Keresés

Aktív témák

• lono981

csendes tag

válasz Yamaha R1 #986 üzenetére

:) :) :) Sejtettem! Hát akkor az én Grundig TV-mre lesz talán rákötve. Na az 29 collos és 100 Hz-es, ami nem bántja a szemet annyira. Ez is CRT TV és még 2002-ben vásároltam 200e Ft-ért! Igazság szerint én majd csak akkor vennék full HDTV-t, ha majd kb. 200e Ft-ra esnek az árai. Most ezek kb. 350-400e Ft-ért dobálják képmérettől függően. Nálam amúgy a 32 coll a minimum! Most igazság szerint választás előtt állok:
    1. vegyek konzolt és kössem rá a TV-mre és játszak 2 évet legalább úgy, hogy nem láthatom teljes pompájában a cuccot. Azért 2 év, mert szerintem annyit kell legalább várni, hogy a full HDTV-k árai lecsökkenjenek az általam megfizethető árszintre.
    2. vegyek most HD ready HDTV-t, ami még nem is igazi HDTV. Nem tudok, mert nincs zsetonom rá. Másra van, de erre nincs. ;)
    3. várjam meg mutterékat, hogy ők vegyenek HD ready HDTV-t. Nekik még egy régi videoton korszakbeli fadobozos :B :D TV-jük van. Szóval illene már modernizálni.
    4.ne vegyek konzolt. Nem is tudom kihasználni, mert a megjelenítő eszközeim már elavultak.
    Gyakorlatilag ez a legolcsóbb megoldás. És semmi kedvem leváltani a zsíros moncsimat és tv-met, mert szeretm őket és még nem értek meg a lecserélésre.
    5. PC-ből meg már elegem van. Túl gyors a fejlődés és mire rászánnám magam a vásárlásra addigra már egy teljesen új technológia jelenik meg. Amúgy sem adnék a pc-m bővítésére 100e ft-nál többet. Nos, abból aztán naon hi-tech pc-t lehet építeni. :DDD
    Nos urak, akkor mi legyen? Valami hozzáfűznivaló?

Aktív témák