- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
anulu
félisten
érdemes időnként ránézni, hogy is áll a kapunyitás
[link]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
faber24
őstag
Lol. Hát igen, erre figyelni kell...ilyen küldiknek inkább nézz utána thotton vagy allakhazamon (amit a trainer ad, vagy közelében álló vki), mert ezeket nem viccből adja a trainer...
Egyébként én nem igazán tudom, mit lehet még Def. stanceban, mert a legnagyobb wariorom is 18-as és van eddig vagy 3 spellje (taunt, disarm, revenge), amit tud Def.-ben használni....Berserkerről meg még annyit se tudok, csak amit a neten olvastam. Sajna elég nehezen veszem rá magam a wariorozásra, hiszen csupa olyan karim van (60as sámán, 40es rogue, meg egy 16os hunter), aminek nem kell már lassan gyaloglásznia, és elég nehéz rászánnom magam, hogy normál futási sebességen mászkáljak...de majd csak megoldom.
Eddig én nem sokat használtam a Def. Stancet, szerintem az csak tankoláshoz jó, vagy max. a rugókat disarmolgatni...de majd kiderül, még igazából nem is instáztam nagyon a warioroal, tehát nincsenek tapasztalataim....i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
anulu
félisten
válasz faber24 #4203 üzenetére
hamég olyan atta volna, akinek a közelében van Warrior Trainer...
voltam már jópárszor instában, eddig a legkeményebb Blackfathorn Deeps volt, ahol időnként szenvedni kellett, hogy lekapjam a mage-ről a mob-ot, de mindíg sikerült. 2 team halállal megcsináltuk az egészet, és a végén nekem hagyták a Strike of Hydra-t ez volt az első insta az új guild-emben, és nagyon jól érzem magam a csapatban
izé, Ventrillo konf mennyire problémás? lehet, h mennem kell magasabb instákba is tanknak, és oda már kell. mikrofonom ugyan nincs, de hallani elég, hogy hova küldenek a guildben a magam lvl30-ával én vagyok az egyik legtápabb warrior. mage, rogue, shaman van 55+, ezért is örültek ennyire nekem fel kéne nyomni magam minimum lvl40-re, de vizsgaidőszakban nehéz"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz LucifeI2 #4202 üzenetére
elérhetővé válik egy 20-as és egy 40-es raid.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wolverine
félisten
[link] - ez a questline teljesítendő AQ nyitásához a gyűjtögetésen kívül... Aranyos.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz faber24 #4207 üzenetére
Már írta: Beasts of Hungary (korábban a Vashj-on tevékenykedtek Brotherhood of Hungary néven, de nemrég kollektíve Ragnarosra költöztek, mert nem volt szerintül elég magyar a Vashj-on.)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Scholes9
nagyúr
To Wolverine: na akkor melyik kaszt a jobb szólóra, mobok írtására: driud vagy priest?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
faber24
őstag
-
anulu
félisten
pékbe!
ma délelőtt van karbantartás, amikor lenne egy pici időm játszani"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Scholes9
nagyúr
De azért a pappal is lehet szólózni meg mobokat gyilkolni? Mert láttam egy pár videót és nagyon erős volt rajta a pap, meg pl. egy 60-as mágust simán kinyírt egy 50-es pap.
-
krokk
senior tag
jó volt a tegnap este srácok megrendeztem az első meztelen maratont IFből Kharanosba vagy mi a neve guildtagok meg még 1-2ember csatlakozott dobjak fel képeket? ma rendezünk újat, ma hajnali 2kor mások nemigazán jöttek
tervezünk öngyilkos meztelen maratont is bár az pvp szerveren lenne az igazi hordás területen
jah guild névünk: ''Looney BloodSquirrel'' az én agyszüleményem jah Aggramaron rohangálunk
[Szerkesztve]the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Wolverine
félisten
-
faber24
őstag
válasz Wolverine #4216 üzenetére
Én tudok olyat csinálni a sámánomal, talán csinálnék is altomnak...az olyan jó dolog?Gyakran procol?
[link] Ilyet is tudok, hétfő óta csinálni Ennek nemkevéssé örül az MCre készülő sámánom, esetleg ha más sámán van hasonló helyzetben Ragnaroson, /w rám. Megcsinálom neki, csekélyke térítés ellenébeni7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Wolverine
félisten
válasz faber24 #4221 üzenetére
Tudtommal lvl60-as macik is használják még... Igen, elég gyakran procol szerencsére, nem egyszer egy fight alatt 3-szor is sikerült ugyanazt a mobot elaltatni...
-
Wolverine
félisten
Kezdenek feléledni a szerverek...
-
Wolverine
félisten
Game Master. A menüsorban levő piros kérdőjelre kattintva tudsz nekik angolul (esetleg németül vagy franciául...) írni a dologról... (azóta sem jött meg? elvileg ha buyouttal veszel valamit, rögtön megkapod postán...)
-
Lacza
senior tag
válasz Wolverine #4226 üzenetére
Buyouttal vettem meg ,és rögtöm kaptam leveleket.
Arra az volt írva hogy 29 day.Megnyítottam és ott mutatta hogy mit akarok venni és hogy 3 napot kell még várni Ez volt szombaton és kedden de már csak pár óra volt hátra. Du account hosszabítás és felmentem és tök üres postaládákat találtam
Az a baj hogy nem az erősségem az angol,de majd megpróbálom.
Az is lehet hogy előbb ki kellett volna venni a ládábólBéláim!!! Gyúrunk vazze?
-
Wolverine
félisten
Yahh... ezt elbuktad. Az a 29/3 nap csak azt jelezte, meddig él még max. az üzenet... Azonnal kivehetted volna. Azért próbálj meg írni a GM-nek, hátha...
-
Wolverine
félisten
Ha levelet kapsz és a mellékletében ott a cucc, akkor ki is veheted. A buyoutnak meg pont az a lényege, hogy ha azt megadod, akkor további licit nélkül a tiéd lesz a cucc rögtön...
-
faber24
őstag
Nem várom a délutánt....tuti nem tudtam meglépni a Blood Guardot....tegnap akartam nekiugrani AB-zni délután, de vmi gebasz volt a szolgáltatónál (remélem ma már jó lesz), és egész du. nem volt net....ha ma se lesz, nagyon ideges leszek...mellesleg lemaradtam a klántalálkozónkról is.... :S
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Wolverine
félisten
Persze, hogy nem. Ha nem veszed ki a levél mellékletét, mielőtt lejárna, akkor az elveszik elvileg... (én is jártam így régebben...)
mod: nem próbáltam, altkari volt, és nem volt szó nagy összegről... Azóta sokszorosan visszajött.
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Scholes9
nagyúr
Húúú, de kész vagyok. Bármelyik pillanatban meghozhatja a futár a GC-met és újra WoW-ozhatok
-
tjhooker464
őstag
válasz Scholes9 #4238 üzenetére
Hali! Véleményem szerint így első nekifutásra sem a druida sem a pap nem lenne jó neked. 70 százalék, hogy nem lenne sikerélményed.Inkább hunterrel menj vagy sámánnal. Ezek ideális kezdő kasztok. De ez az oldal talán majd segít. [link] Itt össze van gyűjtve és pontozva minden előny és hátrány. Véleményem szerint a gyógyító kasztokhoz kell egy kis tapasztalat a játékban. Remélem tudtam segíteni.
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
Scholes9
nagyúr
válasz tjhooker464 #4243 üzenetére
Kösz szépen, sztem marad a hunter, mert azzal már kezdtem és 8. szinten vagyok.
-
F-ECT$
titán
válasz faber24 #4214 üzenetére
Azért a rugóval alacsonyabb (25 alatt) szinteken nem intézel el egy kisebb csoportot. Van ugye a sap, de az csak 1. Blind még nincs, és ha targetet váltasz, akkor ugye ugrik az összes cp is. Ha meg úgy kezdesz, hogy 1 sap, 1 gouge és a 3-at akarod ütni, akkor 0 energy-vel érsz oda, és a gouge is csak 4.5s-ig tart. Szóval nem olyan egyszerű a dolog. 40 felett is, ha megvan az adrenaline rush, csak akkor vagy igazán hatékony. Szvsz a rouge 1, max 2 ellenfél ellen jó igazán, többel meggyűlik a baja.
A fent említetteknél természetesen azonos szintű mobokra gondoltam.
Persze instában qrva jó, olyan dps-t oszt, mint az állat, és ha jól csinálja, akkor még heal sem kell bele...Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Az a linkes leírás nem az igazi.
Lock:
-Solo survival 5 - hát ok, hogy clothgatyás, de van pet, 2 fajta fear, healthstone, szóval inkább 7
-Group dmg 5, míg a mágus 10 - izé, enyhén túlsebzi a mágusokat, de ha ez nem is igaz minden lvl-re, azért a druidánál - (ami 7-et kapott) híresen a legrosszabb dps osztó - biztos jobb
...Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
''Véleményem szerint a gyógyító kasztokhoz kell egy kis tapasztalat a játékban.'' - minden kaszthoz kell, de mire elér 60-ig, addigra remélhetőleg megszerzi. (Bár messze nem mindenki )
Valamelyik nap a rouge altommal mentünk elite-eket irtani. Mindenki 20+ volt: wari, 2 rugó, mage, priest. 5 wipe után (vagyis nem volt wipe, mert én mindig túléltem ) kérdeztem, hogy ez-e az első karijuk. Mindnek ez volt. Elmagyaráztam, hogy kinek mit kellene csinálni, de egyszerűen nem voltak képesek rá. A priest tette a dotot, a mágus visszabarizta a 20%-ra leütött mobot, mert őt ütötte, aoe-t nyomot a saját barijára, a wari is kiütötte a barit, stb. Aztán kitalálták, hogy nekem kellene húzni, mondtam hogy nem, akkor meg a mágust akarták rávenni. Mondtam jó, húzzon barival:
3-as csoport, 1 bari, de várjon, mert sappolok én is egyet. Nem várt, a maradék 2 rögtön rá, persze a wari csak egyet szedett le, és mindenki azt az egyet ütötte. A másik meg persze verte a mágust, azt leszedtem róla, de a mágus beszart és behúzott mégegy 3-as csoportot, mert rossz felé futott.
Szóval kb 10 wipe után kiléptek, szerencsére nekem addigra kész lett a q (ninja lotterkedtem amíg visszaértek a temetőből ). Mindezt úgy, hogy amikor 2-en voltunk a másik rouge-val (a többiek halottak), akkor lazán levertünk 2 elite-et. Erre mondják, hogy a kevesebb néha több...Dive ever, work never.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest