Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz oriic #6545 üzenetére

    Tudom, hogy nem mentek ki személyesen. Csak lehet, hogy egy egyfajta live blog mint amik a Mobilarénán szoktak lenni haszonló bejelentésekkor (pl Samsung/Nokia/Microsoft), olyan, hogy egyrészt be van ágyazva általában a esemény videója (vagy linkje), és emellett folyamatosan frissítik a hírt is. Majd ha vége az eseménynek megszerkesztve összegzik a konferencián elhangzottakat. félre ne érts, eszembe se jutott beleszólni, hogy hogyan csináld, csak megjegyzem, hogy az is egyfajta megoldás. A forum meg azért jobb, mert azért vannak akik pl, mobilról követik az eseményeket, és lehet, hogy nekik a videó stresm és a chat gondot okozna. Ennyiben jobb a fórum.

    Amúgy a videóstream hogy lesz rányomjátok a kapot és képet és ott chateltek, vagy egyfajta live podcastként a Gamepod-os Gamepodder-ek fogják közvetíteni azt (hang vagy videó). Persze tisztában vagyok ezek technikai akadályaival is.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák