- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz Jack Oneill #82650 üzenetére
Mint valami híradós riport... " A helyzet katasztrofális volt."
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
vvega30
senior tag
válasz Csokishurka #82651 üzenetére
Azért ezek tényleg nagy élmények
Emlékszem BC előtt pár hónappal, miután a hordások 1-200 lvl1-es UD-vel letarolták Hoggert, nekimentünk ogrimmarnak. 1-200 lvl1-es gnome-al Mire odaértünk mindenki lvl2 lettAh régi szép idők
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
persil
nagyúr
válasz Jack Oneill #82650 üzenetére
Imadom a wowot tenyleg, de ezt a cikket mar nekem volt ciki vegigolvasni
Illetve a videoban erdemes megfigyelni, hogy fent a hegyen mit ir az egyik szovetseges jatekos...Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Csokishurka #82655 üzenetére
"I am he that watches they. I am the fist of retribution. That wich does quell the recalcitrant. Dare they defy the King? Dare they face my merciless judgement?"
Kiégek
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
BeZol
őstag
Ha valaki shadow priestet mainelne, nyugodtan hagyja a fenébe, mert kb. használhatatlan, egyszerűen nincs dmg.
mythic+-okban 10k total dps-em van. Minden trashpackon ledps-elnek mások, és még bossfightokon sem vagyok első. Bossfightokon általában 10k dps-sel végzek, de mások 12-13k-val.
Totalban ugye 10k körül vagyok, mások 13-15k-nál.
Ezek után azt várná az ember, hogy jó, ugyan hiányzik 20-30% damage mythic plussokra, de mégis csak jó lesz progress raid karakternek a shadow priest.
Hát sajnos nem, a rangedek között fixen a legrosszabb. Egy fight sincs, ahol legalább a legjobbak között fityegne, csoda ha középmezőnyig eljut dps-ben.A fenti megállapítások még 343-as gearben történtek, most 350 vagyok már kereken, és ugyan nem ideálisak a secondary statjaim, egyáltalán nem lesz jobb nagyobb gearben a karakter, mert még a szimulációk alapján is vacak single targetra és cleavelésre is.
Aki top dps-t akar húzni rangedként, az most vagy bm hunter lesz, vagy affliction lock. Én most állok neki utóbbit felhúzni majd, mert a B-verziós karakterem elem shamannak készült, az pedig a következő szerencsétlenség a ranglistán.
A szörnyű ugye az priestként, hogy ez az egyetlen dps specje, és max healerre lehet talentolni.
Az elem shaman legalább jó mythic+-okra... Az sp még oda sem.Következő nagy patch-ig letolom vele még a kötelező köröket (emissary, champions of azeroth exa repu elérése, pár ap quest, heti láda és raidek), de ha azután sem lesz jobb, akkor igyekszem párhuzamosan a lockot felhúzni, és erős a gyanúm, hogy ebből váltás lesz.
-
Arnold2
őstag
Bár csak saját tapasztalataim alapján tudom mondani, de destro lock is kivételesen egész jól muzsikál most. Sikerült egy (szerintem) egész jó buildet összerakni, és egész életképesnek tűnik mind aoe mind single target szituban.
Így akinek nincs kedve a királykategóriás affly-hoz, az esetleg adjon egy esélyt a destrónak.(A demot nagyon dicsérik, de sajna nem volt még érkezésem tesztelni. Raid vagy m+ tapasztalattal rendelkező kollégát meghallgatnék szívesen a demo-rol.)
Más:
Uldir: Zul, (mother fucking) Reborn. Tegnap mi 2-3-9 (majd 10)-zel mentünk neki és képtelenek voltunk elverni a nagyon sok tryból kétszer vagy talán háromszor sikerült épp hogy csak átesni P2-be. Nagyon besűrűsödnek az addok és nem mindig tudunk velük mit kezdeni. DPS ügyileg elméletben megvagyunk, stun úgy ahogy.
Néztünk videókat és azt láttuk, hogy náluk simán megy, de a raid kb 2-5-13-ban van. Mit tapasztaltatok, minél többen annál jobban típusú ez a fight?
[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
válasz Arnold2 #82659 üzenetére
Lehet benne valami, persze nem biztos, hogy ez a megoldas. En raid elotti nap 10es raidet neztem streamen (Lirik csapata) es szenvedtek vele nagyon, igaz pug-szeru volt, feltem is masnap, 30an mentunk neki, igaz raider guild, elsőre ment le. Szóval probat megerhet nagyobb letszam. Asszem 6 healerunk volt.
-
BeZol
őstag
válasz Arnold2 #82659 üzenetére
passz, vasárnap jön nekünk hc-n. Normalon kb. sehol sem akadtunk meg (motherral volt a legtöbb tökölés...).
Mi 30an mentünk eddig, és 6 healerrel, olykor pedig 3 tankkal, mert az egyik maintankunk (még) warrior, ami pikk-pakk összecsuklik.Logok alapján affli, itt-ott esetleg destro, a demo lock pedig shadow priestnél is gyengébb. --> ki az a lüke aki demozna ha afflizhat is. A játékélvezetbeli különbséget pikk-pakk felváltja az elkeseredettség, hogy nem sebez a karakter, és már talentolnak is át afflira.
-
persil
nagyúr
"ki az a lüke aki demozna ha afflizhat is"
Pl en, akinek nem tetszik az affli Ugyan 120as karakterem nincs, szoval max levelrol nem tudok vitatkozni, de ez alatt nulla elkeseredettseg, baromira elvezem, es sebzek is eleg komolyan. Az meg, hogy listakban nem elso vagyok, pont nem erdekel, a jatekot elvezni akarom, nem gorcsolni rajta
De meg egyszer: nem max level velemeny, igy raid-es tapasztalat sincs. Total lehet, hogy akkor mas lesz a lany fekvese.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
törölt tag
--> ki az a lüke aki demozna ha afflizhat is.
Ne magadból indulj ki, nem mindenki vált main karaktert minden hotfix meg patch után, csak mert képtelen elfogadható DPS-t tolni az aktuálissal.
Kifogásokat lehet keresni, meg linkelgetni logokat, raider.io-t de a végeredmény még mindig ugyanaz, hogy jelenleg nincs olyan class amire akár egy klán is azt mondaná, hogy "nem kell mert sz4rt sem ér most..."Próbálj meg megtanulni játszani, így nem kell majd havonta rerollolni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz #81999360 #82666 üzenetére
Spriest tenyleg borzasztoan gyenge most. Nyilvan ettol meg casual guildekben elfer, ott az egyeni skill tobbet szamit, de akinek fontos a progress az hagyja el, mint a sullyedo hajot. Foleg, hogy semmi info nincs Blizztol arra vonatkozoan hogy lesz valami buff. De meg ha lesz is, nem csak a szamok rosszak, hanem magaval a speccel se elvezet jatszani. Nem mert nehez, hanem mert unalmas es lapos.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
BeZol
őstag
válasz #81999360 #82666 üzenetére
"Próbálj meg megtanulni játszani, így nem kell majd havonta rerollolni."
Mythic raides guild, utolsó raidben magyar 5.-ek voltunk. A logjaim dh-ként végig 90% körüliek voltak (+-5%).
Nem az a baj, hogy nem tudok játszani a karakterrel és ezért rerollolni kell.A shadow priest szimplán egy kalap sz*r, amit linkeltem, az pedig 80% feletti logok esetén érvényes, ami teljesen reálisan hozható is a részemről. A probléma az, hogy összesítésben 15-20% dps kiesik raideken, hiába maxolod ki a karaktert, ez ennyit tud és kész.
Nálunk a felállás nagyjából úgy néz ki, hogy a dps fele melee, a másik fele ranged lenne, tehát van fightfüggően 6-7 hely oldalanként (mythicre ugye 20an mehetünk, 2 tank, 4 healer, 14dps, de olykor akár 3 tank vagy 5 healer is kell), ill. bizonyos fightokon nem lehet sok melee-t vinni, olyankor a rangedből visznek többet.
Kapásból van nálunk 2 hunter és 2 warlock, kell legalább 1 mage a buffja miatt, és lehet verekedni a maradék 1-2 helyért (priest buff van disc priesttől). Ide fogják a maradék 8 ranged játékos közül beválogatni azt, aki vagy a mechanika, vagy a dps miatt kell. (ez már nem az a szint, hogy vki béna és folyton lehal ugyanabban, tehát 80% log feletti játékosokról beszélünk)
Ezzel el is érkeztünk oda, hogy ha dps-check van, mert nem halnak le időben az addok, vagy nem sikerül x idő alatt leölni a bosst és enragel, akkor hiába leszel faszagyerek és préseled ki a maximumot a karakteredből, ha más ezt még 50-60%-os loggal is übereli anélkül, hogy megerőltetné magát... És igen, nem fognak beválogatni, nem leszel progressraider, hanem majd mész a mythic farmbossokra... Van, aki ennek is örülne, én viszont a kihívás miatt játszok, nem a "free" loot miatt, és a shadow priest progressre így ebben a formában alkalmatlan. Egyedül 6. bossra kell majd a mass dispellje miatt, ill. még 5. bossra (zekvoz) lehet jó az execute fázisban (csak kár, hogy a dmg bónusszal ami jár talent miatt extra 10%, azzal még mindig hiányzik 5-10% h beérjem a többi ranged classt...).Én nagyon remélem, hogy lesz valami patch jövő hétre, ami buffolja a dolgokat ideiglenesen, amíg tényleg rendbe nem teszik ezt a dps classot.
-
whitezo88
nagyúr
-
Jack Oneill
veterán
Akkor ne legyel pappal. Ki nem sz..rja le, hogy nem elso vagyok sebzesben? Mar bocs, de nem azert jatszom, hogy elso legyek Elvezem a jatekot es elvezem a shadow papot minden perceben(instaban disc).
Ettol fuggetlenul van egy boostom, amit el kellene hasznalnom, nem tudom, melyik legyen. Panda monk a kieszemelt.[ Szerkesztve ]
-
miqlas
őstag
-
Viktor77
titán
-
whitezo88
nagyúr
Milyen questek? Nekem annyi volt hogy 3 NPCt bemutatott és ennyi, sehol se ad questet Arathira. Meg kell várni az effortot hogy 100% legyen? BSen még kb 70%.
-
miqlas
őstag
válasz whitezo88 #82678 üzenetére
Arathin elõször adtak asszem 3 questet - bánya, fûrésztelep, kovácsmûhely (?), mikor ezzel megvoltál adtak még, asszem 5 db-ot! Egy dobott egy azerite páncél itemet, egy mintha azerite powert adott volna, a többi meg 200 war resorurce-t. Volt egy world boss, az dobott egy itemet, meg az egyik miniboss (sárga csillagocska).
42
-
Viktor77
titán
Egyrészt van 6 Q (különböző területeken kell 20-20 mob), ebből az egyik geart ad. Nekem 365-ös cipőt adott, de bármi lehet. És vannak rare-ek, amik dobnak petet, toyt, mountot és geart. És van egy főboss (egy nagy gép), ami szintén geart dob, erre lehet dobni bonust is, mint eddig. Ha nem az adott frakcióé a terület, akkor fölösleges odamenni.
Körönként lehet őket ölni, nem naponta, nem resetenként (bár ez elvileg 1 hét kb).
Itt egy nagyon jó összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
BeZol
őstag
válasz whitezo88 #82669 üzenetére
Az a helyzet, hogy mythic ready vagy, és mythic 0-ra kéne már menned, ott ugye 340+ potyog, de heti 1xer tolhatod csak le őket. Csak a mostani héttől lett mythic+, na itt már egészen 5ös, esetleg 6os kulcsig lehet elmenni, mert insta végén 355+-ot dobhat, ill. a jövő heti weekly chest miatt legkésőbb szerda reggel 9:00-ig le kéne tolni egy +10-es kulcsot (nálunk 350-355ös gearben páran már le is tolták a 10est), ami most ha jól tudom 370+-os ládát jelent majd, de rákövetkező héttől 380 v. 385+ lesz a heti loot, és érdemes lesz 10-11es kulcsokat farmolni 370+-os lootért.
Azért kérnek 340+-os geart az emberektől, mert első héten mythic nélkül 328-ban voltam, a mythic végére 333, majd volt még további 2 hét, és most a raid megnyílása előtt 343ban álltam már (kb. mindenki 340-345 között volt). Tehát aki ilyen gearben van, az erősen valószínű h nem casual player és tud játszani. (mentem 1-2 pug runt, hát a gear sem minden...)
Keress egy nem halott guildet, illeszkedj be, legyél velük teamspeaken és társain, aztán szépen lassan jön majd a dolog. A többség sztem ilyenkor hagyja abba a játékot, vagy húz új altot, és még megvárja amíg megnyílik az LFR, hogy lássa a raidet, és amint letelt a 60nap, újra fele annyi aktív játékos lesz.
Egy jó guilddel tudsz raidelni normalon-heroicon és ugye mythicen is, mikor épp uncsi van, akkor meg pöröghet a mythic+ozás. A raidelés már azzal jár ilyenkor, hogy heti 3-4szer érjél rá este 19-22 v. 20-23 között, általában hétfő-szerda-csütörtök-vasárnapi napokon. Ha ez melóügyileg, vagy családügyileg, vagy akárhogy máshogy nem jön össze, akkor általában ez nem szokott menni, és ha netán ilyen beugrós emberkéről beszélnénk, aki hébe-hóba ráér, akkor ott meg simán esélyes, hogy nem készül a fightra, bénább mint a többiek, és emiatt megint nem lehet haladni.
Aztán van a fordított dolog, amikor nagy reményekkel csatlakozol valakikhez, majd kiderül h bazi balfaszok, és még raidelni sem feltétlen visznek azonnal. Nekem 2 kieg is ilyen volt, egyiknél sem toltam tovább 60-90napnál, légióban találtam kivételesen jó guildet, a többi meg már jött magától.
Tehát vannak casual guildek, azoknál kell kopogtatni, mert normal-heroic raidre akár 30 ember is mehet, többségében pedig 12-15en ha összejönnek egy raidre. Meg kell érdeklődni mi hogyan zajlik náluk, aztán ki kell próbálni, max nem egyeztethető össze a dolog.
Sokan elvannak azzal h ökörködnek a wow világában meg altokat huzigálnak, de lehet pvp-zni is 2v2, 3v3, stb., jó kis rated verzióban még jó gear is esik. A wow ezt a részét viszont rühellem, kihozza belőlem az idegbeteg állatot
-
KraX
őstag
Sokan sokfelekeppen jatszuk a jatekot, pont ez a jo benne. Abszolut megertelek, hogy neked a mythic raideles teszi ki a jatek nagyreszet, kell a progress, igy erzed jol magadat a jatekban mas meg "elbohockodik" es altokat huz, mert nem erdekli a progress raideles kulonbozo okok miatt. Az a jo a wow-ban, hogy siman megfer a jatekban a hardcore es a casual jatekos is, mindenki talalhat maganak szorakozast rovidebb, hosszabb idore.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
Lacee1986
senior tag
válasz whitezo88 #82669 üzenetére
Ha gyorsan szeretnél pár 340-es itemet, akkor javaslom az arénát. Tegnap mentünk egy párat és majdnem minden winnél kaptunk egy 340-es, néha 355-ös itemet!
Ha abszolút nem akarsz arénázni akkor spamolni kell a 0-ás mythiceket, annyi. Csinálj magadnak csapatot.
Milyen kasztal játszol?
-
MasterMark
titán
Nagyjából lehet még témába is vág, most lettem 120, de kicsit el vagyok veszve, mit kéne csinálni?
BC-ben játszottam utoljára, ott mentek volna a HC-k, meg a kicsi raid-ek T4-T5-ért. De most fogalmam sincs mi hogy merre.
Switch Tax
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #82687 üzenetére
- Tedd elérhetővé a world questeket és csináld azokat.
- World questekkel szerezz minél több reputationt az emissary-knél (Honorbound/7th Legion legyen revered szint, a többi gearek miatt is)
- menj normal majd heroic dungeonöket LFG által
- folyamatosan küldd a followereket küldetésre (extra gold/azerite/reputation)
- menj Island Expeditionökre
- arénázz néha
- pvp battleground esetleg, mert poén, kivéve a MoP pályák"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #82689 üzenetére
Röviden: csináld meg az összeset.
Bővebben: csináld meg, ami útba esik és/vagy kedved van hozzá. Sima gold jutalmas WQ-k engem hidegen hagynak, mert amennyi idő alatt megcsinálnám, sokkal több pénzt keresek.Item level (gondolom) a gearscore utódja. 305-től mehetsz heroic dungeonöket, 325 a mythic dungeon alsó küszöbje, de annyival nem fognak behívni DPS-ként, de healerként se biztos.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Mister_X #82688 üzenetére
Nekem is lenne pár kérdésem. Ha megcsinálom mind a 3 térképen a 7/7re a storyt, akkor elérhető lesz a WQ vahy kell még valami?
