Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Sonja #16410 üzenetére

adja isten, hogy holnap összeálljon a rendszer: ma beszerzek egy routert és ezt lehúzom :) imádtam a sonic-ot anno, de nem volt hozzá sega-m... a pc-s sonic (sonic adventures?) viszont nem jött be... ez majdcsak visszaadja a régi hangulatát :K

16411: hát igen... ezt nem értem, hogy nem érné meg üzletet nyitni, ahol napok alatt be lehet szerezni mindenféle alkatrészt? értek ezalatt a régi xbox tápoktól kezdve a ps2 vezérlőkön át a legutolsó kiegészítőig MINDENT? a szokásos dolgokból: kontrollerekből, alapgépekből tartani készleten, de rendelésre 1-2 napon belül mindent meghozni :K ez ennyire halott üzlet? vagy inkább kellene egy fő profil, amit a konzollal ki lehetne egészíteni? valahogy biztos jól össze lehetne rakni... ha lenne fölös 10millióm, amit elbukhatnék gond nélkül, akkor kipróbálnám, hogy megy-e :K

#16413: nem, simát gondoltam... miért?

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Aktív témák