Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabranek

    aktív tag

    válasz parandroid #46611 üzenetére

    "A nyomorult heirloomoknál meg legalább ne írnák oda, hogy account bound."

    Na hát én pont ez miatt szívtam meg. Reroll pandaren monk új realmen és mivel szeretek dps-elni, a régi realmon elköltöttem az összes valort, justicet, darkmoon tokent az agi-s leatherekre, fegyverekre (mivel nem tudtam eldönteni mivel megyek majd, kivettem a 2h+2db 1h-t is :) ). Mindent felenchantoztam...aztán koppantam egy nagyot amikor akartam postázni a cuccot.
    Ha azokra a nyomorult cuccokra account bound helyett realm bound van írva, egy szavam sem lehetne, mert megértem, hogy ez valamiért nem fér bele a havidíjba, vagy a fejlesztőknek az rpg felfogásába (bár akkor az altok közötti csereberét is szigorúan tiltani illene).

    Amúgy erre az egész mizériára nekem nem az a megoldás, hogy transzferelek, vagy nulláról fogok felhúzni egy új karit...hanem maradok bs-en, szintezgetek, aztán pár hét múlva úgyis lejár a gc-m és legfeljebb nem hosszabbítok, hanem keresek más játékot...egyébként sem vagyok rendszeres befizető. Néha rámjön és akkor veszek 2 hónapos feltöltést (nem goldért)...a rerollal viszont sanszos lett volna +n hónap.

    田中れいな

Új hozzászólás Aktív témák