Illetve followerből még caak egy va, legionban szinteués közben is már volt egy rakat emlékeim szerint. Hogy tudom őket bővíteni? Illetve mobil appból látom, hogy elvileg vannak fejlesztések is, de azok se jöttek még szembe.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz MasterMark #82689 üzenetére
Azerite a nyakláncodba kell, szintet növel. Hetente csökken a szintekhez kellő mennyiség. Minél magasabb a nyaklánc szintje, annál több traitet válaszhatsz a fejes, vállas, chest slotokban lévő itemeidben (persze ha nem sima cuccok, hanem traitesek). Minél jobb egy ilyen cucc, annál magasabb nyaklánc szint fog kelleni, szóval gyűjtsed bátran.
A nyaklánc itemleveljét meg a Champions of Azeroth frakció növeli, ezeket is csináld ha vannak. Repuszintenként 15-öt.
Fontos, hogy ezek a nyaklánc itemleveljét növelik, nem az azerite szintjét.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
BeZol
őstag
válasz MasterMark #82687 üzenetére
World questek -> revered repuk esetén jár szakmához a 3as recept ; exalted esetén vannak 355ös itemek ; champions of azeroth küldetéseket minden nap told le a nyaklánc repuszintenkénti +15 szintje miatt ; honorbound/7. légió küldetések kellenek a maradék 2 mythic dungeon megnyílásához (ezek mythic only, nincs belőle normal-hc), illetve a war campaign miatt is ez kell. Exalted esetén lehet maghar orcot vagy allis törpét indítani.
Ha 330-as ilvl-t elérted, akkor esik az emissary küldetésekből 340+-os item. Ennél több nem lesz egyelőre.
Normal dungeonöket pörgethetsz ha van időd, ott 310+ esik, majd amint lehet pörgesd a heroic dungeonöket, ott 325+ esik.
Ha ezekkel megvagy, és 330+-ban vagy, akkor mehetsz mythic 0-ákat (ezt már külön group finder-ben kell magadnak intézni, és érdemes youtube-on megnézni, melyik dungeonben mire kell figyelni!), ott 340+ esik, de ezeken heti 1xer mehetsz végig, míg a hc dungeonökön napi 1xer mindegyiken. Én toltam többet is ismeretlenekkel, és siralmas ami megy sok helyen. A legjobb mikor 30-40perc mire összeáll a group, majd 20 percen belül kifagy vmelyik, vagy kiderül h gigabénák és 1,5 óra alatt végeztek. Guildtársakkal 20-25perc egy insta...
Én 3 hét alatt geareltem fel magam 333-ról 343-ra a mythic 0-ákkal, szóval ez eltartana egy darabig, DE már van mythic+, tehát kb. a végtelenségig lehet pörgetni a +2 és efeletti kulcsokat, ahol már 340-esnél nagyobb esik. A jelenlegi "limit" a +5-ös insta, innentől már 355+ esik (kéne a héten egy +10est letolni a jövő heti láda miatt), de jövő héttől +10-eseket kellene tolni, és akkor 370+ fog esni az insta végén, a heti ládából pedig 380+, de azerite armor 385-ös esik.
Persze nem garantált, hogy insta végén van loot, van hogy 3. instában esik csak item, szóval ez nem elég, hogy elég nehéz, kicsit lassabban is gearelődsz, mint a mythic 0-ával, cserébe viszont többször tolhatod! -
Plata
félisten
válasz CactuS #82691 üzenetére
Három friendly repu kell Kul tiras-on,Order of embers,Storm's wake,Proudmoore Admiralty.
És meg kell csinálni az első három war campaign-t zandalarban,hogy meglegyen az első 3 foothold.
Azt hiszem ez a neve,az első 3 war campaign nem nagy szám,inkább unalmas és fárasztó ,de nem hosszú,csak a küldik tök unalmasok. -
Dekuator
tag
Sziasztok.
A repüket hogyan lehet a lggyorsabban felhuzni? A war camapagint pont emiatt nem tudom befejezni.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest