Hirdetés
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
toM517
aktív tag
Nem tudtam, hogy ezeket a CD-ket nem szabad hasznalni... Mindegy akkor tisztittasd ki szakemberrel
Rocket karacsony elott be tudnal nekem epiteni egy DMS4 Pro-t?Slim gepbe v12! + Megprobalnad azt a Hd Connectet? Annyira nem gaz cucc. Ha a csipet vallalod, elviszem es nezd meg oke?
Amugy a csipet nem adod el kulon?
Mihamarabb valaszolj, thx -
toM517
aktív tag
Van egy elado Szines Memoria kartyam, Sony 8MB Kek szinu es formazatlan, zsiruj.
Piros es Kek egybe csomagolva volt, nekem eleg egy is, csak azert vettem igy, mert nem kell fekete Egyediseg Rula Ajanlatokat varom -
rocket
nagyúr
válasz liquidmoon #758 üzenetére
Valasz is.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
toM517
aktív tag
Hello! oke szereztem, a heten meglesz mar. Max jovo het eleje. Mennyiert raknad be?
-
rocket
nagyúr
Van par eyetoy3+kamera 11000ft/darab.
Kamera ezust szinu
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
toM517
aktív tag
Csak ugy emlekeztettek mindenkit arra, hogy van egy Kek memoria kartyam elado, formazatlan, cimkevel egyutt ami meg nincsen rajta, es zsirul nezz ki
7000Ft,- -
feki80
tag
Szia!
Szeretném megkérdezni van-e még Xbox360 core vagy premium?Ha nincs akkor mikor várható?Köszi! -
toM517
aktív tag
Hello! Ide is johet a telszam Priviben, megvan a kes a kamerara.
-
rocket
nagyúr
Ups
-
rocket
nagyúr
válasz Bernardo20 #781 üzenetére
Valasz is
-
rocket
nagyúr
Van par xbox360 cuccos
Jatekok:
Project Gotham Racing 3 17000ft
Fifa 2006 17000ft
Quake4 18000ft
Call of Duty 2 17000ft
Kiegeszitok:
M$ wireless xbox360 controller 15000ft
M$ vezetekes xbox360 controller 12000ft (pc kompatibilis)
M$ 64mb-os memoria kartya 11000ft"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Vincent_
aktív tag
Izé, most megnéztem, mit is küldtem, íme: ''Helló!
Prohardware-en láttam, hogy jól nyomod a PS2-es témát! J Vettem én is egy PS2-t, ezt kéne ”feltuningolni”! Külső vinyót szeretnék rákötni, kérdés, hogy ehhez kell a gépet chippelni? Láttam, hogy a vinyóról való indításhoz boot lemez kell, ezt nem lehet memókártyáról megoldani?
Várnék megoldásokat, ajánlatokat, és árakat!''
De elküldöm újra a vipmail-edre! Mondjuk a lényeg benne van, csak hogy tudd, hova kell írj!
Csáó!Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
timot
csendes tag
xbox nincsen eladó?
-
Bhoeurh
tag
Szia!
Árajánlatot kérnék egy vadi új xboxra, chippelve, 160-200 gb-s merevlemezzel telepakolva játékokkal, +3 joyyal.Dell Axim X51V vadi új 99.900 Ft! Technikai info: aximshop@freemail.hu, www.aximshop.cjb.hu Megrendelés: 06-20/561-4931
-
XanD3R
senior tag
Hi
kellene egy chippelt xbox, (aladin live chip jó lesz )
játékra kellene, winyócsere nem kell (majd legfeljebb ftp-zek )
mennyiért tudnál? gari van? postázni kellene... -
rocket
nagyúr
Szia!
44000 uj xbox chipelve, +160gb vinyo-val 21000ft, +200gb 23000ft, telepakolasban nem tudok segiteni azzal nem foglalkozok, joy most csak 3 fele van eredeti m$ s-joy az 8500/darab, vezetek nelkuli logitech cordless attack joy az 8990ft [link], vezetek nelkuli logitech cordless precision joy 12000ft/darab, [link]
Jovoheten lesz logitech compact joy [link] 5500ft/darab.
Mas joy nem lesz mar karacsonyig"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
toM517
aktív tag
Kek memcard uj ara 6k, uj es formazatlan, dobozban, feljebb egy link hogyan is nezz ki...
-
toM517
aktív tag
Rocket, beepitesert cserebe memcard? DMS! pro-t megvan mar !! wooHoo, csak lenne mar benne
-
sti
tag
szia rocket itt vagy?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Opel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Funkcionális edzés (kettlebell, TRX, CF, súlyemelés, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest