Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Egy kis béta beszámoló következik. Nagyon kis SPOILER következik, szóval aki meg akar lepődni ne olvasson tovább.

    Kipróbáltam mind két új faj kezdőterületét.
    Goblin shamanom (Mickjager) kalandozásai Kazan szigetén kezdődtek. Ha jól emlékszem itt olyan 5-6 szintet vagy. Ha láttátok képeket, akkor tudjátok milyen a környezet. Nos nekem személy szerint abszolút nem jött be. Valahogy nem éreztem odavalónak. Értem én hogy goblin sajátosság és soha többé nem jössz vissza, de nekem akkor sem tetszett.Fun questek sem voltak itt olyan mókásak. Ez után átkerülsz Lost Isle-re. Ez már inkább WoW-os volt. Sok Fun quest volt itt, köztük a bétában megszokott bugged Town in a Box is, ami egy quest hub lenne, de mivel a láthatatlan falaktól nem nagyon tudtál bemenni, ezért a questek nagy részét a Blizz Auto unstuck-jávl és egy shadowsteppes rugóval tudtál megcsinálni.
    Ha itt végeztél irány Orgrimar. Na innentől már nem folytattam továbbá, a karakter is eltűnt feltehetőleg a neve miatt.

    Csilagpatrik a worgen druida kalandjai Gilneas cityben kezdődtek. Itt több phasing-gel operáltak mert ugye nem ugrálsz szigetről szigetre.Nekem Gilneas és Gilneas city hangulata jobban bejött, s szerintem a questek is ötletesebbek. A 13 lvl amit itt töltöttem nagyon hamar elrepült mert móka volt elejétől végéig. Egy hátrány, hogy egy kicsit lehetne nehezebb, de csak egy picivel. Pl az utolsó küldetést, amit látványosnak szántak, kb 3 gombbal meg tudtam oldani.

    Nem akarok senkit sem befolyásolni semerre. A két új faj nagyon faszán ki van dolgozva minden téren. De az élvezeti faktor nekem a worgen felé billentette a mérleget, a kezdő questek hangulata terén. Kezan bár sokak szerint passzol a goblinokhoz, de nekem személy szerint nagyon játék idegen volt (Azsharára is csúnyán kacsingatok, de még belefér :) ). Sanszos így, hogy worgen cicám lesz majd, ha kijön a kieg.

Új hozzászólás Aktív témák