Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vagany

    őstag

    válasz MasterMark #50705 üzenetére

    Igazad van, ezzel nem lehet PC-hez használni :B :R , valahonnan emlékeztem, hogy láttam már ilyen kábelt, de azt meg se néztem, hogy ez csak tölt, mert meg se fordult a fejemben, hogy PC-hez használjak kontrollert, pedig amúgy bizonyos játékoknál tényleg jól jöhet.

    #50706 szupermacs

    Akkor csak jól írtam ;] :P

    #50703 x360elite

    Köszi nem veszek ilyet :R . Ahogy nézem a razer és datel sem olcsóbb mint egy eredeti MS. Nem akarok minden áron utángyártottat, csak kerestem az olcsóbb, de jó alternatívát.

    Igazából használtan, de garival vettem a gépet (576), volt hozzá egy kontroller ami jól működik, de kaptam egyet kölcsönbe (legalább kipróbálni a fifa demót) ami néha kikapcsol, meg vissza is kéne adni valamikor, ezért kerestem volna alternatívákat. A használt eredeti megint lutri 5-6 ezerért. Sokat rendelek kinából, tudnak jó dolgokat is csinálni manapság már, ezért gondoltam hátha ilyet is lehet olcsóbban kint, mint itthon az eredeti. Mert az itthoni eredeti beszerzés annyi lesz mint amennyi a komplett gép volt, de hát ez van. Köszi mindenkinek az infókat.
    Akkor ha új eredetit keresnék, ettől van jobb ajánlat? (lehet kinti beszerzés is) [link]

    -<[]>- https://mowned.com/vagany

Új hozzászólás Aktív témák