Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #40555 üzenetére
Én is ezt mondtam hogy elég. Mit nem vasérc ezen?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz csuvicsuva #40557 üzenetére
-
mike1334
veterán
Heti összefoglaló a series topikról? 300+ hozzászólás mióta szarakszik a ph. Volt valami izgi?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Madoc
veterán
válasz MasterMark #40560 üzenetére
Inkább sok olyannak van akinek sima one nem volt így minden új nekik. Meg rengeteg a rizsa is.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
mike1334
veterán
válasz MasterMark #40560 üzenetére
Nemtom, az az egy topik, ami érdekel(ne), de nem tudok naprakész lenni vele.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #40553 üzenetére
Szerintem csak pénz. Bármit rendelsz költhetsz rá....
-
mike1334
veterán
Lesz idő jáccani, megint bezár minden (is).
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40570 üzenetére
Ez azért erős... várd meg az esti közlönyt ezzel a minden is kijelentéssel.
A szolgáltatások alatt nem mondta bankot se a szervizeket... zárd az be előbbiket és nézd meg mi fog történni a gazdasággal. Zárd be utóbbit és nézd meg mi történik a hazai szállítmányozással, etc etc...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz icemad #40573 üzenetére
A bré nagyon kivan már. 1 lassan 1,5 éve nem hagyom el a lakást max havi 2x mert dolgom van, felkelek... tanulok.. alszok.
Itt a tavasz a múlt tavaszom hazaverték, ha megint hazaverik a motoros szezont de még alkatrészeket se tudok rendelni és felújítani akkor már tényleg agyvérzés közeli állapotban leszek.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
válasz Micsurin #40574 üzenetére
Én meg heti 40 órát dolgozok, 10-et vezetek, plussz 2 este 3-3 óra online tanulás. Egy 10 napos karantén nekem életmentő lenne.
A boltokat meg már igazán kinyithatnák. Gyerekeknek rendeltem 5 pár cipőt, négyet vissza kellett küldeni, mert nem volt jó.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #40574 üzenetére
Esetleg Motorcycle Mechanic Simulator 2021
PC-n mindenre IS van megoldás
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
mike1334
veterán
Én fodrászhoz akarok elmenni, de lehet mindegy...ha home officeban vagyok, akkor mindegy, ha meg bejövök, akkor a többiek vannak otthon...
Egy a lényeg..lett megint egy ok, hogy vegyek egy csomó játékot (most társast)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Beniii06
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #40577 üzenetére
Milyen félévig? Szerinted februárban előveszi értelmes egyén? Esni kelni és megfagyni?
Decemberi import volt btw, januárban került a nevemre februárban szedtem szét. Mire megint összeraktam addigra lezártak, most március eleje van időszerű lenne a téli felújításokat megint befejezni (hétvégére volt tervben) és elővenni. Attól tartok belefinganak. Ilyenkor van időm májusig ott kiesik a vizsgák miatt a szezon majd van 3 hónap nyár és egy kevés szeptember.icemad ...inkább mennék natúrban melózni. Ha sokáig fog menni ez az online szenvedés akkor kiveszek 1 év passzívot, egy félévet benntöltök aktívon aztán megint bevágom a passzívot ha nem lesz vége.
Beniii06 az lesz a vége... Egyébként jó helyen kotorászol. Meglepő, hogy a két ELTE BTK-s volt osztálytársamnak mennyivel több ideje van az egyetem alatt mint nekünk a NIK-en vagy másik volt osztálytársunknak a VIK-en...
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz mike1334 #40579 üzenetére
FFP2-es maszkot ki ne hagyd, már elkezdték felvásárolni a nepperek, pedig az eddigi bejelentések alapján nem is kell, csak pletyka hogy boltokba kötelező lesz. Kíváncsi leszek mennyi idő alatt fogy el megint a liszt, só, élesztő, wcpapír stb. A bejelentés része, hogy az élelmiszerüzletek nem zárnak be, de amint meghallják/olvassák a médiumok hatásvadász címeit "Lezárják Magyarországot teljesen", egyből rohan mindenki fejjel a falnak.
"Got any other secret weapons?"
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40582 üzenetére
Tavaly sem lehetett csak mindenféle hülyeségre hivatkozva.
https://hegylakok.hu/2020/03/figyelmeztettek-a-heregi-szerpentinen-motorozokat/
Rá egy héttel mentek a 30-50 ezres csekkek is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40584 üzenetére
Waat? Erre a hétre van még 5 beadandóm. A következőre meg még 2 + azok amiket a következő héten fogunk kapni.
Szokásos 2zh / tárgy helyett 4 darab van ezekből átlagban 60% kell és 40%/ darab min javítani legfeljebb 1-et lehet. Minden tárgyból van heti beadandó és féléves beadandó is. Ha 2 hetinél több hiányzik vagy rossz akkor nincs aláírás.
Progból már 1 éve nincs oktatás csak 1-1 videó és a fáma, hogy keresd meg a megoldást a neten. Szaktárgyakat a tanárok nem tartják meg, robotirányítás heti 1x10 perc videó mondván otthon van időnk és minden fent van a neten a Matlab-hoz.
edit.: Tényleg szabad az élet! Elkellet volna menjek valami OKJ-re amíg voltak és elmenni dolgozni... hatalmas hiba volt ez az egész katyvasz. De ha már félidőben vagyok akkor befejezem. És nem nem bukdácsolok pedig meglepően jók az átlagaim és az eredmények csak egyszerűen elvesztett idő ha már így feljött.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Micsurin #40581 üzenetére
Azt írtad, hogy másfél éve nem hagytad el a lakást, azt hittem volt valami egyéb dolog a vírus előtt is. Lábtörés, börtön, egy féltékeny ex aki bezárt a pincébe
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Chumlee
senior tag
válasz Micsurin #40588 üzenetére
Vicces ezt olvasni, hogy nem csak a mi szakunk ilyen. Kicsit én is így érzek a másfélév után. Ebben a félévben 7-ből 3 tanár tart órát, plusz egy fontos tárgynak (talajmechanika III.) nincs meg az oktatója .
Ettől függetlenül Destiny 2-ről lehet tudni mikortól lesz elérhető a cross-play? 2 hónappal ezelőtt beharangozták, hogy lesz.
-
l.skywalker
félisten
válasz Micsurin #40588 üzenetére
És képzeld el ugyanezt általános iskolai 1-3. osztályban.
Tavaly mikor bezárt a suli, hazaküldték a gyerekeket és nyárig annyi volt a "tanítás" nálunk, hogy elküldték a feladatokat Google Classroom-ban. Nem oktató videó vagy live. Semmi. Hétfőn reggel minden tanár elküldte mit kell a héten csinálni és 1 hétig semmit sem hallottunk felőlük.
Most 2 hete be van zárva a suli és most be is lesz és már ugyanez megy.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz MasterMark #40571 üzenetére
A konzolok mellé csomagolnak egy doboz kekszet és akkor a futár már élelmiszert visz ki neked ajándékkal. 😎😁
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Most szólt a Szegedi Media Markt hogy mehetnék Series X gépért 200e forintért. Ha esetleg valakit érdekel, akkor írjon rám 1 órán belül.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #40590 üzenetére
Márciusban fejezték be tavaly a tantermi oktatást, előtte volt közel 2-3 hónap szünet az ünnepet és a vizsgák miatt. Azóta max havi 2-3 tudok kimozdulni kivétel ez alól a nyári motorozás, az legalább felszabadító élmény a sok monitor bámulás után.
Van kisgyerekes ismerős nyugi hallottam a csoda oktatásról.
Chumlee Nem sorry rég nem D2-öztem. Ahogy hallom BME, ELTE, OE, SOTE mind egy kalap sz*r. Jó ez a program, 9-10-től éjféli tanulás majd ált 2-3 óra kockulás és alvás. Repeat. Felemelő életmód... de ugye minden egyetemista aludni és netflixezni van most otthon.
mike1334 Rossz országban inkább, jelenleg az egyetemek java részén ez megy ahogy a többi oktatási egységben is mivel a tanárok képtelenek a 21. századhoz alkalmazkodni.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #40597 üzenetére
Az egyetem csak alapozó, egy szemléletet, alap dolgokat tanulsz meg, minden más majd a gyakorlatban jön. Én pl úgy éreztem 3. évfolyamtól, hogy előadások nélkül is meglennék, "papírból" meg lehetne tanulni mindent, ami az egyetem elvégzéséhez kell. Aztán a gyakorlatban négyen nézitek ugyanazt az egy sort, és vitatkoztok, hogy hogyan kell értelmezni
-
tDr1v3r
veterán
válasz mike1334 #40579 üzenetére
Fodrász? Én tavaly vettem magamnak egy gépet, lenyirom magamnak nullásra.
Játék ma jön (+SSD, külső HDD keret, router), Dreams és Little Big Planet 3 PS-re. Ezeket régóta meg akartam venni, na most majd lesz mivel mulatnom... Xboxra is kellene vennem valamit, de ott a Game Pass...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- eladásra kínálom ddr2 ramokat 1-2GB 667Mhz
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest