Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DebilEvil

    tag

    válasz szilchi #24844 üzenetére

    Hmm, miert is nem ment le? Nem is tudom. MC mar alapbol a jatekban, emellett kellett hozza attunement, emellett repu, aztan utanna kaptal questek, hogy old meg a 4 naga bosst, majd kaptad a "viz", hogy kioltsd a tuzeket a bossoknal, ezek utan mar meg is idezhetted Majordomot. Nem lehetett 1 nap alatt megcsinalni.
    BWL: Ott ugy volt az elejen egy Vael, amit napont csak 1 orat probalhattal, rettenetes lagok mellett. Aztan a bughalmaz drake trio. A vegen Nefarian-t sem tudtad probalgatni, mert despawnolt. Ezt sem lehetett 1 nap alatt.
    AQ40: Aki jatszott az emlekszik, hogy itt mi kellett, hogy bejuss ... A legvegen pedig egy szinten bugokkal teli megolhetetlen C'thun. 1 nap? Kizart.
    Naxx: Sapphironhoz kellett frost rez gear, amit pedig nem adtak minden sarki vendornal. Loatheb sem ment le world buff-ok nelkul az elejen.
    TBC:
    Legyel 70, csinald meg Karazhan attunementet, csinald meg Nightbane-hez az idezos questline-t.
    Gruul, Magtheridon, SSC, TK bentvolt, amikor kijott TBC, de! Magtheridonhoz olyan heroic 5 fosek kellett, amik koszono viszonban sincsenek a mostaniakkal. TK-hoz kellett Magtheridon, SSC-hez Karazhan. Emellett Vashj es KT, megolhetetlen volt, mivel kellett Hyjal-hoz. Hyjal BT-hez.
    Amikor tenylegesen behoztak Hyjalt es BT-t, akkor BT-hez erosen farmolni kellett a shadow rez-t.
    SWP: kapu rendszer

    WoTLK: eljott a gyenge jatekosok ideje(nem casual!) es az 1 napos normal content-e
    1,5 nap alatt siman 80on lehetett lenni. PTR-en jo tesztelesi lehetoseg volt, nem bug halmaz boss-ok jottek Naxx, OS, EoE-ba. Naxx a korabbihoz kepest 0 kihivast jelentett barmilyen jo jatekosnak. Sartharion addok nelkul szinten. Malygos kicsit nehezebb volt elsore.

    Ulduar: itt is viszonylag bug mentes boss-ok, szinten 1 napos normal content lett belole.

    Szoval lehet sirni, amit rengetegen meg is tesznek, hogy ok is ugyanannyit fizetnek, de akkor utanna nem kell sirni, ha valaki azt 1 nap alatt csinalja meg, ami neki majd fel ev lesz.

Új hozzászólás Aktív témák