vettem hozzá memkártyát, és 8ért + joyt) Tehát joy és memkari nélkül nem szeretném 40 alatt eladni, akkor inkább megtartom.I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
rocket
nagyúr
Up
-
rocket
nagyúr
Mostantol az atalakitott xbox-ra is 1 ev gari van
-
addikt
Hi!
X-hez kontrollert az új tipusút lehet nálad venni, s ha igen mennyiért? -
BPetya
újonc
Hi Rocket!
Régebben már érdeklődtem árakról, csak közben elfogytak a használt gépezetek.Most lassan összejön az ára ugyhogy egy friss árlistát küldj légyszives.....
köszi Pepe -
rocket
nagyúr
Szia!
Hasznalt gepek nincsenek jelenleg, az uj gep arak valtozatlanok
Fekete xbox sima 38990ft, softmodolt 39990ft , atalakitva 43990ft.
PsTwo fekete szinu 39990ft atalakitva 43990ft, ezust szinu 42990ft atalakitva 46990ft."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Up
-
szbotond
tag
szia!
nekem kellett az olvasófej. (50004es tipus)
mennyibe kostalna cserevel egyutt és hova kene vinni??
kocci üdv -
rocket
nagyúr
Fel fel
-
rocket
nagyúr
Up
-
rocket
nagyúr
Fel
-
rocket
nagyúr
Up
-
rocket
nagyúr
Van par darab bontatlan, gyari csomagolasu Gran Turismo 4 12000ft/darab aron
-
sti
tag
új, garis, chippelt, siver pstwo mennyi lenne?
már látom:46990ft
ez olyan amit én felbontok ott csippelitek és vállaltok ra x gariT
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Aktualis arak:
Uj PsTwo fekete 39990ft, atalakitva 43990ft.
Uj PsTwo ezust 42990ft, atalalkitva 46990ft (jovoheten lesz).
Uj Xbox 38990ft, softmodolva 39990ft magyar nyelvu evox menu es media centerrel, atalakitva 43990ft magyar nyelvu evox menu es media centerrel.
PS2 Mouse/Keyboard adapter xbox-hoz 7990ft
Advanced AV kabel xbox-hoz optikai,s-video kimenettel 5990ft.
Microsoft S controller dobozos 8500ft, oem (zacsis) 7500 ft.
Sony DualShock2 controller dobozos 6000ft, oem (zacsis) 5000 ft.
Utangyartott ps2 joy 2990ft, xbox (midsize) 4990ft.
Nyko airflo izadasgatlo joy (ventivel huti a kezet ami szabalyozhato):
Xbox-ra 7000ft
Ps2-re 7000ft
Ezen kivul vannak matricak is pstwo,ps2,xbox-ra amivel egyedive lehet varazsolni a gepet mint a #113-as hozzaszolasban
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Aktív témák
Hirdetés
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest