- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #31303 üzenetére
jólvan főnök, nem forgatom a szemem, elnézést, lacicéerem ezennel kussol
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #31302 üzenetére
Itt meg a mũzli mellé jàrt az 1 hét Ultimate.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz #81556480 #31304 üzenetére
Én nézek tévéadást. Egész nap megy a Minimax, Nick Jr, Cartoon Network. Nincs olyan mese amit nem ismernék.
Mellé jön a virágboltos HDD a TV-be dugva és az HBO Go. Ha ez nem elég, akkor megy a YT-ról mese a Chromecast-re
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #31306 üzenetére
nekem a comedy central logo bele volt égve régen a plazmába
csak emiatt van még UPC előfizetésem
-
Moby
addikt
Nálunk csak nick jr megy 95%-ban, meg néha rtl klub, ha a nejemnek van egy kis ideje tévézni. De azért van 126 csatornánk, biztos ami biztos. Az is kettő tévébe van bekötve a négyből.
-
Moby
addikt
válasz Wesder #31309 üzenetére
Kétségtelen, hogy rendesen leszopatta ezzel a boltokat az ms. Usákban nagyon nagy volt felháborodás, ott komolyabb szankciók is felmerültek. Mindezzel együtt vihar ez a biliben, már több játék meg minden fogy onlány, szal ez, hogy a boltoknak mi van kint, meg mifáj, a húkerz fiókba került.
-
Bogyi007
veterán
válasz #81556480 #31308 üzenetére
Ahhoz képest hogy a Digi kábelen a Comedy Central csak Sd nálam is az megy a legtöbbet a Sport csatik után...
Bár már milliószor láttam de az Agymenők előtt még mindig megragadok és a Modern Család egy-"egy epizódja is lefut néha...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Carlos Padre
veterán
válasz Wesder #31312 üzenetére
Az ilyen boltokban van egy négyzetméter ár amit a terméknek ki kell termelnie, ha nem hozza akkor akkorára csökkentik a kihegyezést, hogy benne legyen a keretben. Itt rondított maga alá a Microsoft a gamepassal, mert ezek a boltok a játékok eladásából szerezték a hasznot.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
echterion
nagyúr
válasz Wesder #31309 üzenetére
Na de a MS "törte el" a saját lábát ilyen szempontból a gamepass-szal. Félre ne értsd, nekem megfelel ez a mostani rendszer, még majd' két évig jó vagy UGP-szal, ezért van box-om és ezért akarok X-et venni (asszony meg mondja, minek, mikor alig van bekapcsolva az S is), de azért ha nem fogy valami eléggé, nem generál forgalmat, azt nem fogja egy bolt sem promotálni.
-
Corpuscle
őstag
Ismerős. A szörny rt. párbeszédeit lassan kívülről fújom. Jégvarázsban is egész otthonosan mozgok.
-
mike1334
veterán
Kipróbáltam a soul calibour vi-ot minden előzetes ismeret nélkül....
Lyézus....a sztori nagyon gagyi (első 5 percben lovag kalóz és ninja is van...), de a játék meg...ezt 16 éves hormontúltengéses fiúcskák készítették? A Cs*cs fizika (túl)szimulálásával ment el sztem a fejlesztési idő nagyja......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bogyi007
veterán
válasz mike1334 #31317 üzenetére
Te sem játszottál még akkor Dead or Alive játékokat akkor...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
-
Erdei88
veterán
Instant on esetén, hogy lehet beállítank, hogy kilépés utan nem fusson a játék a háttérben?
-
-
Bogyi007
veterán
Nem konkrét hirdetésnek szánom, segítséget szeretnék kérni s talán majd nyújtani is:
Keresném Disney Infinity 2.0 Marveles csomaghoz digitális formában a szoftvert vagy pedig a Disney Infinity 3.0-hoz is kompatibilis USB-s alapot.
Mivel lemezes kiadásban van meg az Infinity 2.0 (sok figurával) így azt a All Digital gépemen nem tudom használni, ellenben a 3.0 szoftver megvan digitálisan így azt tudom használni és ahhoz is van rengeteg karakterem.
Ha esetleg csak a bázisasztalból tudnék szerezni egy kompatibilis verziót már az is jó lenne, mivel akkor a 2.0 teljes pakkot kisorsolnám a topic tagok között.
Hátha tud valaki segíteni.
Köszi előre is!
-
l.skywalker
félisten
Star Wars: Jedi Challenges AR Headset with Lightsaber Controller & Tracking Beacon -
£99.99£29.59 (Amazon.co.uk)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
Olvasva a konzol topikokat egyre több konzolos kezd el menstruálni. Szerintem pihenek pár hónapot.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
félisten
1 hét van karácsonyig, most kicsit alábbhagyott a felebaráti szeretet. Ma reggel én is úgy keltem, hogy minden idegesít, pedig pénteken úgy álltam fel innen, hogy a felajánlások és a nyereményjátékok milyen jó hangulatot "varázsoltak"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #31334 üzenetére
Igen,hasonlóan érzek és öregszem egyre nehezebben viselem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
MasterMark
titán
-
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #31336 üzenetére
Valami mobilos AR kiegészítő szett
De nem az a lényeg, hanem, hogy kell. Akármiisez
-
nagyúr
-
Moby
addikt
válasz MasterMark #31336 üzenetére
Ez? Pontaz
-
Madoc
veterán
Feladom. Szabira mentem.
És ebben a pillanatban karambolozott a busz amin ülök.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest