Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ribi

    nagyúr

    válasz Wolverine #40205 üzenetére

    Úgytudom, hogy most csak 4 boss aktív és majd lesz aktív a többi.
    Viszont nem hiszem, hogy battleneten arra fordítanak időt, hogy most mivel kevesebb boss érhető el ezért ott is úgy csinálják meg, hogy csak kevesebbet mutatnak. Persze lehet tévedek. Csak furi.

    Gonzo: Ahogy jönnek az új kiegek, nem érzem magam skillesebbnek, nincs is jobb gearem, mint annó tier váltásoknál, de mégis most ez a raid kiugróan egyszerű eddig. Sosem volt olyan, hogy 1shotoltunk bosst. Most meg úgy, hogy nagyjából tudtuk csak, hogy mi történik faceroll szerűen levágtuk 2-t. A másodikkal szívtunk 1 kanyart.
    Én is azok közé tartozom, akik azt mondják, hogy addig voltak jók a raidek amíg nem volt normál meg HC. Most meg van faceroll, normál, HC. Mert mire harmadik nehézségben kezdem el ölni őket, addigra már baromira megunom az egészet. Mert hogy már eddig is levágtam 15 alkalommal, most kicsit több a HPja, meg csinál még valamit, de a boss az mégis ugyanaz. Tudom hogy ezt meg kellett lépni, mert így sokkal nagyob réteg élvezheti a raideket. Értem mi miért történik, csak NEKEM ez nem jön be. Pont a casual és a HC között vagyunk, akiknek a HC azért elég nehéz lesz, de a normál viszonylag gyorsan lemegy. De elnézést, hogy leírtam a véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák