Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz gejzanet #41922 üzenetére

    A gond annyi, hogy te tort szerveren nevelkedtel. Igy hamarabb elfogadod azt, hogy "ah, jo lesz az". Ezaltal sok ember (megfelelo)gemek nelkul, enchantolatlan gearrel probal raidelni, nincs flaska, nincs kaja, nincs dps poti, es csodalkoznak, hogy a masik jobb dps-t tol.
    Teged ugy latszik meg nem raktak ki egy guildbol se, mert szarul volt gearelve a karaktered, vagy szarul teljesitettel, de hidd el, sokan vagyunk akik tudnank meselni.

    Elkepzelheto, hogy 1-2 sloton jo lehet egy ket pvp item, pl melee dps-nel a fegyver (ha nincs helyette hasonlo dps-u pve), de nagy altalanossagban nem helyettesitheto a 2 dolog. Mint mar irtam korabban hiaba magasabb a pvp item fostatja (strength, agility, intellect), nem biztos, hogy a secondary statok hanyagolasaval sokat ernel el.

    Hc instaban persze ezek nem szamitanak, de oda nem is kell caster eseten 17%-os hit rating. Raideken ha nincs mire reforge-al kirakod pvp gearbol a hit capet, mar nem marad secondary statod, mert minden haste-t meg mastery-t hitre refolge-olsz (ha tudsz persze).

    Zaraskent mert ez a vita sajnos meddo, hiaba mondjuk neked kb 10-en hogy tevedsz (akik nagyreszt 4-7 eve jatszunk live servereken) megis allitod az ellenkezojet. Meghajlok, legyen igazad, de akkor az a guild ahol raidelsz is megeri a penzet, mert sokat nem akarnak elerni. Aki el szeretne erni barmit is az ad magara, ad a gearjere, ad a talentjere, es a glyphjere.

    Ha meg mindig nem hiszel nekunk, akkor latogasd meg az elitist jerks forumat, ird be, hogy a pvp gear 10-20 ilvl kulonbsegnel sokkal jobb, es majd meglatod mekkora flame-t fogsz kapni.

Új hozzászólás Aktív témák